3-roms leilighet med nydelig utsikt over vollane og elva - Prestelandet ved Gamlebyen

3-roms leilighet med nydelig utsikt over vollane og elva - Prestelandet ved Gamlebyen

SOLGT

  • Adresse Nabbetorpveien 29A, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK2,200,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 303, bruksnummer: 718
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 70 m2 / BTA 74 m2 / PROM 70 m2
2 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
F Energimerke F RED
Energimerke

SAMMENDRAG

Praktisk og koselig leilighet med to soverom i 4. etasje, i vakre og sentrale omgivelser. Boligblokkene på Prestelandet ligger makeløst til mellom Fredrikstadbrua og Gamlebyen. Her er det både landlig og sentralt, en spasertur fra Fredrikstad sentrum. Destore grøntområdene på nordsiden av Gamlebyen er eiendommens "uteområde". Fra leilighetens stue og balkong er det flott utsikt mot Gamlebyen, elva, vollene og Cicignon. Gudeberg barne- og ungdomsskole er nærmeste nabo. Leiligheten er del av et veldrevet borettslag.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne boligen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt takst/tilstandsrapport, kommunal informasjon, informasjon fra forretningsfører, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

Ca. 1966.

BELIGGENHET

Nabbetorpveien 29A er del av Presteløkka 2 borettslag, stiftet i 1962. Nr. 29A ligger i første rekke mot elva, vollene og de øvrige grøntområdene i nordenden av Gamlebyen. Mellom eiendommen og Glomma er det ingen bebyggelse, derfor er dette rolige omgivelser. Herfra er det enkelt å være myk trafikant eller reise kollektivt. Det er like enkelt å spasere til fergeleiet for Byferga/Gamlebyferga over til sentrumssiden som å gå til nærmeste busstopp. Strøket er barnevennlig; Gudeberg barne- og ungdomsskole ernærmeste nabo, og det er 500 meter til nærmeste barnehage. Det er få minutters gange til Gamlebyen og bydelens tilbud av kafeer, nisjebutikker, museum og gallerier. Butikkene ved brohodet, blant annet Rema og Biltema, ligger i gangavstand fra leiligheten.I nærområdet Kongsten ligger Kongstenhallen, med ute- og innendørsbad, golfbane, fotballbaner og Kongsten fort. Dette området er ideelt for sykling. Det er gode bussforbindelser til Fredrikstad og Sarpsborg sentrum i nærheten. Kjøretiden til E6 er 15 minutter, og det er 20 min. til sykehuset på Kalnes.

VEIBESKRIVELSE

Fra rundkjøringen ved Fredrikstadbrua følg veien mot Gamlebyen. Ta til høyre inn Nabbetorpveien, og ta deretter til venstre inn herlov Steens vei. Blokken ligger som siste på høyre hånd. Det vil bli skiltet til fellesvisning.

AREAL AV BEBYGGELSE

BRA;P-ROM;S-ROM;BTA;74;70;0;74

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

4. etasje: Gang/hall, kjøkken, bad, stue og to soverom. Bod på loft og i kjeller. Felles vaskerom i kjeller.

Regler for arealangivelse

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGLSE/ BYGGEMÅTE

Boligblokk sannsynligvis fundamentert på leire, med betong grunnmur. Betongdekke i kjelleren. Yttervegger i tegl og tre. Noe vedlikeholdsfrie plater og noe liggende kledning. Takkonstruksjon av typen saltak, tekket med bølgeplater.

STANDARD/UTSTYR

Nabbetorpveien 29a er en praktisk og hyggelig leilighet med en normal standard. Duse farger i kombinasjon med gode vindusflater, og flott utsikt gjør dette til en bolig med høy trivselsfaktor. Leiligheten inneholder stue med plass til både sofa og spisegruppe, i tillegg til kjøkken med spiseplass, to gode soverom og et flislagt bad. Begge soverommene har garderobe. Hensynet til lagring er godt ivaretatt med bod både i kjeller og på loft. Det er felles vaskerom i blokkens kjelleretasje. Gulver er belagt med parkett og fliser, vegger er tapetsert og malt. Malte tak.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Eldre, malt kjøkkeninnredning. Frittstånede hvitevarer og ventilator. Gulv er belagt med parkett og veggene er tapetserte. Malte tak. Flislagt bad utstyrt med badekar, toalett og innredning med servant. Malte tak.

OPPVARMING

Elektrisk oppvarming. Det er varmekabler på badet.

TAKST/ TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger takst fra Svein Nesøen, datert 23.04.19. Verditakst 2 200 000,-

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Nabbetorpveien 29 a, 1632 Gamle Fredrikstad.

PARKERING

Parkering på felles utvendig parkeringsplass. Man kan sette seg på venteliste for å leie garasjeplass i felles garasjeanlegg.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

På borettslagets område er det gressplen mellom og rundt blokkene. Det er asfaltert gårdsplass/parkeringsplass rett utenfor blokka der leiligheten ligger. Som en forlengelse av borettslagets område ligger de store grøntarealene opp mot Gamlebyens vollverk. Her er det grusede gangstier, og fra eiendommen kan man begi seg ut på en spasertur som fører rundt hele Gamlebyen - langs og oppå vollene. Utenfor blokka ligger en sandvolleyballbane. Omgivelsene er nydelige.

TOMTENS AREAL/EIERFORM

Ca. 13 189 m2 for hele borettslaget.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kommunale avgifter og eiendomsskatt er inkludert i fellesutgiftene.

ENERGIFORBRUK

4899 kwh i 2018.

ENERGIATTEST

Energimerke rød F.

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig.

REGULERINGSFORHOLD

Regulert til blokkbebyggelse, garasje og kjørevei.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Det må søkes styret. Se borettslagets vedtekter. Ligger vedlagt salgsoppgaven.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger kun ferdigattest på rehabilitering av baderom.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. tinglyst 07.10.1992 med dok.nr. 9189.

LIGNINGSVERDI

Kr. 529 212,- som primærbolig Kr. 1 906 163,- som sekundærbolig

INFORMASJON OM REGLER FOR BUDGIVNING

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prosp

KJØPERS OMKOSTNINGER

Gebyr for tilnglysing av skjøte;kr 430;Gebyr for notering av pant ( pr pant );kr 602,-

Omkostninger
2 200 000,- (Prisantydning)
358 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 558 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
1 032,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 559 032,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61190041
PrisantydningNOK2,200,000.00
Samlet sumNOK2,558,000.00
Total kostnadNOK2,559,032.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22