Innholdsrik enebolig med stor tomt - Slevik

Innholdsrik enebolig med stor tomt - Slevik

 • Adresse Åsenveien 2, Fredrikstad
 • Prisantydning NOK3,500,000.00
 • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
  Eiendomsmegler MNEF
 • Matrikkel Gårdsnummer: 64, bruksnummer: 345
  Fredrikstad kommune
 • Areal BRA 176 m2 / BTA 191 m2 / PROM 176 m2
4 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad
F Energimerke F
Energimerke

SAMMENDRAG

Åsenveien 2 er en fin, innholdsrik familiebolig beliggende i et åpent og solrikt kulturlandskap ved avkjøringen til Slevik Brygge - på veien fra Fredrikstad til Vikane/Hankø. Her har du kun noen hundre meter ned til småbåthavn, badestrand og en ettertraktet skjærgård langs Onsøykysten - og gangavstand til barneskole og barnehage. Eiendommen har en stor hage der huset og et lite hønsehus gir en fin tunfølelse. Boligen har et oppgraderingsbehov, men har en lun atmosfære og en fin planløsning, inneholdende bl.a. fire soverom.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til åbe om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert ommarkedet.

BYGGEÅR

1979.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger solrikt i et fredelig og etablert boligområde, rett i nærheten av flotte turområder ved Slevikkilen, Blåsopp og Mærrapanna. Ellers byr Onsøyskjærgården på kjente utfartssteder som Hankø og Engelsviken. Eiendommen ligger forholdsvis usjenert i stille blindvei. Gangavstand til skole og barnehage. Dagligvareforretninger på Ålekilen,Vikane og Gressvik sentrum. Det er god bussforbinelse til Gressvik/Ørebekk og sentrum rett ved eiendommen.

VEIBESKRIVELSE

Fra Ørebekk følg Storveien mot Åle. Ta til venstre inn Vikaneveien og følg denne rundt Møklegård mot Slevik. Ta til høyre inn Halvorsrødveien, og deretter til venstre inn Åsenveien. Eiendommen ligger som første på høyre hånd.Dev il bli skiltet til fellesvisning.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1.etg. 135 125 125 0
2. etg. 56 51 51 0
SUM 191 176 176 0
Uthus 21 19 0 19
Uthus 15 13 0 13

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Innholdsrik og familievennlig bolig bygget over to plan, sannsynligvis fundamentert på fjell. Grunnmur av lettklinker. Yttervegger i isolert bindingsverk med stående tømmermannskledning. Huset er nylig malt.Takkonstruksjon av typen saltak, tekket med betongstein. Vinduer og verandadører i 2-lags isolerglass. Uthus har noe eldre og noe nyere kledning. Saltak med eldre takstein. Teglsteinspipe. Hønsehus/uthus har granitt grunnmur, stående tømmermannskledning og saltak med stål bølgeplater.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1.etasje: Gang, gang/hall, kjøkken, bad, vaskerom, stue, tv-stue og soverom (alle p-rom). 2. etasje: Hall, bad og tre soverom (alle p-rom). Uthus med grue og hønsehus/uthus (s-rom).

STANDARD

Åsenveien 2 er en praktisk og hyggelig eiendom med en normal standard. Duse overflater i vellykket kombinasjon med store vindusflater gjør dette til en bolig med god trivselsfaktor. Huset inneholder to stuer, i tillegg til kjøkken med god plass til spisestue. En del av interiøret er originalt, og det er behov for noen oppgraderinger. Vegger har tapet, malerstrie, brystpanel. Gulver er belagt med fliser, parkett, belegg og tepper. Panel og malte plater i himlinger.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkkenet har kremfarget innredning med profilerte fronter, heltre benkeplate, barløsning, praktisk kjølehjørne og intergrerte hvitevarer - både induksjonsplate og gassbluss. Badet i 1. etasje har belegg på gulv, malte fliser og panel på vegg. Badet erutstyrt med badekar, dusjkabinett, wc og innredning med skaper og to servanter. Badet i 2. etasje har tapet og brystpanel på vegg, belegg på gulv, og er utstyrt med dusjkabinett, wc og servant. Vaskerommet har malerstie på vegg, belegg på gulv og har benkmed skaper og skuffer.

OPPVARMING

Flott peisovn på kjøkkenet, åpen peis og kombiovn ved/parafin. Varmepumpe. Det er varmekabler i hallen, men disse er ikke tilkoblet.

TAKST / BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger boligsalgsrapport med verdi og lånetakst over eiendommen fra Svein Nesøen, datert 29.01.19. Verditakst 3 500 000,-

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Åsenveien 2, 1622 Gressvik.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Stor eiet tomt, opparbeidet med gressplen, busker og trær. Asfaltert innkjørsel og gårdsplass. Noe naturtomt i bakkant. Tomten har både hønsehus og et hyggelig uthus med grue.

TOMTENS AREAL

Ca. 1500 m2. Tomtens areal er i dag ca 850 kvm. Eier har satt i gang et arbeid med arealoverføring der et areal fra eiendommen 64/151 tillegges Åsenveien 2 ( 64/345). Arealet på ca 1500 kvm vil være Åsenveien 2 sitt areal etter arealoverføringen.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet tomt.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 18 716,- pr. år inkl. eiendomsskatt.

ENERGIKLASSE

Oppdateres.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig tilknyttet.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen ligger i uregulert område. Omfattes av kommuneplanen med formål bevaring naturmiljø, og bebyggelse og anlegg.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Eiendommen er registrert med èn boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Foreligger ikke i kommunens arkiv.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Bestemmelse om vei, tinglyst 14.09.1978 med dok.nr. 304450

LIGNINGSVERDI

Kr. 946 373,- som primærbolig Kr. 3 406 942,- som sekundærbolig

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
3 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
87 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 500 000,-))
--------------------------------------------------------
88 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 588 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

 1. Vedlegg
 2. Salgsoppgave

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61190006
PrisantydningNOK3,500,000.00
Samlet sumNOK3,500,000.00
Total kostnadNOK3,588,722.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Fra
26.02 17:30
Til
26.02 18:30

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22