Manstad - Innholdsrik enebolig i barnevennlig område. Solrik, usjenert og sjønær idyll med mulighet til båtplass.

Manstad - Innholdsrik enebolig i barnevennlig område. Solrik, usjenert og sjønær idyll med mulighet til båtplass.

 • Adresse Kjærrebuen 13, Fredrikstad
 • Prisantydning NOK4,100,000.00
 • Ansvarlig megler Vidar Aakre Johannessen
  Eiendomsmegler MNEF
 • Matrikkel Gårdsnummer: 121, bruksnummer: 172
  Fredrikstad kommune
 • Areal BRA 172 m2 / BTA 172 m2 / PROM 153 m2 1 etasje: Vindfang, gang, stue, kjøkken og soverom. 2 etasje: Gang, bad og 2 soverom. Kjeller: Gang, bad, vaskerom og innredet rom.
3 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad
F Energimerke F
Energimerke

SAMMENDRAG

Flott enebolig i etablert boligområde bare 2,5 km fra flotte badeplasser ved sjøen. Huset er et solid stykke håndverk. Det er brukt påkostede kvalitetsmaterialer både utvendig og innvendig, og huset er svært godt vedlikeholdt. Store deler av boligen er pusset opp de siste årene, og all oppussing er utført av profesjonelle håndverkere. Varmeanlegget i boligen er modernisert med høykvalitets panelovner og styringsenheter fra Nobø Energy Control - smart varmestyring. Eiendommen har en frodig hage med usjenerte, solrike og lune uteplasser. Fra eiendommen er det gang- og sykkelvei til barnehage, barneskole, ungdomsskole samt Gaustadhallen med svømmehall og idrettsanlegg. Manstad er ansett som et meget barnevennlig område med barn i alle aldre. Nærområdet har også legekontor, dagligvareforretninger, golfanlegg, flotte turterreng, nærhet til sjøen og ligger samtidig kun 15 minutter med bil fra Fredrikstad sentrum.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til åbe om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert ommarkedet.

BYGGEÅR

1978

BELIGGENHET

Eiendommen ligger i etablert boligområde på Manstad, 13 km fra Fredrikstad sentrum. På Manstad er det barneskole, ungdomsskole, barnehager, svømmehall og idrettsanlegg. Den lokale idrettsforeningen har håndball- og fotballag med innendørshall, innebandy og fotballbaner. Her er også sangkor, skolekorps og voksenkorps, velforening og kafé. Fine turområder og kort vei til vannet med fine bademuligheter. Det er to golfbaner i nærområdet. Bussforbindelse til Fredrikstad sentrum i nærheten. Oslo kan nås via jernbanestasjon og påkjøring til E6 i Råde, 11 km unna. Det er gunstig kjørevei på ca 25 min. til sykehuset Kalnes, Sarpsborg og Moss. Nærområdet har også legekontor, dagligvareforretninger, golfanlegg, flotte turterreng, nærhet til sjøen og ligger samtidigkun 15 minutter med bil fra Fredrikstad sentrum.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad: Kjør gjennom Ørebekk mot Skåra, ta til venstre ved Skårasletta/Fredrikstad motorsenter inn Husebyveien (rv. 116) og følg skilting mot Saltnes. Følg veien i ca. 7 km og ta til høyre inn Saltnesveien (rv. 116) ved Shell Express og MIX kiosk. Følg veien (rv. 116) i ca. 1,5 km til Kjærre og ta til høyre inn Koretveien. Kjærrebuen er da første vei til venstre og nr. 13 ligger nesten i enden på høyre side.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
Kjeller 73 63 46 17
1. etg. 73 68 68
2. etg. 44 41 39 2
SUM 190 172 153 19
Garasje 20 18 18

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Fin enebolig som er bygget i 1978. Boligen er bygget i 2 etasjer og kjeller som delvis er innredet. Boligen er betydelig oppgradert og innehar en bra standard. Ny kjøkkeninnredning i 2007 med ny induksjon topp i 2013 og ny oppvaskmaskin i 2017. Ny innvendig trapp i 2007. Nye rekkverk på veranda i 1 og 2 etasje i 2010. Nye panelovner fra Nobø som styres med smart energikontroll via app. Ny varmefolie i gulv i vindfang i 2016. De fleste overflater er malt de siste årene. Bad i 2 etasje er fra 2005. Ny kledning på gavelvegg mot øst i 2017. Nye vindskier og toppbordbeslag ved inngangsparti og på oppløft, samt på gavelvegg mot øst i 2017. .

