Stor og velholdt familiebolig med 4(5) soverom og kjøkken i begge etasjer - Ørebekk, Gressvik

Stor og velholdt familiebolig med 4(5) soverom og kjøkken i begge etasjer - Ørebekk, Gressvik

SOLGT

  • Adresse Haslerudveien 6B, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK4,500,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 45, bruksnummer: 48
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 262 m2 / BTA 292 m2 / PROM 252 m2
5 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad
G Energimerke G ORANGE
Energimerke

SAMMENDRAG

Stor enebolig på to etasjer, på en solrik tomt med fin hage. Boligen er fra 1977 og har blitt tatt godt vare på. Den har blitt pusset opp i moderne stil de siste årene, og standarden er god. En stor familie får god plass i dette huset, enten barna er store eller små. 1. etasje har tre soverom, kjøkken, bad, wc, stue og tv-stue. Underetasjen har to soverom, kjøkken, bad m/badstue, stue og vaskerom. Med enkle grep kan underetasjen gjøres om til en fullverdig leilighet - eller man kan beholde den som en "ungdomsetasje". Eiendommen ligger i et rolig og tilbaketrukket område på Ørebekk på Gressvik. Det er nærhet til buss i retning Oslo, og kort kjørevei til Fredrikstad sentrum.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til åbe om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert ommarkedet.

BYGGEÅR

1977

BELIGGENHET

Eiendommen ligger på Ørebekk nord på Gressvik, i et barnevennlig strøk med liten trafikk. Huset ligger i enden av stikkvei. Det er kort vei til barnehage, barneskole og ungdomsskole. De to lokalsentrene Ørebekk og Gressvik sentrum har et godt utvalg av matbutikker, og her er også apotek, baker, fiskebutikk, klesbutikk, frisør og blomsterbutikk. Fint turområde. Det er bussforbindelse til både Fredrikstad sentrum og Oslo i nærheten. Kjøreturen til Fredrikstad sentrum tar ca. 5 minutter. Det er også fin sykkelvei fra Gressvik til sentrum. Det er ca. 20 minutters kjørevei til E6 og sykehuset på Kalnes.

VEIBESKRIVELSE

Med utgangspunkt i rundkøringen på Ørebekk, kjør inn Storveien og ta høyre inn Aspelundveien. Nesten i enden av veien tar du til venstre inn Haslerudveien. Følg nummerering. Eiendommen ligger inn en liten stikkvei til høyre.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
U.etg. 145 125 115 10
1. etg. 147 137 137 0
SUM 292 262 252 10
Garasje 26 24 0 24
Uthus 4 4 0 4

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Enebolig bygget over to plan. Boligen er fundamentert på fjell og steinfylling til fjell, med grunnmur av lettklinker med drensblokk på utsiden. Yttervegger i bindingsverk, som etter byggemåte skal være isolert med 10 cm mineralull. Stående kledning. Takkonstruksjon av typen valmtak, tekket med decra. Nytt taktekke i 2012. Original pappshingel under. Originale vinduer med to- og trelag isolerglass. Terrassedører i to-lags isolerglass. Balkong på ca 32 m2, med ca. 2 år gamle terrassebord. Hellelagt trapp ved inngangen.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1 Etg. Gang, hall, kjøkken, stue, tv-stue, 3 soverom, bad og wc (P-rom) U Etg. Gang,hall, kjøkken, bad med badstue, wc, vaskerom, og to soverom og gang/hall ( P-rom). 2 boder( S-rom). hagebod og garasje

