Lys og pen 3-roms endeleilighet i høy 1. etasje. Fin utsikt - Gressvik

Lys og pen 3-roms endeleilighet i høy 1. etasje. Fin utsikt - Gressvik

SOLGT

  • Adresse Himmelberget 18 A, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK3,850,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 48, bruksnummer: 419
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 87 m2 / BTA 92 m2 / PROM 83 m2
2 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad

SAMMENDRAG

Lys og koselig leilighet med to soverom på Himmelberget på Gressvik. Boligen ligger i et leilighetsbygg fra 2012 med åtte boenheter. Dette er en usjenert endeleilighet som er gjennomgående og har balkonger på tre sider. Den ene av disse er et innglasset uterom i forlengelsen av stuen med varme i gulvet, hvor vinduene kan skyves helt til side. Fra alle balkongene er det solrikt og fin utsikt. Leiligheten er lys, luftig og har god planløsning. Den er smakfullt innredet, blant annet med peis, delikat kjøkken og et flott bad. I hele leiligheten er det vannbåren gulvvarme. Eiendommen ligger i et rolig strøk mellom Gressvik torg og Ørebekk, på en høyde bakenfor Storveien. Leiligheten har universell utforming.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt takst/tilstandsrapport, opplysninger om sameiets forhold, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

2012.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger på Himmelberget, som er et nyere boligområde på Gressvik. Det ligger omtrent midt mellom Gressvik torg og Ørebekk, snaut 10 minutters kjøring fra Fredrikstad sentrum. Dette er et barnevennlig strøk med liten trafikk i blindvei. Himmelberget er, som navnet tilsier, en høyde i terrenget, og leiligheten har flott utsyn nord- og østover. Fra boligen er det gangavstand til Hurrød barneskole, Gressvik ungdomsskole og barnehage. Det er også kort vei til hyggelige Onsøy bibliotek og til Gressvik torg, som har et godt utvalg av butikker og tjenester, bl.a. sko- og klesbutikk, lekebutikk, baker, apotek og frisør. Det er kort vei til flotte turområder i Gressvikmarka. Bussforbindelse til Fredrikstad sentrum i nærheten av eiendommen. Den som liker å sykle, kan enkelt komme seg over til bysiden, enten med byferga eller på gang- og sykkelvei. Byferga har halvtimes avganger fra Gressvik til sentrum hele dagen, hele uka. På Ørebekk ligger to større dagligvareforretninger. Her stopper også ekspressbuss til Oslo en gang i timen og Flybussen.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad følg RV 110 til Ørebekk. Følg Storveien (117) sydover ca 1,5 km og sving til høyre inn på Parkveien. Følg Parkveien ca 400 m frem og sving inn til høyre på Himmelberget. Følg veien opp til toppen.

AREAL AV BEBYGGELSE
BRA P-ROM S-ROM BTA
Høy 1 etg. 87 83 4 92
Inglasset balkong 16 kvm
Balkong fra kjøkken og soverom 12 kvm
1 garasjeplass
Ekstern bod 5 kvm

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1. etasje: Gang/hall, bad, soverom, soverom/tv-stue, kjøkken og stue (alle p-rom). Bod (s-rom). Garasjeplass og bod på ca. 5 m2 i byggets underetasje.

PARKERING

Det følger en biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Godt med gjesteparkering.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Bebyggelsen i prosjektet Himmelfjell består av firemannsboliger oppført over to etasjer over underetasje med parkeringskjeller og boder. Hver leiligheter har sitt bruksareal på et plan. Bebyggelsen er oppført i tre- og betongkonstruksjoner.

STANDARD/ UTSTYR

Leiligheten er lyst og stilrent innredet, og er pent holdt. Den skiller seg fra en del andre nye leiligheter ved den gode planløsningen - her er det både romslig og hjemmekoselig. Kjøkkenet er velutstyrt og har lekre mosaikkfliser over benken. Soverommet har stor skyvedørsgarderobe og utgang til vestvendt balkong. Den innglassede balkongen mot øst må nevnes; den er som et ekstra uterom som kan brukes hele året. Her er det varme i gulvet. Det er TV-uttak på kontoret og i stua, og det er trukket tv-kabel til soverommet. Bergvarme gir vannbåren varme i alle gulvene og varmtvann til huset. Varmtvann og varme er inkludert i felleskostnadene. Det er enkel heis i bygget. Overflater: Malerstrie/malt tapet på vegger. Fliser og parkett på gulver. Malte tak.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