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1.etg.: Vindfang, hall, kjøkken, stue og soverom (P-ROM). 2.etg.: Gang, bad, to soverom og garderobe(P-ROM). En bod (S-ROM). Kjeller inneholder hall, bad, kjellerstue og vaskerom (P-ROM). Tre boder (S-ROM). Egen inngang til kjeller.

STANDARD/ UTSTYR

Huset er solid bygget og viser et godt håndverk, er godt vedlikeholdt og holder god standard. Hele boligen er modernisert i nyere tid. All oppussing har vært utført av profesjonelle, lokale håndverkere. Første etasje og trappegang et pusset opp i 2007. Nytt kjøkken i 2007, Strai Norform, Hvit malt eik. Bad i annen etasje er totalt renovert i 2005. Nye rør fra bad til kjeller, rør i rør. Nytt vindu og byttet kledning på utbygget ved badet.. Gulver i begge hovedplan er i 22 millimeter amerikansk, kvistfri furu, yellow pine. Dørene er av samme tresort og laget på Onsøy Trevarefabrikk med antikke messing dørhåndtak. Verandaen delvis overbygget med varmeovner i taket og markise som forlenger taket mot rekkverket. Forøvrig er det malerstrie, tapet, malt tapet,malt mur og malt panel på vegger. Fliser, bordgulver og amerikansk bordgulver. I tak er det malt panel. Varmeanlegget i boligen ble modernisert i 2015 med nye høykvalitets panelovner og styringsenheter fra Nobø Energy Control - smart varmestyring, som kan styres via app på mobil eller nettbrett uansett hvor du befinner deg. Nobø Energy Control gjør at strømutgiftene på oppvarming kan reduseres med inntil 25 %. Nytt el-skap i år 2015. Store deler av det elektriske anlegget er også modernisert av kosmetiske hensyn.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Strai Norform kjøkken nytt i fra i 2007 med hvitmalt eik innredning og mye benk- og skapplass. Innbygget Aeg Electrolux kjøleskap, oppvaskmaskin i 2017 og dampovn. Induksjon platetopp er ny fra 2013 med stål ventilator. Noe mosaikk mellom over og underskap. Amerikansk furugulv, malerstrie på vegg og malt panel i tak. Bad i 2 etasje: Total renovert i 2005. Ny innredning med servant, dusjkabinett og wc. Flislagt bad med gulvvarme og downlights i tak. Bad i kjeller: Bad med servant, wc og ny dusjvegg fra 2005. Vaskerom i kjeller med to skyllekummer. Egen utgang til hage.

OPPVARMING

Høykvalitets panelovner og styringsenheter fra Nobø Energy Control- smart varmestyring som kan styres via app. Gulvvarme i vindfang og bad i 2 etasje og peis i kjeller stue.

TAKST / BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger Boligsalgsrapport med verdi og lånetakst over eiendommen datert 17.10.2018 av Jonny Eliassen;;Verditakst;kr. 4 100 000,-;Lånetakst;kr. 3 700 000,-

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Kjærrebuen 13, 1626 Manstad

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Rundt huset er en stor, flat gressplen som rammes inn av hekk, busker, trær og frodige stauder. Beplantningen skjermer i stor grad hagen for innsyn. Byggefeltets friområde grenser inn til tomten, og gir derfor et stille område uten gjenboere på husets bakside. Asfaltert gårdsplass foran garasjen. Fra gårdsplassen går det gangsti i grus og skifer opp til hovedinngangen.

TOMTENS AREAL

Ca 831 kvm.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

17260,- inkl. Eiendomsskatt.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Total strøm forbruk var 17867 kWh i 2017

ENERGIKLASSE

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse: Orange F

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig tilknyttet.

REGULERINGSFORHOLD

Området er regulert og omfattes av reguleringsplan 010672 Kjærre I hvor formålet er boliger og kjørevei. Kommuneplan Fredrikstad 2011-2023 bebyggelse og anlegg.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert som èn boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Dagbok nr: 304583 - Bestemmelse om veg

LIGNINGSVERDI

Som primærbolig kr 787 416,- Som sekundærbolig kr 2 519 730,-

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
4 100 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
102 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 100 000,-))
--------------------------------------------------------
103 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 203 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

 1. Vedlegg til salgsoppgave
 2. Salgsoppgave
 3. Salgsoppgave kommplett

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61180216
PrisantydningNOK4,100,000.00
Samlet sumNOK4,100,000.00
Total kostnadNOK4,203,722.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Fra
20.01 13:00
Til
20.01 14:00
Fra
21.01 17:00
Til
21.01 18:00

Ansvarlig megler

Vidar Aakre Johannessen
Vidar Aakre Johannessen

Eiendomsmegler MNEF
991 15 513