Hyggelig 3-roms leilighet på ett plan - Lisleby

Hyggelig 3-roms leilighet på ett plan - Lisleby

SOLGT

  • Adresse Falcheveien 20C, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK2,200,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 203, bruksnummer: 382
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 71 m2 / BTA 77 m2 / PROM 63 m2
2 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad

SAMMENDRAG

Falcheveien 20c er en pen og praktisk bolig med to soverom og en lys og koselig stue/kjøkken. Boligen er pusset opp de senere årene. Her er det fint å bo både for en liten familie, som par eller alene. Boligen er del av et sameie og ligger i et hyggelig nabolag på Lisleby, noen hundre meter fra Nøkleby skole. Lisleby har en aktiv idrettsforening og mange aktiviteter for barn og unge. Det er kort vei til handelsområdet i Dikeveien og ca. 7 minutter å kjøre til Fredrikstad sentrum.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til åbe om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert ommarkedet.

BYGGEÅR

Ca. 1990.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger i et etablert boligområde på Lisleby, ca. 7 minutters kjøring fra Fredrikstad sentrum. Det er også kort vei til handelsområdet i Dikeveien. Jernbanelinja mellom Fredrikstad og Sarpsborg går forbi eiendommen, men området er likevel rolig,og det føles litt som å være på landet. Bak nabohuset ligger et lite ridesenter. Bebyggelsen i nabolaget består for det meste av flermannsboliger og eneboliger. Det er kort vei til barnehage, barneskole, ungdomsskole, butikk og idrettsanlegg for fotballog friidrett. Lisleby er et trivelig tettsted med et aktivt idrettsmiljø og en populær fritidsklubb for barn og ungdom. Området har idrettshall, utendørs idrettsanlegg, skatehall og klatresenter. Det lokale sentrumet "Snippen" har blant annet matbutikk, kiosk, frisør, tannlege og restaurant. Det er gode bussforbindelser til både Fredrikstad og Sarpsborg sentrum, og bare 20 minutter å kjøre til sykehuset på Kalnes ved E6. En rask sykkeltur unna ligger Fredrikstadmarka med turløyper i nydelig skogsterreng mot Borredalsdammen, Rolvsøy, Skihytta og Bjørndalsdammene.

VEIBESKRIVELSE

Ta til høyre i rundkjøringen ved Råbekken og følg Evjebekkveien til du får Tomteveien på høyre hånd. Ta deretter andre til høyre inn i Nordheimsveien. Du får snart Falcheveien på høyre hånd, og følger denne til enden.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1.etg. 77 71 63 8

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Flermannsbolig bygget over to plan. Leiligheten ligger på bakkeplan for seg selv på siden. Bygningsmassen er har ukjent byggegrunn. Yttervegger i bindingsverk, etter byggemåte isolert med 15 cm mineralull, kledd med leiggende trekledning. Takkonstruksjonav typen saltak, tekket med betongstein. Renner og nedløp i stål. Vinduer og terrassedør med tolags isolerglass. Malt inngangsdør. Terrasse på 23 kvm ut fra stuen.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Gang, bad, to soverom, kjøkken og stue (alle p-rom). Èn utvendig og èn innvendig bod (begge s-rom). Mulig for lagring på loftsrom.

STANDARD/ UTSTYR

Leiligheten, som er gjennomgående, holder en god og tidsmessig standard. Rommene er lyse og funksjonelle, og har godt med plass for lagring. Kjøkkenet er nytt i 2014 og har pen, hvit innredning med profilerte fronter. Stuen har god plass til sofaavdelingog spisestue. Denne har utgang til stor terrasse. Det er i tillegg en hellelagt uteplass på siden av leiligheten. Lyst, flislagt bad. Dette har varmekabler, og er innredet med servant, dusjkabinett, wc og opplegg for vaskemaskin. 2 soverom, hvor det enehar skyvedørsgarderobe og er tilknyttet bod/garderobe og bad. Bygningsmassen fra 1990 holder god teknisk standard, og bærer generelt preg av å være godt vedlikeholdt. Ekstern bod på 5 kvm.Egen biloppstillingsplass på felles parkeringsplass. Egen plass forbesøkende.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M

Lys, klassisk kjøkkeninnredning fra Kvik, med hvite profilerte fronter. Kjøkkenet har integrert komfyr, platetopp, ventilator i skap, oppvaskmaskin og kombiskap. Kjøkkenet er nytt i 2014. Badet er flislagt med lyse fliser, og er utstyrt med toalett, dusjkabinett, innredning med skaper, og servant og har opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv. Ventilasjon i tak.

OPPVARMING

Varmkabler i stue/kjøkken, på bad og på ett soverom. Flott peisovn i stuen.

TAKST / BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger verdi og lånetakst over eiendommen fra Svein Nesøen, datert 08.05.19. Verditakst 2 200 000,-

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Falcheveien 20c, 1618 Fredrikstad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Flat tomt. Det går asfaltert gangvei mellom husene i sameiet, og det er asfalterte parkeringsplasser. Betongheller foran inngangsdøren og hellelagt uteplass foran boden. Ellers noe skiferheller og småsten, plen og busker rundt bygningen. Gressplen rundt og mellom sameiets bygninger. Fra stua er det utgang til solrik, inngjerdet terrasse.

TOMTENS AREAL

6310 m2.

EIERFORHOLD TOMT

Felles eiet tomt.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

FELLESUTGIFTER

2 366,- pr mnd. inkluderer: Byggforsikring, tv og internett (Canal Digital), snøbrøyting, gressklipping, vedlikehold av bygningsmassen, forretningsførsel og øvrig drift av sameiet.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 12 611,- pr. år inkl. eiendomsskatt. Avgiftene er basert på et vannforbruk på 180 kubikk.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

13 552 kwh i 2018.

ENERGIKLASSE

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig.

REGULERINGSFORHOLD

Regulert til bolig, felles kjørevei, avkjørsel, gangvei, parkeringplass og lekearel i reguleringsplan for Falcheveien.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen kan leies ut.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger midlertidig brukstillatelse.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Bestemmelse om vei og vann/kloakkledning tinglyst 08.03.1990 Panterett uten opptrinnsrett til sameiet tinglyst 22.12.1989

LIGNINGSVERDI

Kr. 540 49,- som primærbolig Kr. 1 946 696,- som sekundærbolig

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk. Tranportgebyr til forretningsfører/ med kr 5 125,-

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
2 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
55 620,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
56 842,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 256 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Komplett salgsoppgave Falcheveien 20C

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61190025
PrisantydningNOK2,200,000.00
Samlet sumNOK2,200,000.00
Total kostnadNOK2,256,842.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22