Stor funkisvilla i slepent design - Galloppen - Gressvik

Stor funkisvilla i slepent design - Galloppen - Gressvik

  • Adresse Bureveien 10 A, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK13,500,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 48, bruksnummer: 206
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 452 m2 / BTA 502 m2 / PROM 320 m2
4 Soverom
Soverom
3 Bad
Bad
B Energimerke B YELLOW
Energimerke

SAMMENDRAG

Dette er en bolig som skiller seg fra mengden, som et resultat av samspillet mellom en families visjoner og en god arkitekts blikk for god design og funksjon. Den er kompromissløs i sitt uttrykk, men også velfungerende for de som bruker den. I tillegg tildet visuelle, det funksjonelle og graden av komfort, er lysets muligheter til å spille på interiøret noe man ikke kan unngå å legge merke til. Arkitekturen tar ut et potensial som er gitt av beliggenheten, med en klar orientering i nærområdet. Rammen er et luksuriøst og spennende hjem der en hel families ulike ønsker og behov er tilfredsstillet. En etasje for barne- og ungdomsavdeling med soverom, stuer, mediarom og en stor garasje. Over det en stor stue - og kjøkkenavdeling med store lysflater, soverom og direkte tilknytting til en stor, solrik terrasse. Øverst en stor stue, soverom, bad og en stor takterrasse - adskilt og distansert fra de øvrige nivåene. Byggets tre etasjer kunne ha vært en utfordring om ikke det var for den hendige heisen somtar deg fra nederst til øverst i en fei.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt boligsalgsrapport/ verdi- og lånetakst, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

2015

BELIGGENHET

Eiendommen ligger på vestsiden av Galloppen, sentralt på Gressvik - i elvebyen Fredrikstad. Herfra er det kort vei til byfergen som tar deg til Fredrikstad sentrum, Kråkerøy, Bellevue, Isegran og Gamlebyen. Kort vei til skoler, barnehager, handelsområder, småbåthavna og bussforbindelse til sentrum og ekspressbuss til Oslo. Videre sydover kun få minutter kjøring til kjente og populære badesteder langs Onsøykysten, som Foten, Mærrapanna og idyllen i Hankøsundet.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum følg RV 110 nordover, over broen til Seut. Sving inn på Storveien mot Gressvik og følg den sydover ca 1 km. Sving inn til venstre på Bureveien og kjør rett frem og opp bakken til eiendommen - som ligger på vestsiden av kollen Galoppen.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
U.etg. 274 252 120 132
1. etg. 150 133 133 -
2. etg. 78 67 67 -
SUM 502 452 320 132
Herav garasje 93

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE/

Boligen er oppført i trekonstruksjoner over grunnmur av Jacon elementer. Yttervegger i første og andre etasje er av isolert bindingsverk med utvendige trefiberplater av type Steico, pålagt duk og fiberpuss. Boligen er oppført og fordelt over tre plan der underetasjen har innvendig tilgang til garasje/hobbyrom. Det er laget takterrasser ut fra 1. etg. og toppetg med utvendig trappeadkomst fra bakkeplan som skulpurelle elementer i fasadene. De to terrassene er klargjort for etablering av varm/kaldt vann. Selger har under og etter byggets oppføring hatt en rettslig tvist med utførende entreprenør for bygget, der selger har gjort gjeldende en rekke mangler i entreprenørens utførelse av bygget Selger har i det vesentligste tapt sine søksmål i hhv. tingretten og lagmannsretten domsavsigelser. Se nærmere opplysninger om dette i redegjørelse fra selger/selgers advokat i salgsoppgavens vedlegg. Domsavsigelsene får ved henvendelse til megler.

ARKITEKTENS VISJON

Arkitekt Jarl Ture Vormdal hadde denne visjonene i arbeidet med prosjektet Bureveien 10 A: "Med dette huset forsøkte vi å finne den riktige balansen mellom det åpne og det skjermede, det funksjonelle og det vakre, det moderne og det varige. Alt er organsiert som nivåer som henvender seg til et felles samlende trapperom som strekker seg som et åpent rom i tre etasjer. Veggflaten i dette rommet er pusset med Stucco lustro og flaten binder etasjene sammen og skaper en egen identitet som er unik for denne boligen. Gjennom dagen reflekteres lys inn i boligen til og fra denne skimrende veggflaten og skaper unike fargespill og lystoner. Plansløsningens deling over tre plan kan benyttes fleksibelt og løse ulike faser av familielivet med varierende behov for å skille aktiviteter og bruk fra hverandre. Hver etasje har et eller flere uterom som enten skal gi tilgang til utsikt og kontakt med landskapet rundt eller sikre skjermede utearealer som utvidelser av oppholdsrom".

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Boligen inneholder i underetasje: ( P-rom): Entre/ hall med trapp og heis til øvrige etasjer, stue, to soverom, mediarom, bad/wc. S-rom: Teknisk rom, bod med adkomst til garasje, rom avsatt til bad/wc, garasje med håndvask og wc. Boligen inneholder iførste etasje: (P-rom) Stort og innholdsrikt kjøkken med plass til stort spisebord, stue med utgang til terrasse, gjestewc, vaskerom med utgang til terreng, soverom med privat bad. Boligens toppetasje inneholder: (P-rom) Stue med utgang til takterrasse,soverom/kontor og bad/Wc. Legg merke til den hendige sykkelparkeringen på utsiden.

