Elegant enebolig med tre soverom. Idyllisk hage - Lisleby

Elegant enebolig med tre soverom. Idyllisk hage - Lisleby

SOLGT

  • Adresse Dr. Møllersvei 10, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK4,500,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 203, bruksnummer: 485
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 166 m2 / BTA 180 m2 / PROM 140 m2
3 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
D Energimerke D ORANGE
Energimerke

SAMMENDRAG

Flott eiendom med enebolig på 1,5 plan og en frittliggende garasje med bod. Boligen er praktisk, med tre soverom, bad og loftstue i 2. etasje, og kjøkken, stue, wc og vaskerom i 1. etasje. Bygningene utpeker seg med godt håndverk, påkostede materialer avhøy kvalitet og flotte detaljer i listverket. Huset er omkranset av en hage med frukttrær, rododendron, rosebusker og andre trær og busker. Den vestvendte terrassen er helt skjermet for innsyn. Eiendommen ligger i et etablert og barnevennlig boligområde på Lisleby - et hyggelig lokalsamfunn 5 minutters kjøring fra Fredrikstad sentrum. Boligen ligger i en blindvei og det er gangavstand til barnehage, barneskole, ungdomsskole, butikk, fotballbaner og friidrettsanlegg. Et flott sted å bo!

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til åbe om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert ommarkedet.

BYGGEÅR

2000.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger sentralt i et etablert og barnevennlig boligområde på Lisleby, ca. 5 minutters kjøring fra Fredrikstad sentrum. Det er kort vei til barnehage, barneskole, ungdomsskole, butikk og idrettsanlegg for fotball og friidrett. Lisleby er et trivelig tettsted med et aktivt idrettsmiljø for barn og ungdom. Det lokale sentrumet "Snippen" har blant annet matbutikk, kiosk, frisør, tannlege og restaurant. Det er gode bussforbindelser til både Fredrikstad og Sarpsborg sentrum, og bare 20 minutter til sykehuset på Kalnes ved E6. Det er kort vei til Østfoldhallen og resten av handelsområdet i Dikeveien. En sykkeltur unna ligger Fredrikstadmarka med turløyper i nydelig skogsterreng.

VEIBESKRIVELSE

Fra rv. 109 mot Rolvsøy ta til høyre inn Leiegata. Ta så til venstre inn Sølandsvei og videre over i Rosebuen. Ta deretter til høyre inn Dr. Møllers vei, følg veien rundt svingen og inn til høyre. Eiendommen ligger rett frem. Det vil bli skiltet til fellesvisning.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1. etg. 90 83 83 0
2. etg. 65 60 57 3
Garasje 25 23 0 23
SUM alle bygninger 180 166 140 26

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Enebolig bygget over to plan med frittliggende garasje. Huset er sannsynligvis fundamentert på oppfylt masse, med grunnmur av lettklinker. Yttervegger i bindingsverk med stående lektekledning. Etter byggemåte skal veggene være isolert med 15 cm mineralull. Takkonstruksjon av typen saltak. Tekket med sutaksplater, sløyfer, lekter og betongstein. Renner og nedløp i stål. Vinduer med tolags isolerglass. Garasjen er oppført i 2001 og har betongdekke med lecamur rundt. Yttervegger med stående lektekledning. Saltak med betongstein. Garasjen har loft og bod i bakkant. Leddport med el-åpner.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Husets første etasje inneholder gang/hall, stue, kjøkken, wc og vaskerom (p-rom). Andre etasje inneholder tre soverom, et bad og en loftstue (p-rom). Det er en utvendig bod i garasjen (s-rom).

STANDARD/ UTSTYR

Boligen er lys og hyggelig og holder en god standard. Det meste av interiøret er fra byggeår 2000. Parkett og fliser på gulv. Malt tapet, malerstrie og panel på vegger. Panel i tak.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkkenet har malt innredning med integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Her er det plass til kjøkkenbord med spiseplass til mange. Veggene er malt og gulvet har parkett. Badet er flislagt på vegger og gulv. Rommet er godt utstyrt med dusjkabinett, hjørneboblekar, wc og baderomsinnredning med vask. Gulvet har varmekabler. Gjestetoalettet i første etasje har wc, vask og varmekabler under gulvflisene.

OPPVARMING

Vedfyring i flott klebersteinsovn. Varmekabler i hele 1. etasje og på bad i 2. etasje.

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med verditakst fra Svein Nesøen, datert 30.07.2019. Verditakst kr 4 500 000,-

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Dr. Møllersvei 10, 1617 Fredrikstad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tomten er flat og ca. 600 kvm stor. Den rommer eneboligen, garasje med bod, gårdsplass og en hyggelig hage. Huset og hagen ligger delvis skjermet for innsyn fra veien på grunn av en frodig hekk som omkranser hagen. Hagen består av gressplen, rododendronbusker, rosebusker, frukttrær og andre trær og busker. Fra stua, på boligens vestside, er det utgang til en lun terrasse som er omgitt av en stor hekk. Hekken skjermer for alt innsyn. Foran garasjen ligger det belegningsstein, og gårdsplassen foran inngangspartiet er belagt med grus. Et stakittgjerde avgrenser gårdsplassen mot naboeiendommene.

TOMTENS AREAL

618 m2.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet tomt.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 17 154,- inkludert eiendomsskatt.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

14 093 kwh i 2018.

ENERGIATTEST

Oransje D.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

REGULERINGSFORHOLD

Det er planlagt InterCity Fredrikstad-Sarpsborg. Dette vil som det ser ut ikke berøre eiendommen, men det er fremmet forslag om tunnel i området.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert som èn boenhet og kan leies ut i sin helhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Foreligger ikke i kommunens arkiv.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Ingen tinglyste heftelser/rettigheter.

LIGNINGSVERDI

Kr. 1 003 389,- som primærbolig Kr. 3 612 199,- som sekundærbolig

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
4 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
113 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
114 972,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 614 972,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Salgsoppgave Dr. Møllersvei 10

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61190099
PrisantydningNOK4,500,000.00
Samlet sumNOK4,500,000.00
Total kostnadNOK4,614,972.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22