KJØKKEN: Åpen kjøkkenløsning med stor plass til spisegruppe og utgang til balkong. Moderne, stilren innredning med hvite høyglans fronter og to sokkelskuffer. Integrert utstyr: induksjon platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Ventilator. Malt tapet på veggene, parkett på gulvet, malt tak. Mosaikkfliser mellom over- og underskap. Spotbelysning under overskap. BAD: Lyst og lekkert bad med innredning i klassisk stil. Frittstående badekar og dusjhjørne. Brune og sandfargede fliser på gulvet og veggene, med mosaikkfliser rundt speilet og i dusjen. Malt tak med downlights. Værelset har veggklosett, innredning med vask og opplegg til vaskemaskin. Det er sluk i dusjen og under badekaret. Ventilasjon i taket. Gulvvarme og håndkletørker.

OPPVARMING

Leiligheten har vannbåren gulvvarme og har montert ventilasjonsanlegg med varmegjennvinning.

TAKST / TILSTANDSSRAPPORT

Det foreligger takst fra Svein Nesøen, datert 06.04.2020. Verditakst 3 850 000,-

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Himmelberget 18A, 1621 Gressvik.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Fellesområdene rundt blokka er pent opparbeidet og består av gressplen og noen busker. Det er sykkelparkering på framsiden. Inngangspartiet har universell utforming. Tomta er noe flat og noe kupert/bratt. Blokka er bygd inn i det skrånende terrenget, og det føles derfor som at leiligheten ligger høyere enn i første etasje. Tomta ligger høyt, solrikt og åpent. Eier har garasjeplass og en bod i underetasjen.

TOMTENS AREAL/EIERFORM

5992 m2 felles eiertomt.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 10 900,- pr. år inkl. eiendomsskatt.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

3142 kwh for 2019

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest XX YY

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig.

REGULERINGSFORHOLD

Boligen ligger i område regulert for bolig, grensende til frieareal.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert med èn godkjent bruksenhet og kan leies ut.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ferdigattest.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

2010/924235-2/200 Best. om vann/kloakkledninger.Rettighetshaver:Fredrikstad Kommune.Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler, Bestemmelse om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter/telesentral med flere bestemmelser 2012/866663-1/200 Erklæring/avtale, rettighetshaver:Knr: 0106 Gnr: 48 Bnr: 427 og bnr 434. Rett til å knytte seg til det tekniske varmeanlegget som er etablert i Himmelfjell Boligsameie.Gjelder denne registerenheten med flere 2011/786987-1/200 Seksjoneringsbegjæring. Opprettet seksjoner: snr: 14, formål: Bolig, Tillegsdel: Bygning. Sameiebrøk: 81/3692

LIGNINGSVERDI

Formuesverdi for inntektsåret 2018 som primærbolig kr. 899 938,- og som sekundærbolig kr. 3 239 778 ,-.

INFORMASJON OM REGLER FOR BUDGIVNING

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER
: Dokumentavgift til staten, beregnet av kjøpesum 2,5 % Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte
Kr 525,- Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon Kr 697,- Transportgebyr forretningsfører kr. 6 250,-

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

EIERFORSEKSJONSAMEIETS NAVN OG ORG.NO

Himmelfjell Boligsameie, org.nr. 897 621 142.

SEKSJONENS ANDEL AV FELLES GJELD

Ingen gjeld.

FELLESUGIFTER PR MND

Kr. 2 740,- Inkluderer: akonto fjernvarme, tv og internett, byggforsikring, utvendig vedlikehold, avsetning til vedlikeholdsfond, forretningsførsel og øvrig drift av sameiet.

SAMEIETS VEDTEKTER/HUSORDENSREGLER

Ligger vedlagt salgsoppgaven.

FORKJØPSRETT/ GODKJENNING AV KJØPER

Det er ikke forskjøpsrett. Det kreves ikke styregodkjenning av ny seksjonseier.

SAMEIETS OVERSKUDD/ UNDERSKUDD FORVENTNINGER MHT. UTVIKLING I FELLESUTGIFTER

Det er ikke planlagt økning av fellesutgiftene. Det er planlagt installasjon av infrastruktur for el-billadere. Dette vil beløpe seg til kr. 4510,- pr. leilighet. Sameiet har kr. 480 398,- pr. 31.01.2018 avsatt i vedlikeholdsfond og kr. 171 860,- i vedlikeholdsfond fyring.

Omkostninger
3 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
100 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
101 342,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 951 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Komplett salgsoppgave

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61180134
PrisantydningNOK3,850,000.00
Samlet sumNOK3,850,000.00
Total kostnadNOK3,951,342.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22