Elegant og innholdsrik enebolig - Buskogen - Kråkerøy

Elegant og innholdsrik enebolig - Buskogen - Kråkerøy

  • Adresse Nedre Bommen 32, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK5,950,000.00
  • Ansvarlig megler Gunnar Olai Stavlund
    Eiendomsmegler MNEF, daglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 426, bruksnummer: 215
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 263 m2 / BTA 288 m2 / PROM 260 m2
3 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad
C Energimerke C
Energimerke

SAMMENDRAG

Nedre Bommen 32 er en innholdsrik og tiltalende villa med klassiske designelementer, beliggende i nedre del av Buskogen på Kråkerøy - et av Fredrikstads attraktive boligområder. Boligen har gjennomtenkte og tidsmessige løsninger og er godt tilrettelagt for en moderne, stor families daglige behov, med god komfort og standard. Boligen har fire stuer, to bad og tre soverom, som lett kan utvides til både fire og fem. Den ligger godt plassert i terrenget, med utsikt ut i kulturlandskapet og med gløtt av vannspeilet. Nedre Bommen ligger landlig, trygg og barnevennlig i et boligstrøk med mange barnefamilier, rikelig tilgang til natur og kort vei til skoler. I løpet av fem til ti minutters kjøretur befinner man seg i byens sentrum med gode togforbindelser til Oslo og Østfoldbyene, eller om man legger veien sydover - midt i den vakre skjærgården på Hvaler

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til åbe om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert ommarkedet.

BYGGEÅR

2009

BELIGGENHET

Eiendommen ligger et ettertraktet og barnevennlig boligområde, syd/øst på Buskogen med gode solforhold og gangavstand til barne- og ungdomsskole ved hhv. Kråkerøy Ungdomsskole og Lunde Barneskole og Rød Barneskole. Tomten har lett adkomst og grenser til åpent kulturlandskap med utsikt mot øst/ sydøst. Nedre Bommen er en rolig gate i en avgrenset del av Buskogen, uten gjennomgangsrafikk. Avstand til Fredrikstad sentrum ca 4 km. Flott beliggende i enden av en blindvei og ved nedre del av Buskogen. Buskogen er et av Fredrikstad og Kråkerøys populære boligområder. I nærområdet finnes fine turområder, turstier og sykkelavstand til sjøen med småbåthavner og badeplasser.

VEIBESKRIVELSE

Følg Rv 108 ut av byen mot Hvaler. Etter et par km tar du til venstre ved skilting til Alshus. Følg Barkedalen over toppen og i bunn av bakken, ta til høyre inn i Buskogen. Sving så tredje til venstre inn Nedre Bommen. Huset ligger på venstre side.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
U.etg. 117 103 103 0
1. etg. 118 108 105 3
2. etg. 53 52 52 0
SUM 288 263 260 3
Garasje 50 43 0 43
Sum alle bygg 338 306 260 46

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Dette er en elegant og gjennomført villa, med flere designelementer som gir assosiasjoner til arkitektur man gjerne ser i klassiske, eldre boliger, bygget for de fornemme. Frittliggende enebolig enebolig oppført i trekonstruksjoner over grunnmur av lecablokker og betong. Boligen ligger i skrånende terreng og er oppført med bruksareal fordelt over tre plan. Underetasjen har direkte utgang til uteplass på bakkeplan. Første etasje ligger i plan med gaten og gårdsplassen. Mot gaten er det oppført tre arker der den midtre er utstyrt med en tofløyet inngangsdør. Mot øst - ut fra stuen er det oppført en veranda med pilarer til grunnen. Frittliggende, dobbel garasje. Takene er belagt med sort glassert takstein.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Boligen er delikat og innholdsrik og kan enkelt ominnredes slik at man får flere soverom - og likevel beholde et tilstrekkelig areal til stuer og felles oppholdsrom. Boligen inneholder i første etasje: En stor hall med trapp til hhv. andre etasje og underetasje, samt to dører til stuene, spisestue med utgang til veranda, stue, kjøkken med spiseplass, spiskammer ( S-rom), kontor/soverom, bad/wc. Boligens andre etasje er innredet som en stor stue. Her kan den enkelt deles av en til to soverom om ønskelig. I underetasjen er det innredet en hall, stue, 2 soverom, et stort bad/wc og et stort vaskerom. Garasjen er innredet med biloppstillingsplass for to kjøretøy.

