Innholdsrik og elegant enebolig i attraktivt villastrøk - Kråkerøy nord.

Innholdsrik og elegant enebolig i attraktivt villastrøk - Kråkerøy nord.

  • Adresse Veidebakken 8, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK8,400,000.00
  • Ansvarlig megler Gunnar Olai Stavlund
    Eiendomsmegler MNEF, daglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 422, bruksnummer: 208
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 208 m2 / BTA 208 m2 / PROM 205 m2
4 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad
G Energimerke G
Energimerke

SAMMENDRAG

Veidebakken 8 er en solid, gjennomarbeidet enebolig med et spennende interiør og god, barnevennlig beliggenhet i et ettertraktet villastrøk på Kråkerøy, kun to til tre minutter kjøring fra Fredrikstad sentrum og med trygg gangavstand til skoler og barnehager. Dette er en familievennlig bolig som åpner seg ut mot en overraskende, ugenert og veldig fin uteplass med sol hele dagen - og et friareal i vest.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt. tilstandsrapport/verdi- og lånetakst, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

Boligen er oppført i 1981 og gjennomgikk i 2008 en omfattende modernisering og oppgradering. Det er i tillegg utført betydelig overflateoppussing og interiørforbedringer i løpet av de siste to år slik at boligen fremstår tidsmessig og moderne i palett og utrykk.

BELIGGENHET

Veidebakken 8 ligger solrikt og barnevennlig på høydedraget et par hundre meter ovenfor Rødsmyra Skole. Gaten har ikke gjennomgangstrafikk og eiendommen grenser inn mot et grønt friområde. Herfra er det gangavstand til barneskole og barnehage ved Rødsmyra og videre til Kråkerøy ungdomsskole og idrettsanlegg ved Kråkerøy Stadion. Dette er et område med gode vilkår for barnefamilier, landlig, men kun to-tre minutters kjøring fra Fredrikstad sentrum. I gangavstand finnes flere dagligvareforretninger og en kort spasertur unna ligger fergeleiet ved Smertu/ Isegran med byferge, Glommastien og båthavna i Nøkledypet. Her ferdes båtfolk i alle kategorier, med båter fra små joller til seilskøyter og seilskuter.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum, følg skilt til Hvaler over den gamle Kråkerøybroa. Følg Kråkerøyveien sydover til Isegran. Sving inn til høyre i Ulvedalen og følg denne sydover til Veidebakke svinger opp til høyre. Fortsett frem et par hundre meter forbi Rødsmyra barneskole til terrenget flater ut. Eiendommen ligger opp til venstre.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1. etg. 125 115 112 3
1. halvplan 38 35 35 0
2. etg. 52 47 47 0
2. halvplan 12 11 11 0
SUM 227 208 205 3
Garasje 32 29 0 29
Uthus 11 10 0 10

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Dette er en innholdsrik og spennende enebolig, tegnet av ark. Erik Ringdalen, oppført i trekonstruksjoner over grunnmur av lettklinkerblokker. Boligen har et fint særpreg ved at fire halve plan åpner seg inn mot mot husets senter, og skaper en følelelse av volum og gjennomlys. En av boligens mest fremtredende egenskaper er forbindelsen mellom kjøkkenet/spisestuen - og hvordan dette henvender seg ut mot den fine uteplassen og friarealet mot vest som fungerer som en forlengelse av kjøkkenet, husets samlingspunkt. Fornemmelsen av dette får man straks man kommer ut i den sentrale hallen. Det gir en god opplevelse av balanse og harmoni der uteområdet fungerer som en fortsettelse av husets interiør. Det er oppført en solid, vinterisolert garasje (1,5 plasser) og plass for arbeidsbenk. I tillegg er det oppført en utebod på husets vestside. Dette er en eiendom som på alle måter gir et meget solid og godt inntrykk.

INNEHOLDER ( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. NS 3940 )

1. etasje inneholder: Entre, hall, fire soverom, to bad/wc, vaskerom, garderobe (s-rom) og bod (s-rom). En halvtrapp opp - i bakkeplan mot vest, ligger et stort, velutstyrt kjøkken med spisestue og stor skyvedør ut til uteplass og hage i vest. En halvtrapp opp mot øst ligger en stor stue med flott utsikt mot Gamlebyen, elven og Fredrikstadbrua. I fjerde halvplan er det innredet en hems/stue. Huset har skråtak og god takhøyde som gir spennende innredningsmuligheter. Deler av gulvarealet er ikke målbart. Husets opplevde volum og areal kan derfor oppleves større enn det som kan oppgis i de standardiserte arealbegrepene.

