Familiebolig, fritt beliggende med lettstelt, solrik tomt - Labråten/Trosvik

Familiebolig, fritt beliggende med lettstelt, solrik tomt - Labråten/Trosvik

  • Adresse Labråten 83, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK3,900,000.00
  • Ansvarlig megler Henning Hesselberg
    Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 212, bruksnummer: 206
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 206 m2 / BTA 206 m2 / PROM 176 m2
5 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad
E Energimerke E
Energimerke

SAMMENDRAG

Innerst i en stille og trivelig sidegate i Gerds vei ligger Labråten 83, en innholdsrik enebolig med stor garasje, høyt og fritt beliggende - barnevennlig og fredelig i utkanten av et platå med et knippe boliger. Rett i nærheten av Ambjørnrød med kort vei til skoler og Fredrikstadmarka med lysløype og badeplasser. Boligen er nylig oppgradert med nytt kjøkken og bad. Store oppholdsrom, 5 soverom og 2 bad. Det er nylig installert varmepumper i begge etasjer. Romslig sokkeletasje med god takhøyde og egen inngang. Lettstelt naturtomt med fine og solrike uteplasser.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til åbe om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert ommarkedet.

BYGGEÅR

1972. Garasje er oppført i 2001.

BELIGGENHET

Boligen ligger fritt og høyt i stille sidegate ved inngangen til Fredrikstadmarka med flotte tur- og skiløyper ligger like i nærheten. Beliggenheten oppleves svært privat, uten nevneverdig innsyn. Kort vei til barne- og ungdomskole, Kvernhuset ungdomskoleligger kun noen minutters trygg gangavstand unna. Nær sentrum, butikk og barnehage. Bussforbindelse til sentrum. Eiendommen har innkjøring fra Gerds vei, en hyggelig, liten gate som snor seg over en knaus kledd med hus. Fin utsiktover øvrig bebyggelse ogned Labråten. Gode solforhold.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum: Kjør Glemmengata og Knipleveien gjennom Christianslundskrysset og ta Onsøyveien til høyre. Følg veien inn i Pettersand og følg veien videre inn i Labråten. Ta Gerdsvei opp til høyre for så første stikkvei til venstre - nr 83 ligger innerst her.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1..etg. 132 125 118 7
U. etg. 90 81 58 23
Sum 222 206 176 30
Garasje 36 33 0 33

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Enebolig og stor garasje oppført i trekonstruksjoner. Stående tømmermannskledning over betong- og lettklinkermur fundamentert til fjell/steinfylling til fjell. Saltak tekket med betongstein (1998). Sydveggen er skiftet, utforet og etterisolert (2016). Samtidig er det installert et ekstra stående vindu som gir bedre lysforhold i stue og fin utsikt ned Labråten.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1. etasje: Gang, hall, kjøkken, bad, stue med utgang stor hjørneveranda og 4 soverom (p-rom). Bod/garderoberom (s-rom). Underetasje: Hall, bad, vaskerom, soverom og kjellerstue med utgan terrasse (p-rom). 4 bod (s-rom).

STANDARD/ UTSTYR

Boligen er nylig oppgradert med nytt bad og kjøkken, boligen er også overflatebehandelt den senere tid. Stor hjørnestue med separat spisekjøkken og soveromsavdeling i 1. etasje. Stor kjellerstue, bad og diverse boder i underetasjen. Gulver er belagt medparkett, alminat, teppe og belegg. På vegger er malerstrie, malt tapet og malte vegger. Takessplater, malt panel og malte plater i himlinger.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkken: Laminat på gulv, malte vegger og malte plater i tak. IKEA-innredning fra 2013 med integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Fliser mellom over- og underskap. Plass for bespising. Bad, 1. etasje (2013): Fliser på gilv og vegger, malte plater i tak. Dusj, wc og innredning med vask og speil. Ventilasjon i vegg, varmekabler. Badet er pusset opp av fagfolk. Bad, underetasje: Belegg på gulv, malt tapet på vegger og malt panel i tak. Dusjkabinett, wc og innredning med vask og speil. Vaskerom med egen inngang: Belegg på gulv, malt mur på vegger og panel i tak. Skyllekum. Sluk i gulv, ventilasjon i vegg.

OPPVARMING

Elektrisk og vedfyring (peis i stue og kjellerstue. Det er installert 2 varmepumper (2015).

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger Tilstandsrapport med verditakst over eiendommen fra Svein Nesøen, datert 08.11.18. Verditakst kr. 3.900.000,-.

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Labråten 83 1614 Fredrikstad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Skrånende, privat tomt opparbeidet med gruset gårdsplass/innkjørsel og steinsatt inngangsparti. Noen furutrær, plen og busker.Terrasse mot vest. Trappeadkomst/gangsti til Labråten (veien nedenfor).

TOMTENS AREAL

672 kvm

EIERFORHOLD TOMT

Eiet.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 13.121,- inkl eiendomsskatt. Det er installert vannmåler med et forbruk tilsvarende 102 kubikk.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

19.000 kwh pr. år.

ENERGIKLASSE

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse oransje E.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet. Kommunen legger nye rør i Labråten, det er foreløpig usikkert om eiendommen må bytte/rehabilitere stikkledninger.

REGULERINGSFORHOLD

010641 Området nord for Labråten/Pettersand.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert med kun 1 boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Brukstillatelse av 09.06.1972 foreligger.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Bestemmelse om ledninger.

LIGNINGSVERDI 2016

Kr. 813.417,- som primærbolig. Kr. 2.602.933 som sekundærbolig.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
3 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
97 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 900 000,-))
--------------------------------------------------------
98 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 998 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon


Oppdragsnummer: 61180217

Prisantydning: NOK3,900,000.00
Samlet sum: NOK3,900,000.00

Total kostnad: NOK3,998,722.00

Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Henning Hesselberg
Henning Hesselberg

Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
95 85 01 92