STANDARD/ UTSTYR

Boligens interiør er delikat og overflater har svært lite slitasje. Gulv er belagt med keramiske fliser, merbau parkett og skipsgulv parkett. Vegger er belagt med tapeter og keramiske fliser. Tak har malt panel med downlights i ulike rom og soner.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkkenet har en delikat og velutstyrt innredning med hvite høyglansfronter og benkeplater av hvit, blank laminat. Innbygget komfyr i benkehøyde, komfyrtopp med induksjon, kombinert kjøl/frys, oppvaskmaskin og ventilator. Ved innredningen er det innbygget en peis i benkehøyde. Hovedbadet i underetasjen er meget stort, utstyrt med dusjkabinett, badekar, servantskap med to store skuffer og helstøpt vask og to høyskap. Badet har direkte inngang fra hall og hovedsoverommet. Badet i første etasje er utstyrt med wc, servant og dusjvegger i herdet glass.

OPPVARMING

Boligen er utstyrt med 2 piper og har tre ildsteder. Ett på kjøkken, ett i stuen i første etasje og ett i stuen i underetasjen. Hovedvarmekilde er elektriske varmekabler i gulvene i første etasje og i underetasje. Ventilasjonsanlegg av type Systemair,med distribusjon av varmluft.

TAKST / BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med takst fra Grydeland Eiendom as, datert 9.1.2019. Verdiktakst kr 6 750 000,-. Lånetakst kr 6 200 000,-.

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Nedre Bommen 32, 1675 Kråkerøy.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tomten er meget lettstelt, delt i to nivåer, med et flatt parti fra gaten og inn mot boligens framside. Gårdsplassen er belagt i sin helhet med belegningsstein. Mot kulturlandskapet i øst, skråner tomten ned til et nivå på høyde med gulvareaelet i underetasjen. Her er det dels gruslagt ut mot mot naturtomt og noen fine eikerrær og furutrær.

TOMTENS AREAL - EIERFORHOLD

759 kvm - Selveiet.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet Boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr 15 684,- i 2018. Det er montert vannmåler i eiendommen.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Eiers forbruk av strøm siste 12 mnd er 29 909 kWh.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest Orange C.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet vann- og avløp.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen ligger i regulert område og inngår i reguleringsplan 0106416 Holte/Buskogen, formålet er boliger. Planen er vedtatt i september 1997. Det er utarbeidet reguleringsbestemmelser til planen. Se reguleringskart i prospektets vedlegg.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Eiendommen er registrert som et stykk boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ferdigattest fra august 2014 for bolig og garasje.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Opprinnelig skjøte med bestemmelse om gjerde, anlegg og vedlikehold av ledninger, tilbakekjøpsrett for Fredrikstad kommune dersom tomten ikke bebygges innen to år m.m.

LIGNINGSVERDI

Som primærbolig kr 1 363 165,-. Som sekundærbolig kr 4 907 394,-. Ved inntektsåret 2017.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
5 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
148 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 950 000,-))
--------------------------------------------------------
149 972,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 099 972,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Komplett salgsoppgave Nedre Bommen 32

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61180232
PrisantydningNOK5,950,000.00
Samlet sumNOK5,950,000.00
Total kostnadNOK6,099,972.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Fra
22.04 15:00
Til
22.04 16:00

Ansvarlig megler

Gunnar Olai Stavlund
Gunnar Olai Stavlund

Eiendomsmegler MNEF, daglig leder og partner
91 35 31 25