Nær skog og mark - stor og velholdt arkitekttegnet enebolig - Rekustad

Nær skog og mark - stor og velholdt arkitekttegnet enebolig - Rekustad

 • Adresse Bregneveien 38, Fredrikstad
 • Prisantydning NOK6,950,000.00
 • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
  Eiendomsmegler MNEF
 • Matrikkel Gårdsnummer: 728, bruksnummer: 239
  Fredrikstad kommune
 • Areal BRA 305 m2 / BTA 341 m2 / PROM 241 m2
6 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad

SAMMENDRAG

Bregneveien 38 er en gjennomarbeidet, påkostet og velholdt eiendom. Huset ble bygd i 1982, med en tidløs arkitektur. Vinduene mot de skogkledde omgivelsene gir ro og utsyn. I løpet av de siste 20 årene er huset fornyet innvendig i to omganger, med bistandfra interiørarkitekt. Kvalitet, eleganse og solide materialer betegner boligen, med en stil som holder seg gjennom tiårene. Boligen er stor, med 6 soverom fordelt på tre etasjer. Eiendommen har en vakker og solrik tomt, og hagen er flott tilpasset terrenget rundt. For aktive og friluftsinteresserte er beliggenheten i skogkanten på Rolvsøy ideell. Noen hundre meter unna ligger Fredrikstad-marka med fantastiske turmuligheter - til fots, på sykkel eller på ski. Merk at garasjen har isolert smørebod med avtrekksvifte. Fine badeplasser finnes i sykkelavstand, langs Visterflo. "Villa Kirkeberget" er en særdeles flott bolig for en aktiv familie som vil bruke nærområdenes muligheter og nyte hjemmets ro.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til åbe om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert ommarkedet.

BYGGEÅR

1982.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger i et rolig boligstrøk på Rolvsøy, på en solfylt og skogkledd høyde kalt Kirkeberget. Det er lite her som minner om trafikk og handelsområder. Boligområdet ligger like i utkanten av Fredrikstadmarka, og byr på rike muligheter for å drivefriluftsliv og være i aktivitet. Fredrikstadmarka har fine stier og turveier for både sykkel, tur, ski og løping. Lysløypa kan for eksempel ta deg opp til Skihytta, videre ned til Stjernehallen og tilbake til Rolvsøy. Fra Glommastien på Rolvsøy kan man sykle nordover til Sarpsborg eller sørover til Fredrikstad, og tilbake på begge sider av Glomma. Fine badeplasser finner du i Visterflo - visste du det? Dit kommer du på 10 minutter med sykkel via villaveier og gangveier. På Visterflo kan du også sette ut kajakk eller en liten båt. Om vinteren er det mange som går på skøyter på Visterflo, og noen fisker i dette fiskerike vannet, særlig etter abbor. En halvtimes kjøring unna ligger Hvalers skjærgård, med fine badeplasser langs kysten. Det er sentralt å bo på Rolvsøy, midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Bussforbindelsen Glommaringen går hvert 8. minutt til begge byer. Med den kommer du deg til Sarpsborg eller Fredrikstad på 10 minutter. Det går også annen lokalbuss i området. Du kan ta deg ut på E6 uten åkjøre ut på rv. 109 (Rolvsøyveien), dermed kommer du raskt til Kalnes sykehus eller til Oslo eller Sverige. Fra Råde stasjon, der det er gratis parkering, tar togturen til Oslo 50 minutter. I gangavstand finner du et stort utvalg av butikker i Østfoldhallene. Her ligger også Sats. Det er flere barnehager og barneskoler i nærheten (Rekustad, Hauge og Steinerskolen). Alle nås via rolige villaveier og gangveier. Ungdomsskolen er bare 2 km unna på flat gangvei. Videregående finnes på Greåker i tillegg til iSarpsborg og Fredrikstad.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad kjør rv 109 i retning Sarpsborg ved rundkjøringen i Østfoldhallen ta til venstre opp forbi Saxegård å følg stigningen oppover Råkollveien. Når terrenget faller går det vei til høyre. Ta så første høyre inn på Bregneveien. Boligen ligger ienden av veien. Alternativt kan du følge Råkollveien til krysset før gamle Rolvsøy rådhus - og ta til høyre, ta så første høyre igjen inn på Bregneveien og følg veien oppover til huset kommer på venstre hånd.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
U.etg. 120 100 85 15
1. etg. 124 114 114 0
2. etg. 50 48 42 6
SUM 294 262 241 21
Garasje 47 43 0 43
SUM alle bygninger 341 305 241 64

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Huset står på fjell/steinfylling og virker stabilt. Grunnmur av lettklinker. Yttervegger i isolert bindingsverk, med stående kledning. Langvegg og gavl sørøst er kleddom i 2013. Takkonstruksjon av typen saltak, tekket med betongstein. Vinduer og terrassedør i to-lags isolerglass belagt med aluminium utvendig. De aller fleste vinduer er nye i perioden 2013-2015

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Første etasje inneholder gang/hall, kjøkken, bad, wc, gang, stue og soverom (alle p-rom). I andre etasje er det hall og to soverom (p-rom), samt to boder (s-rom). I husets underetasje er det gang, hall, bad, wc, vaskerom, tre soverom og soverom/trimrom (p-rom). Her er det også to boder og kjølerom (s-rom). Garasjen er dobbel og har bod med lagerplass.