STANDARD/ UTSTYR

Hele eiendommen bære preg av å ha blitt jevnlig vedlikeholdt og oppgradert over mange år. Huset har blitt pusset opp på 2000-tallet i en lys, moderne stil. Begge kjøkken var nye i 2007, og badet i 1. etasje var nytt i 2013. Det er varmekabler på begge badog i det meste av underetasjen. Kledning, dører og vinduer er for det meste originalt. Materialer på innvendige overflater: malt tapet, malt panel, malt brystpanel og malt MDF-panel på vegger. Laminat, teppe, parkett og bordgulv på gulv. Malte plater i takene.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkken 1. et.: Omfangsrikt, separat og praktisk kjøkken med god plass til spiseplass. Det er lyst og pent, pusset opp i 2007 med hvit innredning fra Ikea. Benkeplate i heltre. Integrert utstyr: stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, kjøle-/fryseskap og mikroovn. Ventilator. Det er lys beige fliser mellom over- og underskap, og malerstrie på de øvrige veggene. Gulvet har parkett, og taket har malte plater. Bad 1. et.: Lyst, romslig bad fra 2013. Eier har dokumentasjon på oppussingsarbeidet. Interiøret består av dusjkabinett, veggklosset, innredning med vask, skuffer, høyskap og skap med speildører. Det er hvite fliser på veggene, grå fliser på gulvet og malte plater i taket. Ventilasjon i tak. Varmekabler. Toalettrom 1. et.: Wc og vask. Malt tapet på veggene, laminat på gulvet, malte plater i taket. Ventilasjon i tak. Kjøkken u.et.: Ny innredning fra 2007 med laminat benkeplate. Ventilator. Det er malt panel på vegger og tak, og belegg på gulvet. Bad u.et.: Et enkelt baderom med dusjkabinett og vask. Det er fliser på gulvet og malt panel på veggene og i taket. Ventilasjon i tak. Sluk under kabinettet. Varmekabler. Dør inn til badstue, som har panel på vegger og tak, og betonggulv. Toalettrom u.et.: Wc og vask. Malt panel på vegger og tak, belegg på gulv. Ventilasjon i taket. Vaskerom: Praktisk rom i underetasje med skyllekum og opplegg for vaskemaskin. Sluk i gulv. Det er plass til å tørke klær, og rommet har ventilasjon i tak og på veggen. Varmekabler. Veggene har malt panel, det er belegg på gulvet og malt panel i taket

OPPVARMING

Varmekabler i de fleste rom i underetasjen, og på bad i 1. etasje. Peisinnsats i stue både oppe og nede.

TAKST / BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger Boligsalgsrapport over eiendommen fra Svein Nesøen, datert 04.04.19. Verditakst 4 500 000,-

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Haslerudveien 6b, 1624 Gressvik.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tomten er variert, med gressplen, ulike typer bed, støttemurer, gangveier av grus og heller, og ulike typer busker, trær og hekk. Det er også innslag av fjellgrunn. Personer med grønne fingre vil trives her - de ulike vekstene og bedene er forseggjort ogvelstelt. Boligen danner en vinkel mot sørvest, og her er husets store, solrike og skjermede veranda. Nedenfor ligger gressplenen, der det er en hagebod til oppbevaring av hagemøbler. På framsiden av huset er det en liten plen med plass til sittegruppe, og et stort bed som kan brukes til kjøkkenhage. Kjelleretasjen har egen inngang. Eiendommen har en frittstående garasje med asfaltert plass foran.

TOMTENS AREAL

Ca. 874 m2.

EIERFORHOLD TOMT

Selveiet tomt.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 21 537,- pr. år inkl. eiendomskatt. Det er kompostavtale som reduserer renovasjonsgebyret med 35%.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

31300 kwh i 2018.

ENERGIKLASSE

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse oransje G.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig.

REGULERINGSFORHOLD

Regulert til bolig i reguleringsplan 010627 Hurrød-Ørebekk. Omfattes av kommunelplanen med formål bebyggelse og anlegg.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Deler av boligen har tidligere vært utleid. Det gjøres oppmerksom på at boligen kun er registrert med èn godkjent boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ferdigattest utstedt 05.12.1977.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Ingen tinglyste heftelser eller rettigheter.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
4 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
112 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
113 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 613 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Salgsoppgave Haslerudveien 6

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61180228
PrisantydningNOK4,500,000.00
Samlet sumNOK4,500,000.00
Total kostnadNOK4,613,722.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22