Stor, elegant enebolig i veletablert boligområde - Kråkerøy

Stor, elegant enebolig i veletablert boligområde - Kråkerøy

 • Adresse Nedre Bommen 26, Fredrikstad
 • Prisantydning NOK5,800,000.00
 • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
  Eiendomsmegler MNEF
 • Matrikkel Gårdsnummer: 426, bruksnummer: 212
  Fredrikstad kommune
 • Areal BRA 173 m2 / BTA 188 m2 / PROM 169 m2
2 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad

SAMMENDRAG

Nedre Bommen 26 bringer tankene hen på en representasjonsbolig. Boligen har en kontinental stil, og er klassisk, elegant. En staselig hall, eiketrapp og store karnappvinduer er eksempler på interiøret. Det er brukt materialer av svært god kvalitet, og standarden er god. Gulvet i hele 1. etasje har vannbåren varme fra jordvarme. Det store kjøkkenet har plassbygd innredning, plass til stor spisegruppe og et panoramavindu med utsyn mot Glommas utløp. Huset er bygd med tanke på lett vedlikehold. Ytterveggeneer dekket med teglstein, og terrassedører og vinduer er vedlikeholdsfrie. Boligen har sentralstøvsuger og ventilasjonsanlegg. Eiendommen ligger landlig til på Buskogen, et rolig og attraktivt område på Kråkerøy, ca. 10 min. fra Fredrikstad sentrum.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til åbe om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert ommarkedet.

BYGGEÅR

2004

BELIGGENHET

Eiendommen ligger på Buskogen på Kråkerøy. Dette er et etablert boligområde ca. 7 minutter fra Fredrikstad sentrum, litt sør for Kråkerøy kirke. Boligfeltet består av mange fornemme boliger, og er et barnevennlig strøk med liten trafikk. Boligen ligger ien blindvei. Eiendommen ligger høyt og har godt utsyn østover, og fra panoramavinduet på kjøkkenet ser man ut over mot Glommas utløp og Borg Havn. Det er fine turområder i nærheten, blant annet til Holtevarden. Det er det høyeste punktet på Kråkerøy, somhar en stor gravrøys fra bronsealderen. Det er også kort til sjøen. Fra eiendommen er det noen hundre meter til barnehage, og det er sykkelavstand til barne- og ungdomsskole. Kråkerøy sentrum har flere matbutikker. Det er bussforbindelse til Fredrikstad sentrum i nærheten. Til sykehuset på Kalnes er det ca. 25 min.

VEIBESKRIVELSE

Følg Rv 108 ut av byen mot Hvaler. Etter et par km tar du til venstre ved skilting til Alshus. Følg Barkedalen over toppen og i bunn av bakken, ta til høyre inn i Buskogen. Sving så tredje til venstre inn Nedre Bommen.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1.etg. 120 109 105 4
2. etg. 68 64 64 0
SUM 188 173 169 4
Garasje 31 27 0 27

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Hele huset står på fjell og steinfylling til fjell. Betongdekke i hele 1. etasje. Yttervegger i isolert bindingsverk, forblendet med York teglstein. Takkonstruksjon av typen saltak, tekket med glassert teglstein. Takrenner og nedløp i stål. Vedlikeholdsfrie vinduer og terrassedører med to-lags isolerglass. Dobbel inngangsdør med to-lags isolerglass.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1. etasje: Hall, kjøkken med stor spiseplass, wc, vaskerom, stue med utgang til terrasse, tv-stue (alle p-rom) og teknisk rom (s-rom). 2. etasje: Loftsstue, bad og to soverom (alle p-rom). Garasje: Dobbel garasje.

STANDARD/ UTSTYR

Boligen, som ble bygd i 2004, er svært påkostet og holder en høy standard. Det er brukt dyre materialer av høy kvalitet. Murstein på fasaden, glassert teglstein på taket og søyler ved inngangspartiet vitner om en klassisk stil. Det er lagt vekt på at boligen skal kreve lite vedlikehold. Husets interiør er gjennomført elegant. Fra den fornemme hallen ledes man inn til stuene eller opp eiketrappen til 2. etasje. Oppholdsrommene er store, og store vinduer gir mye dagslys. Verdt å legge merke til er de elegante innerdørene og listene av eik, og detaljer i messing - blant annet i vinduene, som har sprosser i messing. Også kjøkkenet er et skue. Det har stor plassbygd innredning og panoramavindu. Her er peis og plass til stort spisebord. På kjøkkenet, som i hele1. etasje, er det Merbau parkettgulv med vannbåren varme fra jordvarme. I 2. etasje er det radiatorvarme. Eiendommen er godt vedlikeholdt og svært pen. Boligen har sentralstøvsuger og ventilasjonsanlegg fra Villavent. Det er installert lydanlegg med høyttalere i de fleste rom.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Klassisk og omfangsrik kjøkkeninnredning plassbygget av snekkerverksted, med profilerte, hvite fronter og heltre benkeplate. Kjøkkenet har integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Det er godt med både skap- og benkeplass. Badet i 2. etasje er flislagt med lyse fliser og er utstyrt med hjørnebadekar (tilrettelagt for boblekar om mans skulle ønske å bytte), dusjkabinett, vegghengt toalett og innredning med to servanter. Toalettet i 1. etasje har flislagt gulv, fliser og malt tapet på vegg, og er utstyrt med vegghengt toalett og søylevask. Vaskerommet har flislagt gulv, malte vegger, innredning og utslagsvask. Vaskerommet har egen praktisk inngang.

OPPVARMING

Vannbåren varme i hele 1. etasje, radiatorer i 2. etasje. Gulvvarme på bad i 2. etasje. Flott engelsk peis i stuen, og peisinnsats på kjøkkenet.

TAKST / BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger Boligsalgsrapport med verdi og lånetakst over eiendommen datert 25.02.19, fra Svein Nesøen. Verditakst 6 000 000,-.

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Nedre Bommen 26, 1675 Kråkerøy.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Stor steinlagt gårdsplass, med steinbelagt gangvei videre rundt huset. Det er fin plass til sittegrupper både foran huset (mot vest) og på baksiden (mot øst). Tomten har en avgrenset gressplen og noen busker og trær, og er relativt lettstelt. På gårdsplassen er det en stor dobbelgarasje som er bygd inntil huset med en svalgang imellom. Mot naboeiendommen mot øst er det skråning med busker, ut over dette er tomten flat.

TOMTENS AREAL

607 kvm.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet tomt.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 22 521 for 2018, inkludert eiendomsskatt kr. 11 615,-.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

14 358 kwh i 2018.

ENERGIKLASSE

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse mørk grønn D.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet.

REGULERINGSFORHOLD

Regulert til bolig i reguleringsplan 0106416 Holte/Buskogen. oMfattes også av kommuneplanen med formål bebyggelse og anlegg.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert som èn boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ferdigattest.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Bestemmelse om gjerde tinglyst 24.01.2003 med dok.nr. 1077.

LIGNINGSVERDI

Likningsverdi for inntektsåret 2017 som primærbolig: kr. 1 125 835,- og som sekundærbolig: kr. 4 053 004,-.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
5 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
145 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 800 000,-))
--------------------------------------------------------
146 222,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 946 222,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

 1. Salgsoppgave
 2. Vedlegg

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61190005
PrisantydningNOK5,800,000.00
Samlet sumNOK5,800,000.00
Total kostnadNOK5,946,222.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22