STANDARD/ UTSTYR

Boligen har en standard som overgår det alminnelige, både av hensyn til utforming, innhold, utstyr og materialvalg, med en rekke tekniske finesser. Arkitekturen legger til rette for åpne, lyse rom, som også er adskilt fra hverandre. Lyset spill med interiøret er særlig iøynefallende på den store veggen i trappeløpet som strekker seg fra underetasje og opp til toppetasjen. Her er overflaten behandlet med med Stucco Lustro, en overflate teknikk som minner om en marmorert overflate. Innerdørene er lagetetter mål, spesielt for denne boligen - og i samme materiale og palett som gulvene. Gulv er belagt med 1-stavs hvittet eik, keramiske fliser. Vegger er belagt med malte, glatte flater, keramiske fliser og Stucco Lustro. Lyssettingen er designet av Lighthouse med smarthusløsninger fra Fibaro. Garasjeporten er utstyrt med fjernbetjent leddport av tre. Inngangsdøren fra Egedør med kodelås. Innvendige rekkverk i toppetasjen er ikke godkjente mht. avstand mellom spilene.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkkenet er omfangsrikt og velutstyrt, med en rekke tekniske finesser. Den plassbyggede innredningen er innrettet som to separate elementer, der det ene flukter langs en Coreanbelagt romdeler og den andre fremstår som en stor, frittstående øy med stor arbeidsflate og et naturlig samlingspunkt. Overskapene fra Blum er utstyrt med Touch (motorisert åpningsfunksjon ). Innredningen har benkeplater av Corean og intergrerte hvitevarer fra Miele/Siemens som komfyr, stek, micro, varmeskuff, vinskap, kjøl/frys.Ventilator fra Witt med ekstern vifte. Det er klargjort for gass i kjøkkenøyen. De tre badene er delikate og moderne med eksklusive fliser, belysningselementer, servantinnredninger og VVS. Garnityrene er levert av Hans Grohe og Pura Vida. Garderobeinnredninger er plassbyggede.

SIKKERHET

Ytterdøren har kodelås, men kan også åpnes via nettbrett. Andre smarthusfunksjoner er lysstyring av ulike soner, musikkanlegg og varme. Huset er utstyrt med 5 stk overvåkningskamera.

OPPVARMING

Boligen vannbåren gulvvarme med bergvarme/varmepumpe som varmekilde. Anlegget kan klargjøres for soloppvarming. Badene er utstyrt med elektriske varmekabler. Det er klargjort for fremføring av gass til flere punkter i boligen, ute på terrassen i andreetasje.

TAKST / BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med takst fra Takstco as, ved Jonny Eliassen, datert 26.10.2018. Verditakst kr 13 500 000,-.

OVERTAGELSE

Etter avtale med selger.

ADRESSE

Bureveien 10 A, 1621 Gressvik

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tomten ligger på høydedraget Galloppen og er opparbeidet med en tiltalende, granittstenbelagt gårdsplass med godt manøvreringsareal inn mot den brede garasjen. Tomten er terrassert der den øvre delen har et opparbeidet område med gressplen, grensende innmot fjell. Det er rekvirert grensejustering og arealoverføring i forhold til naboen i øst og nord. I de kommunale kartene er dette ikke hensyntatt. Se skisse som viser de fremtidige grensene slik det vil fremstå etter at justeringene er gjennomført. Arealoverføringe er ikke omtvistet og blir gjennomført for eiers regning.

TOMTENS AREAL

Ca 1 500 kvm ( etter at de omtalte arealoverføringene er gjennomført ).

EIERFORHOLD TOMT

Tomten er selveiet.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 28 254,- pr. år inkl. eiendomsskatt.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Opplysninger om eiers forbruk av strøm vil bli oppdatert.

ENERGIATTEST

Eiendommen har iht. eiers opplysninger Gul B.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet vann- og avløp.

REGULERINGSFORHOLD

Området er uregulert. Eiendommen omfattes av kommuneplanen med formål bebyggelse og anlegg. Se reguleringskart for reguleringsplaner i området. Det er i avtale med naboeiendom tatt høyde for en adkomstvei langs grensen øst på eiendommen.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er oppført og godkjent som en bolig med en boenhet.

FERDIGATTEST

Det foreligger ferdigattest for eiendommen.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

1969/300799-3/86 Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Gnr:48 Bnr:67 Fnr:187 2013/625689-1/200 Bestemmelse om veg. Rettighetshaver:Knr:0106 Gnr:48 Bnr:67 2016/6386-2/200 Bestemmelse om veg, Rettighetshaver:Knr:0106 Gnr:48 Bnr:430 - rett for inntill 2 biler 2016/414754-1/200 Bestemmelse om veg, Rettighetshaver:Knr:0106 Gnr:48 Bnr:445 2016/414787-1/200 Erklæring/avtale, Rettighetshaver:Knr:0106 Gnr:48 Bnr:445 - Bestemmelse om vedlikehold. Naboeiendommen i øst har iht. avtale rett til åanlegge vei langs eiendommen 48/206 sin grense iht. avtale. Se skisse i salgsoppgavens vedlegg.

LIGNINGSVERDI

Kr. 2 228 378,- som primærbolig. Kr. 7 130 809,- som sekundærbolig. ( Ved ligningen for 2016 )

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
13 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
337 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 13 500 000,-))
--------------------------------------------------------
338 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
13 838 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Komplett salgsoppgave Bureveien 10

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61180141
PrisantydningNOK13,500,000.00
Samlet sumNOK13,500,000.00
Total kostnadNOK13,838,722.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22