STANDARD/ UTSTYR

Gulv er belagt med keramiske fliser, enstavs heltre eikegulv, heltru furugulv og heldekkende teppe på hemsen. Vegger er belagt malt fiberduk i første etasje, malt panel i øvrige etasjer og keramiske fliser i baderom. Himlinger har panel og malte gipsplater. Rekkverk i trapper og mellom etasjer er av herdet glass med håndløpere av eik. Boligen er utstyrt med downlightbelysning i de fleste rom. Garasjen er vinterisolert, har innlagt strøm, vann og en stor arbeidsbenk. Innvendige vegger og tak er panelbelagt og gulvet er i grå epoxy.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkkenet har en innholdsrik og meget velutstyrt kjøkkeninnredning i hvit utførelse fra Arens, med benkeplater av 40 mm polert granitt fra Askim Stenindustri.. Innredningen er utstyrt med 90 cm stekeovn fra Miele, keramisk komfyrtopp med induksjon og gassbluss fra AEG. Ventillator fra Thermex dimensjonert for gasskomfyr og ekstra trekk-kraft. Intergrert kaffemaskin, microbølgeovn, kjøle/frys og oppvaskmaskin fra Miele. Hovedbadet har innredning med nye servanter og nytt vegghengt wc. Stort innbyggetbadekar fra Hurricane med bobler. Bad nr 2 har gulvmontert wc, servantskap med finerte eikefronter og kompositt benkeplate. Dusj bak dusjvegg. Vaskerommet har meget omfangsrik innredning fra Kvik i hvit utførelse med utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskin og tørketromme følger ikke med.

OPPVARMING

Gulv i i gang, hall, begge bad og vaskerom, samt kjøkken og spisestue har elektriske varmekabler. Elektriske panelovner i alle soverom. Det er montert en moderne vedovn i stue og i hall i første etasje. Det er montert nye ventilåpninger i soverommene etter at det er målt Radonverdier over anbefalt nivå. Det er ikke foretatt nye målinger etter dette.

TAKST / BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med verditakst fra Nedre Glomma takst as ved Svein Nesøen, datert 8.12.2018. Verditakst kr 8 400 000,-.

OVERTAGELSE

Etter avtale

ADRESSE

Veidebakken 8, 1671 Kråkerøy

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tomten strekker seg fra gaten, vestover inn mot friarealet. Mot gaten og i gateplan er det opparbeidet en brosteinbelagt gårdsplass med belysning i muren. Derfra leder en slak trapp av brostein og granitt opp til inngangspartiet som er avskjermet med levegger av mur/ betong. Mot vest er det laget en stor terrasse med gulvbord av eik, avgrenset med elvestein og kantstein av granitt. En av tomtens kvaliteter ligger i området vest for boligen der uteområdet utgjør en fin forlengelse av de innvendige romog der terrenget elegant møter terrassen og bebyggelsen. Tomten er forøvrig parkmessig opparbeidet med forstøtningsmurer, kantstein og beplantning. I murverket ved og i trappen er det innfelt ledbelysning i granitvanger for diskret og elegant effektbelysning. Det er også montert utebelysning på terrassen, i terrenget og i hagen ut mot vest. Terrassen har montert en stor nedfeldt høykvalitets jacuzzi fra Beachcomber med belysning og massasjefunksjon.

TOMTENS AREAL

902 kvm

EIERFORHOLD TOMT

Selveiet

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingslovens bestemmelser. Forsikringen er tegnet i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse tilmegler.

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Boligkjøperforsikring tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se prospektets vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler foroppdraget.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr 24 667- pr år.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

35 469 kWh i 2018.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiattest Orange G

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet vann- og avløp. Boligen har alarmsystem tilknyttet Verisure.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen inngår i reguleringsplan nr 100 Plan nr.: 100 - Ulvedalsåsen. Formål boliger/ felles lekeareal. Det er utarbeidet reguleringsbestemmelser til planen. Området vest for eiendommen er regulert til lekeplass, men er beholdt som et området med lett skogsterreng.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen inneholder en boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger brukstillatelse fra 1981.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Ingen tinglyste heftelser, eller servitutter.

LIGNINGSVERDI

For inntektsåret 2017: Som primærbolig: kr 932 306,-. Som sekundærbolig: kr 3 356 303,-.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplattform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å fåutlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendingslovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgersansvar etter avhendingsloven blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inni omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i tilstandsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendingslovens bestemmelser, men med "as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap.

Omkostninger
8 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
210 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 400 000,-))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
211 222,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
8 611 222,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Salgsoppgave med komplette vedlegg

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61180225
PrisantydningNOK8,400,000.00
Samlet sumNOK8,400,000.00
Total kostnadNOK8,611,222.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Gunnar Olai Stavlund
Gunnar Olai Stavlund

Eiendomsmegler MNEF, daglig leder og partner
91 35 31 25