Funkisperle ved sjøen - VESTERØY, HVALER

Funkisperle ved sjøen - VESTERØY, HVALER

  • Adresse Stormmusbrinken 46, Hvaler
  • Prisantydning NOK10,000,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 49, bruksnummer: 240
    Hvaler kommune
  • Areal BRA 240 m2 / BTA 240 m2 / PROM 233 m2
5 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad
C Energimerke C
Energimerke

SAMMENDRAG

La oss være realistiske, la oss gå for det umulige (Che Guevara). Det er klare motsetninger mellom å være likegyldig og å realisere en drøm. God arkitektur som sådan, er ikke basert på likegyldighet, men definerte målsettinger og drømmer om å realisere,God funksjon, estetisk utforming følger hverandre, det ene målet utfylles av det andre og skaper en verdi som varer. Stormmusbrinken 46 er resultat av engasjement og et ønske om å realisere en drøm. Eiendommen er formet med gjennomtenkte løsningerog etter inspirasjon fra Bauhausarkitekturens visjoner. Boligen er meget godt tilrettelagt for en families komfort og daglig liv, tilpasset omgivelsenes muligheter og med skulpturelle elementer i byggets uttrykk.

BYGGEÅR

Ca 2006

BELIGGENHET

Eiendommen ligger vestvendt og solrikt, et lite steinkast ned til sjøen og kun en kort spasertur langs stien ned til båtplassen i Hvalsund. Her kan man sitte på kjøkkenet, i stuen, eller på terrassen og følge bevegelsene i sjøen, enten det er en sjøøret som vaker i overflaten, eller en ekvipasje av kajakpadlere som stille glir frem gjennom sundet. Stedet er Vesterøy, Hvaler omgitt av et ettertraktet og vakkert kystlandskap, med fjorder, holmer og skjær - og solnedganger som kan ta pusten fra deg. Herfra er det trygg gangvei til skole og barnehager, og flere dagligvareforretninger i nærområdet. Avstand til Fredrikstad sentrum og jernbanest. ca 20 minutter / 17 km.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum følg RV 108 mot Hvaler - over den nye broen. Følg veien over Kråkerøy, Kjøkøy og forbi dagligvareforretningene ved Ødegårdskilen på Vesterøy og frem til avkjøring mot høyre ved Esso Bensinstasjon. Følg herfra skilt Papper frem tilog likeforbi Åttekanten skole. Sving deretter inn i Stormmusberget og videre over i Stormmusbrinken. Eiendommen ligger på venstre side - ut mot sjøen.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1.etg. 135 121 121
U. etg. 134 119 112 7
SUM 269 240 233 7
Carport 50 47 47
U.etg 16 13 13
SUM 66 60 60
Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Dette er "Villa Jørgensen" en eiendom bygget med helhjertet, målrettet engasjement og med stort mot. Utformingen har funnet sted i nært samarbeid med arkitekt Poul Erik Jelling og har ivaretatt tomtens situasjon og muligheter på en fortreffelig måte. Byggene og rommenes innbyrdes plassering og orientering har som mål å skape et lyst og luftig innemiljø som gir sammenheng og avskjerming. Det åpenbare er orienteringen mot sjøen og naturen, men tydelig er også privatisering innenfor byggets vegger. Materialvalg er gjennomtenkt og godt tilpasset byggets design og grunntanke om å ta vare på lys og luft. Store vindusflater og god takhøyde, kombinert med lyse vegger og lys, pollert betong, understreker dette og skaper en behagelig og veltilpasset eleganse. Se forøvrig boligsalgsrapport for byggets tekniske bestanddeler.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1. etg: Gang/hall, kjøkken, bad, stue, spisestue og soverom. U.etg: Stue, bad/vaskerom og fire soverom.

STANDARD/ UTSTYR

Når du kommer inn i boligen åpner det seg et stort og lyst volum der husets ulike rom og soner som på en god måte balanserer sammenheng og adskillelse. Interiør og fargeelementer har referanser til Bauhausarkitekturens fargevalg, det lyse, kombinert medklare, sterke farger på enkeltelementene. Materialvalget er helhetlig og gjennomført og utstråler eleganse og kvalitet. Gulv er belagt med lys, slipt og polert betong og keramiske fliser. Vegger har lyse, malte flater med enkelte fargelagte elementer. Tak er lyse, med enkeltelementer av ubehandlet betong.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkken: Lyst, slipt og polert betonggulv, malt tak, hvit innredning med intergrert Gaggaenau gasstopp, stekeovn stor stålventilator, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Gaggenau. Bad 1.etg: Malte murvegger med fliser i dusj og på gulv med gulvvarme. Malttak med downlights. Stor dusj, wc, badekar og innredning med vask. Blandebatteriog wc i begge bad fra Philippe Starck. Bad/vaskerom u.etg: Malt mur og trevegger, fliser i dusj og på gulv med gulvvarme. Malt tak me downlights. Dusj, wc og innredning med vask. Skyllekum, ventilasjon i vegg. Når man bygger bad som dette, med kombinasjon av flisverk, betong og terskelfrie romåpninger, legger man opp til avvik fra den tradisjonelle våtromsnormen.

OPPVARMING

Boligen har energiøkonomiske oppvarmingsløsninger med vannbåren varme, oppvarmet med jordvarme/ varmepumpe. Dette er en miljøvennlig og energiøkonomisk løsning. Det er også lagt til rette for at solens oppvarming av verandagulv, absorberes i det oppvarmede vannet som sirkulerer i anlegget. Anlegget kan også med visse suppleringer tilknyttes en kjølefunksjon.

OVERTAGELSE

Etter avtale

ADRESSE

Stormmusbrinken 46, 1684 Vesterøy

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tomten er delt i to flate partier. Et opp mot og i plan med gaten, et flatt parti mellom gaten og boligen/ carport, opparbeidet med gressplen og betongstøpte gangveier. Nedre plan er tomtens hovedareal og er også flatt og ligger på husets vestside, i plan med underetasjens gulvnivå. Her er det opparbeidet en stor åpen gressplen som strekker seg ut mot naturlig vegetasjon og svaberg. I overgangen mellom de to nivåene er det synlig fjell i dagen og støpte trappearangement med terrasserte forstøtningsmurer av betong.

TOMTENS AREAL

Ca 1621,9 kvm

EIERFORHOLD TOMT

Eiet.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingslovens bestemmelser. Forsikringen er tegnet i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse tilmegler.

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Bolikjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Boligkjøperforsikring tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se prospektets vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler foroppdraget.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr 12811,- pr år. Eiendomskatt kr 8450,- pr år.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Eiers forbruk av strøm siste 12. mndr utgjør ca 24664 kWh. For båtplassen betales det kr. 600,- pr. år.

ENERGIKLASSE

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse orange C

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig tilknyttet. Det er innstallert vannmåler

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen omfattes av reguleringsplan hvor formålet er byggeområde for boliger. Eiendommen har boplikt etter konsesjonsloven.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er godkjent som èn boenhet

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ferdigattest /brukstillatelse.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Dagbok nr: 10644 BESTEMMELSE OM VEG

LIGNINGSVERDI

For år 2017 kr 1 714 384,-

REGLER FOR BUDGIVNING

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
10 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
250 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 000 000,-))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
251 222,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
10 251 222,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Komplett salgsoppgave Stormmusbrinken 46

Nøkkelinformasjon


Oppdragsnummer: 61180102

Prisantydning: NOK10,000,000.00
Samlet sum: NOK10,000,000.00

Total kostnad: NOK10,251,222.00

Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22