Nyoppusset halvpart av tomannsbolig, på ett plan - Begby

Nyoppusset halvpart av tomannsbolig, på ett plan - Begby

  • Adresse Glimmerveien 8, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK3,600,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 603, bruksnummer: 96
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 96 m2 / BTA 96 m2 / PROM 96 m2
2 Soverom
Soverom

SAMMENDRAG

Vertikaldelt tomannsbolig på ett plan. Boligen har blitt restaurert både ute og inne i 2018, i en lys, moderne stil. Det meste er nytt, og standarden er god. Dette er en praktisk og lettstelt bolig på 100 kvm, med to soverom. Den er ideell for alle som ønsker et alternativ til leilighet eller enebolig. Det er mulighet for å lage 2 ekstra soverom på det uinnredede loftet. Dette er en hyggelig bolig - på et etablert, rolig boligfelt på Begby.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til åbe om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert ommarkedet.

BYGGEÅR

1963. Rehabilitert i 2018.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger i et etterspurt og barnevennlig boligområde med liten trafikk på Begby. Begby er et attraktivt område i stor vekst, meget sentralt beliggende med gang/sykkelavstand til butikker, skole, barnehager, golfbane og Gamlebyen med et særegent kultur og cafè-liv. God bussforbindelse i området og 5 minutter kjøring til sentrum. Kort vei til flotte turterreng.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad følg Haldenveien mot Begby, og ta til venstre inn Sølvstien. Ta så første vei til høyre (Helneveien), og deretter til venstre inn Glimmerveien. Følg nummerering. Eiendommen ligger på høyre hånd.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1.etg. 104 96 96 0

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig. Hele boligen er fundamentert på fjell. Grunnmur av betong, med 5 cm isopor med fiberpuss på utsiden. Yttervegger i bindingsverk, isolert med 10 cm + 5 cm mineralull, kledd med stående, og noe liggende kledning. Takkonstruksjon av typen saltak, tekket med betongstein. Nye vinduer med 2-lags isolerglass. Dobbel terrassedør med 2-lags isolerglass. Ny inngangsdør med kodelås.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1. etasje: Gang, hall, kjøkken, bad, stue og to soverom (alle p-rom). Stor kjeller, samt garasje under terrasse. Dette er ikke målbar pga. for lav takhøyde. Uinnredet loft. Her kan det innredes 2 soverom. Om ønskelig er det er mulighet for å få utført dette arbeidet før innflytning, mot et pristillegg.

STANDARD/ UTSTYR

Boligen ble renovert både utvendig og innvendig av fagmann i 2018. Den har dermed en god standard. Innvendig er det brukt varme farger, i en moderne og behagelig stil. Alle overflater er nye: malt MDF-panel på vegger og tak, og laminat og fliser på gulv.Både kjøkken og bad er nytt. Ny sentralstøvsuger. Gulvvarme i gangen og på badet. Det er dessuten energibesparende balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning i boligen.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkken: Romslig kjøkken, nytt i 2018. Det er delvis adskilt fra stua, og har plass til spisebord. Sjøgrønn, blank innredning med integrert platetopp, stekeovn, mikroovn, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Ventilator i stål. Malt MDF-panel og malte vegger, laminat på gulv. Malt MDF-panel i tak. Bad: Pent baderom med store, sandfargede fliser på gulv og vegger. Malt MDF-panel i taket. Hvit innredning med store skuffer og to vaskeservanter. Stort speil. Elegant dusjhjørne med glassvegger. Veggklosset. Bakspeil-skyvedører er det skyllekum og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Ventilasjon i tak. Varmekabler. Alt på badet var nytt i 2018.

OPPVARMING

Varmepumpe luft-til-luft, vedovn i stuen og gulvvarme på bad og i gang. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

TAKST / BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger Boligsalgsrapport med verdi og lånetakst over eiendommen fra Svein Nesøen, datert 05.11.2108. Verditakst 3 500 000,-

OVERTAGELSE

Etter avtale med selger.

ADRESSE

Glimmerveien 8, 1639 Gamle Fredrikstad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Forholdsvis flat tomt. Hellelagt ved inngang og gruset til garasje. Noe plen, busker og bed. Diverse forstøtningsmurer.

TOMTENS AREAL

825 m2. Areal er hentet fra Norges Eiendommer.

EIERFORHOLD TOMT

Festet fellestomt. Framfester er Fredrikstad kommune.

FESTEAVGIFT

1735,- pr år.

FESTEFORHOLDETS VARIGHET

Festekontrakten utløper i 2085

REGULERING AV FESTEAVGIFT

Neste regulering finner sted i 2020. Festeavgiften reguleres etter konsumprisindeks.

TOMTEFESTE OG ENDRING AV LOVGIFNING/ RETTSPRAKSIS.

Tomtefesteloven har de senere år vært gjenstand for flere endringer. Rettspraksis og fortolkning av tomtefeste er stadig i forandring. Endringer kan medføre endret adgang for gunneieren til regulering av grunnleie m.m. Endringer kan også vedrøre adgangtil å kreve tomt innløst.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 7 650,- pr. år inkl. eiendomsskatt. Eiendommen er nylig seksjonert. Eiendomsskatten forventes å øke noe pga. dette. Det er vannmåler på eiendommen og avgiftene som betales i dag er basert på et lavt vannforbruk (20m3).

ENERGIKLASSE

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse gul C.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig.

REGULERINGSFORHOLD

Uregulert område. Omfattes av kommuneplanen med formål bebyggelse og anlegg.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Foreligger ikke i kommunens arkiv.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Festekontrakt tinglyst 01.09.1960 med dok. nr. 401336.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
3 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
90 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000,-))
--------------------------------------------------------
91 222,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 691 222,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon


Oppdragsnummer: 61180220

Prisantydning: NOK3,600,000.00
Samlet sum: NOK3,600,000.00

Total kostnad: NOK3,691,222.00

Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22