Pen, nyere 4-roms leilighet over to etasjer. Gangavstand til sentrum - Leie/Wilbergjordet

Pen, nyere 4-roms leilighet over to etasjer. Gangavstand til sentrum - Leie/Wilbergjordet

SOLGT

 • Adresse Gamle Kirkevei 5D, Fredrikstad
 • Prisantydning NOK3,950,000.00
 • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
  Eiendomsmegler MNEF
 • Matrikkel Gårdsnummer: 208, bruksnummer: 33
  Fredrikstad kommune
 • Areal BRA 128 m2 / BTA 136 m2 / PROM 123 m2
3 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad

SAMMENDRAG

Særdeles fin leilighet i sameie, bygd i 2003. Leiligheten ligger høyt og fint - i 2. og 3. etasje. Boligen har to store og ett mindre soverom, og to lekre bad. Leilighetens sentrum er stua og kjøkkenet i 2. etasje, som bader i dagslys fra de store vinduene mot sør. Herfra er det utgang til den romslige og solrike balkongen, som har fin oversikt over sameiets felleshage med lekeplass. Interiøret er moderne og i lune farger. Det er lett å like denne leiligheten, som passer like godt for en familie som for par - eller enslige som ønsker god plass. Eiendommen har en fin beliggenhet, ved Leie/Wilbergjordet like utenfor sentrumskjernen. Det er gangavstand til sentrum, og kort vei til Fredrikstad-marka.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt takst/tilstandsrapport, opplysninger om sameiets forhold, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

2003.

BELIGGENHET

Gamle Kirkevei 5D ligger mellom Leie gravlund og Wilbergjordet, rett nord for Fredrikstad sentrum. Herfra er det gangavstand til Torvbyen og sentrum for øvrig, med alt byen har å by på av butikker, tjenester, restauranter, kafeer, kino og andre tilbud. Rv. 109 Rolvsøyveien passerer 100 meter nedenfor eiendommen, men boligen oppleves likevel som fredelig. Leie gravlund, en av byens rolige grønne lunger, ligger bak gamle smijernsporter overfor bygningen på nordsiden. På sørsiden vender bygget og leilighetenut mot en skjermet, felles hage som er omkranset av sameiets bygninger. Hagen/tunet har gressplen og lekeapparater, og er et fint sted å slippe ut ungene. Det er barnehage i nabobygget, og kort vei til Glemmen vgs. Wilbergjordets handlesenter, på den andre siden av gaten, har Meny-butikk, apotek, legesenter og blomsterbutikk. Fra eiendommen er det kort kjørevei til handelsområdet i Dikeveien på Rolvsøy. Fra Rolvsøyveien er det hyppige bussavganger til både Fredrikstad og Sarpsborg sentrum. En rask gåturunna er Bjørndalen og Fredrikstad-marka. Fra eiendommen er det ca. 20 minutter til E6 og sykehuset på Kalnes.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum: Kjør Rolvsøyveien mot Råbekken, og ta til høyre før Meny. Følg veien forbi Meny og ta til høyre i Gamle Kirkevei. Kjør inn porten til Skovbøle Boligsameie. Leiligheten ligger i 2. etasje i det første bygget på venstre hånd.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BRA P-ROM S-ROM BTA
2. etg. 76 76 0 82
3. etg. 52 47 5 54
SUM 128 123 5 136

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

2. etasje: Hall, kjøkken, stue, bad, vaskerom og soverom (alle p-rom). 3. etasje: Hall, bad og to soverom. Garasje med bod.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Skovbøle Boligsameie er oppført i moderne arkitektur, veltilpasset omgivelsene og den øvrige bebyggelse. Bebyggelsen, som omkranser et pent opparbeidet tun, består av småhus over 3 plan med garasjekjeller oppført i tre- og betongkonstruksjoner og utvendigpanel. Saltak tekket med betongstein. Vinduer og terrassedør med to-lags isolerglass. Leiligheten ligger i 2. og 3. etasje.

