Innholdsrik enebolig i populært boligområde. Kort vei til badestrand. Skjærhalden - Hvaler

Innholdsrik enebolig i populært boligområde. Kort vei til badestrand. Skjærhalden - Hvaler

 • Adresse Hvileberget 9, Hvaler
 • Prisantydning NOK3,500,000.00
 • Ansvarlig megler Gunnar Olai Stavlund
  Eiendomsmegler MNEF, daglig leder og partner
 • Matrikkel Gårdsnummer: 3, bruksnummer: 178
  Hvaler kommune
 • Areal BRA 220 m2 / BTA 244 m2 / PROM 169 m2 1 etasje: Vindfang, gang, bad, kjøkken, stue, 3 soverom og trappegang. Kjeller: Gang, bad, innredet rom 1og innredet rom 2
3 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad
E Energimerke E YELLOW
Energimerke

SAMMENDRAG

Prestegårdskogen ligger rett vest, ovenfor båthavna og det maritime havnemiljøet i Skjærhalden sentrum - i luftlinje kun et par hundre meter fra sjøen, skjermet av et skogs- og vegetasjonsbelte mot havet i syd, Hvalerskjærgården og Nasjonalparken. Denne tomten ligger et stykke inn på feltet, i en liten sløyfe med adresse Hvileberget. Her kan du følge stier til sentrum og til flere fine badeplasser syd på Kirkeøy bl.a. den fine og populære stranden ved Storesand . Dette er barnevennlige omgivelser med kortvei til skoler, dagligvare og de tilbud du finner i Skjærhalden sentrum. Skjærhalden er et kjent samlingssted for øyas beboere og et populært møtested for sommergjestene med et yrende liv langs bryggene, med serveringssteder og bryggeanlegg.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til åbe om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert ommarkedet.

BYGGEÅR

1987.

BELIGGENHET

Hvileberget bor du meget attraktive og idylliske omgivelser. Fra eiendommen er det kort vei til sjøen og herlige badeplasser. Barneskole og barnehage ligger på Skjærhalden, 5-10 minutters gange unna. I kommunesenteret Skjærhalden er det matbutikker, restaurant, pub og kommuneadministrasjon. Sommerstid er det et yrende liv her, mens resten av året råder en rolig småstedsidyll. Kirkøy huser mange kulturaktiviteter og har flotte turområder. Hvaler er en mangfoldig øygruppe som behager både dem som liker aktiviteter, og dem som vil roe sjelen. Øyene er kjent for sine mange soldager, sin mangfoldige fauna og sin unike skjærgård. Fra Skjærhalden er det bussforbindelse til Fredrikstad og Oslo.

VEIBESKRIVELSE

Følg riksvei 108 mot Hvaler, og kjør gjennom tunnelen til Kirkeøy og Skjærhalden. Ta til høyre inn Prestegårdsskogen ved Kiwibutikken, ta deretter andre vei til venstre. Eiendommen ligger på høyre side.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
U.etg. 121 107 56 51
1. etg. 123 113 113 0
SUM 244 220 169 51
Andre Bygninger Uthus 6 5 5

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Enebolig som er bygget i 1987. Boligen er bygget i 1 etasje og full kjeller. Frittliggende uthus. Eneboligen har støpt gulv i under etasjen og med grunnmur av lecablokker. Yttervegger i isolert bindingsverk med stående trekledning. Valmtak tekket med betongstein.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1 etasje: Vindfang, gang, bad, kjøkken, stue med utgang til terrasse, 3 soverom og trappegang (P-rom) Kjeller: Gang, bad, innredet rom 1, innredet rom 2, vaskekjeller med utfang til hage. (P-rom). Vaskekjeller og 6 boder. (S-rom)

STANDARD/ UTSTYR

Boligen innehar en relativt bra standard og har bla nye parkettgulv i stue, kjøkken og entre`i 2010. Ny varmepumpe + automatsikringer i 2012. Ny elektrisk terrassemarkise i 2012, flere nyere screen utvendig på vinduer. Boligen er bra vedlikeholdt. Beliggenheten på Skjærhalden sørger for svært gode solforhold, og ikke minst en helt fantastisk nærehet til naturskjønne omgivelser. Boligen er lys med tidsmessige overlater. Gulv er belagt med parkett, fliser og laminat. Vegger er belagt med panel, malte plater og tapet i lyse farger. Tak har malte overflater. Veranda i tre som har markiser.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkken: Malt kjøkkeninnredning med oppvaskmaskin og ventilator. Bad 1 etasje: Flislagt gulv. Innredning med servant, toalett, dusjkabinett. Ny innredning med servant fra 2012. Bad kjeller: Flislagt gulv med gulvvarme og innredning med servant, toalett, opplegg til vaskemaskin. Vaskerom: Rommet er innredet med skyllekum og opplegg til vaskemaskin.

OPPVARMING

Varmepumpe, peis i stue og varmekabler på bad i kjeller.

TAKST / BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger Boligsalgsrapport med verdi og lånetakst over eiendommen datert;;Verditakst;kr. 3 900 000,-;Lånetakst;kr. 3 500 000,-

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Hvileberget 9, 1680 Skjærhalden.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tomten er flat og pent opparbeidet med gressplen, busker og trær. Gruset innkjørsel og gårdsplass.

TOMTENS AREAL

795 kvm.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

15 119,- pr. år inkl. eiendomsskatt.

BOPLIKT

Eiendommen har 0-konsesjon, dvs. boplikt.

ENERGIKLASSE

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse gul E.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig tilknyttet.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen omfattes av reguleringsplan med planid/navn: 011119/Reguleringsplan/endring for Prestegårdsskogen. Reguleringsformålet er: Boliger og felles parkering.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert som èn boenhet og kan leies ut i sin helhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Eiendommen har ikke fått utstedt midlertidig brukstilaltelse eller ferdigattest.

DIVERSE

Gardinstenger og liftgardiner medfølger ikke salget.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

1963/306196-1/86 Rettighet Rettighetshaver: Skjærhallen Båtforening. 2002/11568-1/86 Fredningsvedtak.

LIGNINGSVERDI

For år 2016 som primærbolig: Kr. 1 055 236,- Som sekundærbolig: Kr. 3 376 755,-

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
3 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
87 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 500 000,-))
--------------------------------------------------------
88 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 588 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

 1. Salgsoppgave Hvileberget 9
 2. Vedlegg til salgsoppgave
 3. Salgsoppgave komplett

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61180132
PrisantydningNOK3,500,000.00
Samlet sumNOK3,500,000.00
Total kostnadNOK3,588,722.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Gunnar Olai Stavlund
Gunnar Olai Stavlund

Eiendomsmegler MNEF, daglig leder og partner
91 35 31 25