Ny enebolig i kjede med stor, solrik takterrasse og sjøutsikt, Langøya - Kråkerøy

Ny enebolig i kjede med stor, solrik takterrasse og sjøutsikt, Langøya - Kråkerøy

SOLGT

  • Adresse Måkekollen 36, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK5,500,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 425, bruksnummer: 111
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 111 m2 / BTA 111 m2 / PROM 105 m2
3 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad

SAMMENDRAG

Dette er en ny, tiltalende bolig med god beliggenhet, i et nytt boligområde langs Vesterelven på Langøya, Kråkerøy, kun noen få minutters kjøring fra Fredrikstad sentrum. Her befinner du deg kun steinkast fra elvebredden og på den fine takterrassen har dusolen fra morgen til kveld. I nærområdet er det fine turområder langs elven og innover i furuskogen på Langøya.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til åbe om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert ommarkedet.

BYGGEÅR

2018.

BELIGGENHET

Boligen ligger nest ytterst, ut mot Vesterelva, vest på Kråkerøy i Fredrikstad - i enden av en rekke av boliger, sammenkjedet med garasje/carportenheter.Dette er en vestvendt og solrik beliggenhet, mindre en 50 meter fra elvebredden og med flott utsikt utover og innover elven. Her kan du følge båtenes ferd til og fra den fine Hvalerskjærgården lengre syd. Innenfor gangavstand finner du barneskole, ungdomsskole, idrettsanlegg, barnehage og dagligvareforretning på Langøya. Her starter også et fint utfartsområde med turstier og flere fine badesteder. Avstand til Fredrikstad sentrum / jernbanestasjonen ca 5 km. Vesterelven er en av to elveløp av Glomma, som danner Kråkerøy. Kråkerøy er bindeleddet mellom Fredrikstad sentrum og den ettertraktede Hvalerskærgården.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum følg RV 108 over den nye Kråkerøybroa ved Værste. Kjør rett frem i rundkjøringen på Kråkerøysiden og følg Selma Nygrens vei ca 1,5 km til Glomboveien. Følg Glomboveien ca 600 meter og sving inn på Langøyvaveien. Følg Langøyaveien sydover til rundkjøring etter ca 1,5 km. Sving til høyre inn på Måkeveien. Etter ca 50 meter sving opp til venstre inn på Måkekollen. Følg nummerering.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1. etg. 67 59 53 6
2. etg. 60 52 52 0
Sum 127 111 105 6
Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Boligen inngår i en rekke av boliger med kubeformede, definerte boligkropper, sammenkjedet med carporter. Bebyggelsen har flate tak og er oppført i trekonstruksjoner, forblendet med teglstein og tre. Et av boligens kjennetegn og aktivum er de store uteplassene. Mest fremtredende er den store takterrassen på 56 kvm, her kan du følge solens gang fra morgen til kveld. Deler av takterrassen har overbygg. Her vil det være mulig å innglasse hvis man skulle ønske det. I tillegg 31 kvm terrasse ut fra 2. etg. ogen treplatting ut fra stuen i 1. etg. .

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Boligen inneholder i 1. etg.: Entre, stue med spiseplass og utgang til uteplass mot syd, kjøkken og bad/wc (P-rom) og 6 kvm sportsbod (S-rom) 2. etg.: Hall/allrom, tre soverom, bad/wc og teknisk rom/vaskerom (S-rom). Fra allrommet i 2. etg. kommer man uttil et stor terrasse og derfra fører en trapp opp til den store takterrassen.Boligen har en carport med støpt betong tilrettelagt for senere garasje, og koblingspunkt for ladestasjon el-bil. Sportsbod med gjennomgang fra carport til uteplass.

STANDARD/ UTSTYR

Ny bolig som ble ferdigstilt i oktober 2018 og som ikke er tatt i bruk. Boligen er svært tiltalende og godt påkostet i tilvalgsprosessen. Det er lagt lys 1-stavs eikeparkett på gulv for utenom 2 bad og vaskerom som har keramiske fliser. Vegger er malte,sparklede flater og keramiske fliser. Tak har glatte, malte overflater med dimmbare downlights i enkelte rom og soner. Dimbare lysbrytere i de fleste andre rom. Stuen er lys og åpen med kjøkkenavdelingen trukket litt inn, det er godt tilrettelagt for møblering i ulike soner for opphold og bespisning. Flott peis fra Norpeis med innebygd vedlagring.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkkenet ble under bygging betydelig oppgradert og tilpasset slik at det i dag er et eksklusivt og innholdsrikt kjøkken fra Abu med hvite matte fronter i moderne snitt og benkplate i benkeplate i kompositt stein ( silestone). Skuffeløsning i sokkel. Deter innbygde hvitevarer; stekeovn, induksjonstopp, oppvaskemaskin og kjøl/ frys samt laget plass for microovn inne i høyskap. Slimline ventilator med hvit front. Badet i 1. etg. er utstyrt med veggmontert wc, servantinnrending og dusjnisje med innfellbareglassdører. Badet i 2. etg. er delikat og tidsriktig utstyrt med baderomsinnrending i hvit utførelset. Dusjvegger i herdet glass. Veggmontert wc. Teknisk rom/vaskerom med flislagt gulv og opplegg for vaskemaskin. og forberedt for innsettelse av utslagsvask/ vaskeromsinnredning

OPPVARMING

Varmekabler i gulv stue, kjøkken , gang og på begge badene. I stuen er det flott peisovn for fyring med ved. Panelovner forøvrig.

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Måkekollen 36, 1679 Kråkerøy.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Sameiets tomt er parkmessig opparbeidet med asfalterte gater, kantsten og beplantning. Tomten grenser ut mot friareal mot elven med innlslag av fjell, svaberg og noe skogsvegetasjon. Det er opparbeidet flere lekeplasser i området og ballbinge er like i nærheten.

TOMTENS AREAL

16734 m2.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet fellestomt.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

TAKST

Det foreligger verditakst fra Svein Nesøen, datert 01.11.18. Verditakst 5 500 000,-

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 9328,- pr. år for renovasjon, feiing, vann og avløp. Eiendomsskatten er ikke fastsatt.

FELLESUTGIFTER

Fellesutgifter er på 1593,- pr mnd og inkluderer: Forretningsførsel, utvendig vedlikehold, kabel-tv, byggforsikring og øvrig drift av sameiet.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Boligen er ikke tatt i bruk.

ENERGIKLASSE

Oppdateres.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig i hht. reguleringsplan for Langøya Vest vedtatt 22.05.2005.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert som èn enhet og kan leies ut i sin helhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger midlertidig brukstilatelse.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

1968/302831-1/86 Bestemmelse om vannledn. 1971/990011-1/86 Elektriske kraftlinjer. 2016/18870-1/200 Best. om adkomstrett. 2016/18874-1/200 Best. om vann/kloakkledn. 2016/477183 Erklæring/avtale

LIGNINGSVERDI

Ikke fatsatt.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk. Tranportgebyr til forretningsfører med kr. 5245,-

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
5 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
137 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
138 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 638 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon


Oppdragsnummer: 61180204

Prisantydning: NOK5,500,000.00
Samlet sum: NOK5,500,000.00

Total kostnad: NOK5,638,722.00

Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22