STANDARD/UTSTYR

Boligen ble bygget i 1982 etter arkitekttegninger. Store rom med mye naturlig lys er det sentrale, og boligen har mange rom med ulike bruksområder: seks soverom (ev. fire soverom + arbeidsrom og tv-stue), stor stue/spisestue med ny peisovn fra Jøtul, flott åpent kjøkken med dobbel skyvedør, kjellerstue, vaskerom, kjølebod, matbod og fire andre innvendige boder. Garasjen har isolert smørebod med avtrekksvifte. Eierne har renovert og oppgradert boligen regelmessig over mange år, og standarden er høy. Det erbrukt materialer av god kvalitet, i duse og delikate farger. I 2014-2015 ble det lagt heltre kanadisk kvistfri hvitvokset eikeplank på gulvet i 1. og 2. etasje, og i trappen som går gjennom hele huset. Underetasjen har nytt laminatgulv. Det er varmekabler i alle oppholdsrom i underetasjen samt på bad, i hall og på WC i 1. etasje. Panel, dører og lister i hele huset er malt de siste årene. Kjøkkenet har en lys, landlig stil, med innredning fra Sivesind. Hovedinngangspartiet med separat toalettrom, og badet i 1. etasje, ble totalrenovert i 2011-2013. Garderoben i hallen er spesialprodusert med fronter i heltre eik fra Engelsviken snekkerverksted. Sikringsskapet var nytt i 1998. Eksteriøret og uteområdene har også vært godt ivaretatt. To yttervegger ble kledd om ca. 2013. Terrassedører og alle vinduer er fra 2013-2015, bortsett fra to originale vinduer i oppgang/nedgang. Alle de nye vinduene er belagt med aluminium på utsiden, noe som gir minimalt med vedlikehold. Husets to inngangsdører og døra til bodeni garasjen er nye. Ny dobbel garasjeport med portåpner fra Hörmann. Alle pipebeslag har blitt byttet i løpet av de siste 20 årene, det har også ventilasjonsaggregatet.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkkenet er Sivesind innredning i heltre eik. Det er integrert induksjonstopp, stekeovn, mikro/stekeovn med varmeskuff, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap - alt fra 2011 og leverandør Miele. Kjølerommet har panel på vegger og tak. Gulvet er betonggulv. Badet i første etasje er nytt i 2005. Det er flislagte på vegger og gulv, mens i taket er det panel. Det er dusj, vegghengt toalett og innredning med vask. Varmekabler i gulv og ventilasjon i vegg. Badet i underetasjen er i likhet med førstnevnte bad flislagt på vegger og gulv, med panel i taket. Her er det innebygd badekar, dusj og innredning med to vasker. Varmekabler i gulv og ventilasjon i vegg. Gjestetoalettene har malte vegger og tak. Gulvene er flislagt og toalettrommet i underetasjen har varmekabler. Det er ventilasjon i begge rom.

OPPVARMING

Peisovn i stuen. varmekabler i hall, wc og bad i 1. etg, samt hele underetasjen.

TAKST / BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger Boligsalgsrapport fra Svein Nesøen over eiendommen datert 19/2 2019.

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Bregneveien 38, 1664 Rolvsøy.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tomten ligger på toppen av fjellpartiet Kirkeberget, og har flotte solforhold. Mot øst er det naturtomt og en stor terrasse der man kan gå rett ut på fjellet. Hagen, som strekker seg fra terrassen, langs husets sørside og fram til gårdsplassen, er anlagtetter plan fra landskapsarkitekt. Hagen har gressplen og elegant beplantning langs den brosteinsbelagte hagegangen. En barlindhekk markerer grensen mot naboen i sør, og mot nordvest er det rododendron-bed med frukttrær. Fra gårdsplassen til inngangspartiet går det slake trapper belagt med skifer. Gårdsplassen er belagt med granittstein og betongstein, og det er granittmur mot gressplen. Dobbel garasje med portåpner. Dette er en elegant tomt, med en fin variasjon mellom det opprinnelige - fjell og furu - og det som er anlagt.

TOMTENS AREAL

1353 kvm.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet tomt.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 18 295,- inkludert eiendomsskatt.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

38 980 kwh i 2018.

ENERGIKLASSE

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet.

REGULERINGSFORHOLD

Regulert til frittliggende småhusbebyggelse i reguleringsplan 0106340 Vallefjellet Rådalen.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Registrert som èn boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger midlertidig brukstillatelse.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

2016/413957-4/200 Erklæring/avtale.

LIGNINGSVERDI

Likningsverdi for inntektsåret 2017 som primærbolig kr. 1 243 988,- og som sekundærbolig kr. 4 478 357 ,-.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
6 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
173 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 950 000,-))
--------------------------------------------------------
174 972,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 124 972,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

 1. Vedlegg
 2. Salgsoppgave

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61180214
PrisantydningNOK6,950,000.00
Samlet sumNOK6,950,000.00
Total kostnadNOK7,124,972.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22