STANDARD/ UTSTYR

Leiligheten fremstår som lys og smakfull, med et gjennomført interiørmessig uttrykk. Fra stuen er det en stor, solrik balkong mot syd, samt fransk balkong på to av soverommene. Ellers er boligen utstyrt med downlights, flere skyvedørsgarderober og godt utstyrte bad. Gulver er belagt med parkett og fliser. Belegg på vaskerom. På vegger er det malt tapet og fliser. I himlinger er malte plater. Garasje i felles rekke rett ved leiligheten.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Stilren kjøkkeninnredning med slette fronter i eikefinèr, intergrert kombiskap, stekeovn, platetopp og ventilator. Det er godt med både benk-og skapplass. Badet i 1. etasje er flislagt og utstyrt med vegghengt toalett, dusjvegg og hvit, pen innredning medskuffer og servant. Varmekabler i gulv og downlights i taket. Vaskerommet i 1. etasje har malerstrie og belegg på gulv. Skyllekum og noe skap- og benkeplass. Badet i 2. etasje er flislagt med lyse fliser på gulv og vegg, og er utstyrt med vegghengt toalett, bidè, innredning med servant og skuffer, og har både badekar og dusjkabinett.

OPPVARMING

Peisovn i stuen. Varmekabler på begge bad og på fliser i gang. Panelovner forøvrig.

TAKST / TILSTANDSSRAPPORT

Det foreligger takst/tilstandsrapport fra Svein Nesøen, datert 19.02.19.

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Gamle Kirkevei 5D, 1617 Fredrikstad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Man går opp til leilighetens inngang i 2. etasje via utvendig trapp. Det er hekk, noe gress og heller på framsiden. Bygget vender inn mot et fint, avskjermet tun med gressplen, lekeapparater og gamle frukttrær. 12 kvadratmeter stor balkong mot sør. Til eiendommen hører det garasjeplass og bod i felles garasje, i tillegg til utvendig parkeringsplass.

TOMTENS AREAL/EIERFORM

4783 m2 felles eiet tomt.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 14 456,- pr. år inkl. eiendomsskatt. Det er vannmåler på eiendommen og avgiftene er basert på et forbruk på ca 100 kubikk.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

16 811 kwh i 2018.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse gul D.

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig tilknyttet.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen ligger i regulert område og omfattes av reguleringsplan 0106399 Lillebæk og 0106478 Skovbøle.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Leiligheten er registrert som èn boenhet. Den kan i sin helhet leies ut.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 27.11.2003.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Bestemmelse om vei, vann og kloakkledning.

LIGNINGSVERDI

Kr. 1 000 747,- som primærbolig Kr. 3 602 689,- som sekundærbolig

INFORMASJON OM REGLER FOR BUDGIVNING

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER
: Dokumentavgift til staten, beregnet av kjøpesum 2,5 % Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte
Kr 525,- Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon Kr 697,- Transportgebyr forretningsfører/ grunneier kr

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

EIERFORSEKSJONSAMEIETS NAVN OG ORG.NO

Skovbøle Sameie, org.nr. 987 128 283.

SEKSJONENS ANDEL AV FELLES GJELD

Kr. 27 276,- pr. 31.12.18. Total gjeld for sameiet er kr. 420 955,- pr 31.12.19. Et annuitetslån i DNB med 5,1% rente.

FELLESUGIFTER PR MND

Kr. 2 428,- pr. mnd. Inkluderer: Vedlikehold og forsikring av bygningsmassen, renter og avdrag på sameiets gjeld, vaktmestertjenester, forretningsførsel og øvrig drift av sameiet. Det er planlagt en økning av fellesutgiftene i 2019 grunnet oppygging av sameiets egenkapital, samt at det planlegges utbedringer av bygningsmassen.

SAMEIETS VEDTEKTER/HUSORDENSREGLER

Ligger vedlagt salgsoppgaven.

FORKJØPSRETT/ GODKJENNING AV KJØPER

Det er ikke forkjøpsrett eller krav til godkjenning av kjøper.

Omkostninger
3 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
102 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
103 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 053 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

 1. Vedlegg
 2. Salgsoppgave

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61190018
PrisantydningNOK3,950,000.00
Samlet sumNOK3,950,000.00
Total kostnadNOK4,053,722.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22