Sentralt - Karivold - Flott, representativ enebolig i rolig villastrøk nær sentrum.

Sentralt - Karivold - Flott, representativ enebolig i rolig villastrøk nær sentrum.

  • Adresse Fridtjof Nansens vei 6, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK6,750,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 208, bruksnummer: 472
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 472 m2 / BTA 472 m2 / PROM 315 m2
4 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
F Energimerke F
Energimerke

SAMMENDRAG

Fridtjof Nansens vei 6 er en bolig utenom det vanlige. Den er en klassisk, solid enebolig fra 1940-tallet som har blitt bygd ut i to omganger på 90-tallet. Utvidelsen har resultert i store, representative stuer og en fornem hall. Det er også rikelig med plass ellers, med 4 soverom og både stor uinnredet kjeller og stort loft. Boligens skjermede hage er som en liten park, med frodig vegetasjon og lune, solrike uteplasser. Eiendommen har en flott beliggenhet på Karivold, like utenfor sentrumskjernen. Karivold er et rolig og barnevennlig boligområde med kort vei til skole og barnehage, og gangavstand til sentrum og Torvbyen.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt boligsalgsrapport/ verdi- og lånetakst, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

1942. Tilbygget i 1994 og 1998.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger på Karivold, et av de mest sentrale villastrøkene i Fredrikstad. Herfra er det gangavstand til Torvbyen og sentrum for øvrig, med alt byen har å by på av butikker, tjenester, restauranter, kafeer, kino og andre tilbud. Karivold er et rolig og barnevennlig boligområde med kort vei til skole og barnehage. Bebyggelsen i Fridtjof Nansens vei og gatene omkring er hovedsakelig eneboliger fra 1940-1960-tallet, med koselige hager imellom. Som del av nærområdet ligger det lille handlesenteret påWilbergjordet, som har både Meny og apotek. Det er også kort kjørevei til handelsområdet i Dikeveien på Rolvsøy. Flotte turområder venter i Fredrikstad-marka, som ligger innen gangavstand. Fra Rolvsøyveien er det hyppige bussavganger til både Fredrikstadog Sarpsborg sentrum. Fra eiendommen er det ca. 20 minutter til E6 og sykehuset på Kalnes.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad kjør rv. 109 Rolvsøyveien i retning Sarpsborg, og ta til høyre inn Hassingveien etter Rema 1000. Ta deretter første vei til venstre inn Eventyrveien. Følg denne videre over i Fridtjof Nansens vei. Følg nummerering. Eiendommen ligger på venstre side merket for salg. Det vil bli skiltet til fellesvisning.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1.etg. 204 192 192 0
2. etg. 132 122 111 11
Kjeller 140 128 12 116
Loft 31 30 0 30
Sum 507 472 315 157
Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Bygningsmassen har ukjent byggegrunn. Grunnmur sannsynligvis av betongmur med treullplater på hoveddel, og lettklinker på tilbygg. Yttervegger på hoveddel er sannsynligvis av bindingsverk eller plank, og bindingsverk på tilbygg. stående tømmermannskledning. Etter byggemåte skal vegger i tilbygg være isolert. Saltak på hoveddel med bord undertak. Valmtak på tilbygg. Taket er tekket med betongstein. Gulv på loft er isolert med leire og er bra utluftet. Etasjeskiller i tre. Vinduer med to- og tre-lags isolerglass. Noen vinduer er nye i 2014, samt helt nye vinduer på loftet.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1. etasje: Hall, gang/hall, kjøkken, wc, spisestue og tre stuer (alle p-rom). 2. etasje: Gang, hall, bad, wc, fire soverom (alle p-rom) og to boder (s-rom) Kjeller: Vaskerom (p-rom), gang, fyrrom og boder (ale s-rom). Loft: Lagringsplass (s-rom)

STANDARD/ UTSTYR

Fridtjof Nansens vei 6 er en solid, praktisk og svært innholdsrik enebolig. Overflatene er holdt i duse toner, og har fine detaljer som takrosetter og flott listverk. Vegger har malt tapet, panel og tapet. Fliser på bad. Gulv har fliser, bordgulv, parkettog laminat. Panel og malte himlinger. Flere av overflatene er malt de senere år, og hallen er nymalt. Hensynet til lagring er godt ivaretatt med boder, garderober og lagringsplass på loft. Stort potensiale i uinnredet kjeller. Boligen er utstyrt med dimmbare downlights i to av stuene. Det er borret etter jordvarme, og huset varmes opp av vannbåren varme i radiatorer og varmekabler i deler av huset.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Omfangsrik kjøkkeninnredning med eikefronter, samt noen eldre skaper. Integrert oppvaskmaskin, komfyr, platetopp og gasstopp. Kjøkkenet har panel på veggene, bordgulv og malt takpanel med dragere. Stort, flislagt bad i 2. etasje med innebygget boblebad, dusjnisje med glassdør, toalett, bidet og innredning med servant. Hovedetasjen har i tillegg et toalettrom med flislagt gulv, og panel på vegger. Liten innredning med servant rett på utsiden. Separat vaskerom i kjelleren med flislagt gulv og malte murvegger. To støpte skyllekummer.

OPPVARMING

Jordvarme med radiatorer. Vannbåren varme i gulv i stuen i tilbygget. Varmekabeler på bad og i gang/hall 1. etasje. Både stue og kjøkken har peis.

TAKST / BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger Boligsalgsrapport med verdi og lånetakst over eiendommen fra Svein Nesøen, datert 24.08.18. Verditakst 7 000 000,-

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Fridtjof Nansens vei 6, 1605 Fredrikstad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Eiendommen har en pen, steinbelagt innkjørsel og et flott inngangsparti. Rundt huset ligger hagen som en skjermet oase. Den er nærmest som en liten park, med steinbelagte hageganger og et mylder av ulike typer busker og trær. Vegetasjonen hegner om eiendommen og dens mange solrike uteplasser. Tomten er en 1 mål stor og flat.

TOMTENS AREAL

1112 m2.

EIERFORHOLD TOMT

Selveiet tomt.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 24 080,- pr år inkl. eiendomsskatt. Det er vannmåler på eiendommen og avgiftene er basert på et årlig vannforbruk på 221 m3.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

34 000 kwh for 2017

ENERGIKLASSE

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig.

REGULERINGSFORHOLD

Uregulert område. Omfattes av kommunelplanen med formål bebyggelse og anlegg. Varslet igangsatt nytt planforslag; Intercity.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert med èn boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for tilbygg fra 1998.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Ingen tinglyste heftelser eller rettigheter.

LIGNINGSVERDI

Kr. 1 236 314,- som primærbolig Kr. 3 956 205,- som sekundærbolig

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
6 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
168 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 750 000,-))
--------------------------------------------------------
169 972,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 919 972,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Komplett salgsoppgave Fridtjof Nansens vei 6

Nøkkelinformasjon


Oppdragsnummer: 61180120

Prisantydning: NOK6,750,000.00
Samlet sum: NOK6,750,000.00

Total kostnad: NOK6,919,972.00

Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22