Velholdt flermannsbolig - Utgårdkilen, Vesterøy

Velholdt flermannsbolig - Utgårdkilen, Vesterøy

SOLGT

  • Adresse Utgårdsveien 105, Hvaler
  • Prisantydning NOK4,000,000.00
  • Ansvarlig megler Henning Hesselberg
    Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 47, bruksnummer: 45
    Hvaler kommune
  • Areal BRA 267 m2 / BTA 292 m2 / PROM 228 m2
6 Soverom
Soverom
4 Bad
Bad
G Energimerke G RED
Energimerke

SAMMENDRAG

Stor flermannsbolig, som innheholder stor leilighet og hybel i 2. etasje samt 2 leiligheter i 1. etasje, tilsammen 4 godkjente enheter. Bygget framstår i bra stand og med fine uteplasser med gode solforhold. Boligen ligger ved idylliske Utgårdkilen på Vesterøy, Hvaler. Badeplasser og fantastiske turområdet til lands og til vanns. Det er bussforbindelse til Fredrikstad samt butikk og diverse servisetilbud ved Ødegården.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til åbe om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert ommarkedet.

BYGGEÅR

Ca 1932.

BELIGGENHET

Boligen ligger ytterst på Vesterøy, like ved Utgårdkilen med molo, fiskebåthavn og småbåthavn - lenger ut finnes badebrygge og nydelige svaberg. I fiskeværet Utgårdkilen tilbys fersk fangst og kald drikke sommerstid. Fantastiske turområder til bla. Guttormsvauven og Kuvauen. Herfa er det også kort vei til flotte skjærgårdsidyller som Akerøy og Veslø. Kort vei til Åttekanten skole og barnehage. I Ødegården finnes butikker og diverse servicetilbud. I havna finnes kjørerampe for småbåter - det er plass til båt på henger på tomta.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstads følg RV 108 sydover over Kjøkøy, Stokken og inn på Vesterøy, forbi dagligvareforretningene ved Ødegårdskilen. Sving til høyre ved Bratte Bakke og følg fv 472 frem til Utgårdskilen, boligen ligger på høyre side noen hundre meter før vannet.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1.etg. 160 145 113 32
2. etg. 132 122 115 7
Sum 292 267 228 39

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Kombinert bolig og butikk som er bygget om til flermannsbolig - bygget er oppført i tre- og murkonstruksjoner: Stående plank og bindingsverk, noe murvegger. Stående kledning, eternittplater og pussede murvegger over granittmur fundamentert til fjell (mestsannsylig).

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Leilighet i 2. etasje: Hall , kjøkken, bad, stue, stue/soverom og soverom (ca 88 kvm p-rom). Tilleggsdel/hybel i 2. etasje: Kjøkken, stue, bad og soverom (ca 27 kvm p-rom). Felles gang (s-rom). Leilighet syd i 1. etasje: Gang, hall, bad, stue med kjøkkenkrok og sover, (ca 38 kvm p-rom). Leilighet nord i 1. etasje: Kjøkken/stue, stue/soverom, soverom, bad og kontor (75 kvm p-rom). Diverse boder (s-rom). Utebod og carport.

STANDARD/ UTSTYR

Leilighetene i 1. etasje er ombygget fra butikklokale i 2002/2003 - eiendommen er ellers påkostet jevnlig vedlikeholdt siden eier overtok i 2000. Gulver er belagt med parkett, laminat, teppe og fbelegg. På vegger er panel, tapet og malerstrie. I himlingerer panel, malte plater, takess og malte plater.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkken, leilighet 2. etasje: Parkett på gulv, malerstrie på vegger og malt tak. Laminert innredning med integrert stekeovn, kokeplater og oppvaskmaskin. Stål ventilator. Fliser mellom over- og underskap. Spiseplass. Bad, leilighet 2. etasje: Belegg på gulv, malt panel på vegger og takessplater i tak. Dusjkabinett, wc og innredning med vask og speil. Opplegg til vaskemaskin, el.vifte i vegg. Kjøkken, hybel 2. etasje (2012): Belegg på gulv malt atpet på vegger og malt tak. Laminert innredning med stål ventilator. Kjøle-/fryseskap og komfyr. Bad, hybel. 2.etasje: Belegg på gulv, malt tapet på vegger og malt tak. Dusjkabinett, wc og vask. El.vifte i vegg. Kjøkken, leilighet 1. etasje sør: Laminat på gulv, tapet på vegger og takessplater i tak. Laminert innredning med ventilator. Hvitevarer medfølger ikke. Bad, leilighet 1. etasje sør: Belegg på gulv, malerstrie på vegger og takessplater i tak. Fliser på vegg i dusjsone. Dusj, wc og innredning med vask og speil, opplegg til oppvaskmaskin.. El.vifte i vegg. Kjøkken, leilighet 1. etasje nord: Laminat på gulv, malerstrie på vegger og takessplater i tak. Laminert innredning, fliser mellom over- og underskaper. Ventilator. Oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Bad, leilighet 1. etasje nord: Belegg på gulv, malte plater på vegger og takessplater i tak. Dusjkabinett, wc og innredning med vask og speil, opplegg til oppvaskmaskin.. El.vifte i vegg.

OPPVARMING

Elektrisk og vedfyring.

VELFORENING/SNØMÅKING

kr. 500,-.

TAKST / BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger Tilstandsrapport med verditakst over eiendommen fra Svein Nesøen, datert 12.02.19. Verditakst kr. 4.600.000,-.

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Utgårdsveien 105 1684 Vesterøy.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Skrånende tomt med usjenert uteplass i bakkant, asfaltert langs veien. Diverse parkeringsplasser på motsatt side av veien.

TOMTENS AREAL

1450 kvm.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 25.000,- inkl eiendomsskatt. Det er installert vannmåler.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

1. etg. ca 21.000 kwh. 2. etg. ca 11.000 kwh.

ENERGIKLASSE

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse rød G.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommmunal tilknytning.

REGULERINGSFORHOLD

011166 Indre del av Utgårdskilen fiskerihavn. Det er planer om å bygge ut fiskehavnen.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Eiendommen er registrert med 4 godkjente boenheter.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Ferdigattest foreligger, gjelder ombygging av butikklokale til bolig.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Jordskifte. Bestemmelse om veg. Bestemmelse om ledninger

LIGNINGSVERDI 2017.

Kr. 924.337,- som primærbolig. Kr. 3.327.614,- som sekundærbolig.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
4 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
97 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
98 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 098 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Komplett salgsoppgave

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61190016
PrisantydningNOK4,000,000.00
Samlet sumNOK4,000,000.00
Total kostnadNOK4,098,722.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Henning Hesselberg
Henning Hesselberg

Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
95 85 01 92