Elegant enebolig med flott utsikt - Fuglevik Platå, Kråkerøy

Elegant enebolig med flott utsikt - Fuglevik Platå, Kråkerøy

SOLGT

  • Adresse Fuglevik Platå 32, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK5,500,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 439, bruksnummer: 15
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 132 m2 / BTA 144 m2 / PROM 126 m2
3 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad

SAMMENDRAG

Høyt og solrikt, og med storslagen utsikt, ligger denne eneboligen på Fuglevik Platå. Uteområdene bringer tankene til sommer- og hytteliv. Huset, som er fra 1958, er et godt eksempel på god ivaretakelse - det har blitt kløktig omgjort i en omfattende renovering. Alt inne er pusset opp, i delikate farger, og originale detaljer i interiøret er bevart. Flere av vinduene er byttet, og tre av ytterveggene er kledd om. Det elektriske anlegget og røropplegg er nytt. Boligen har et stort og lyst allrom med nytt kjøkken, en hyggelig stue, 3 soverom og et nytt, lekkert bad. Kjelleren har vaskerom med bad. Fra stuen er det utgang til den store, flotte uteplassen. Her kan man nyte utsikten over indre deler av Hvalerskjærgården, kaiområdene ved Borg Havn og horisontenmot Sverige. Fredrikstad sentrum er noen minutter unna, og skoler, barnehager og turområde er i nærområdet.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til åbe om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert ommarkedet.

BYGGEÅR

Ca. 1958.

BELIGGENHET

Boligen ligger opphevet på platået som hever seg over flatene ned mot Fuglevik og Østerelva på strekningen fra Fredrikstad til Alshus på Kråkerøy. Fuglevik Platå er preget av naturtomter med skogholt rundt omkring, ofte med furutrær. Veien videre sydovertar deg til den vakre Hvalerskjærgården. Eiendommen har en utsikt som kan ta pusten fra deg, og ligger tilbaketrukket med stor, lun og skjermed uteplass. Innenfor gangavstand finner du barnehage, barneskole, ungdomsskole, idrettsanlegg og fine turområder. Denne beliggenheten ligger i skjæringspunktet mellom landlig og sentral, der du i løpet av en kjøretur på et par-tre minutter befinner deg midt i byens sentrum. Strøket er barnevennlig, med liten trafikk. Det er bussforbindelse til Fredrikstad sentrum inærheten.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum følg RV 108 i retning Hvaler, over Kråkerøybroa. Følg Kråkerøyveien ca 2 km sydover og sving inn til høyre opp Fuglevik Li. Følg veien ca 200 meter frem og sving til høyre på Fuglevik Indre. Sving deretter første vei til høyre innFuglevik Platå. Følg nummerering. Eiendommen ligger på venstre side.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
U.etg. 19 17 11 6
1. etg. 125 115 115 0
SUM 144 132 126 6
Garasje 21 19 0 19

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Enebolig bygget over ett plan med underetasje. Huset er fundamentert på fjell, med grunnmur av betong. Yttervegger i isolert bindingsverk, kledd med stående trekledning. To vegger er etterisolert med 5 cm mineralull, og 3 vegger er kledd om. Takkonstruksjon av typen saltak, tekket med papp. Kjøkken og spisestue-tak er etterisolert. Pappen er fra ca. 2000. Vinduer i 2-lags isolerglass og noen koblede. Terrasedører i 2- og 3-lags isolerglass. Inngangsdør fra 2015, og inngansdør til vaskerom fra 2014. Garasjen har betongdekke, stående tømmermannskledning og saltak med pappshingel. Vippeport med elektrisk åpner.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1. etasje: Gang, hall, kjøkken, bad, tv-stue, stue, nedgang til underetasje og tre soverom. Underetasje: Vaskerom/bad (p-rom). Garasje.

STANDARD/ UTSTYR

Nåværende eiere overtok i 2014 og har gjennom de siste årene utviklet eiendommen gjennom betydelige oppgraderinger. Inne er det gjort store endringer, men flere av husets fine kvaliteter er beholdt. Boligen har fått en høy standard med moderne komfort, iharmoni med det opprinnelige uttrykket. Kjøkken, bad og vaskerom er nytt, det er lagt ny 1-stavs parkett , og alle overflater har blitt pusset opp. Det er montert screengardin med solsensor på vinduene i stue/kjøkken, og ny peisovn i stuen.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Omfangsrik og stilren Kvik kjøkkeninnredning fra 2014. Kjøkkenet har hvite, grepsløse fronter og benkeplate i heltre eik. Integrert komfyr, 80 cm induksjonstopp, kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin og takhengt ventilator. Det er parkett på gulv, og maltevegger. Badet i hovedetasjen er nytt i 2014, og er flislagt med lyse, store fliser, og rullestein i dusj. Badet er utstyrt med vegghent toalett, dusj med innfellbare glassvegger og lekker innredning med servant. Det er varmekabler i gulvet og fuktstyrt el-vifte i vegg. Malte tak. Vaskerom/bad i husets underetasje har flislagt gulv og malte vegger, og er utstyrt med dusjkabinett, wc og innredning med utslagsvask. Det er varmekabler i gulv og fukstyrt el-vifte i vegg. Malte tak. Vaskerommet er nytt i 2015.

OPPVARMING

Varmekabler i isolasjonsmatter i alle rom i 1. etasje, foruten på 2 soverom. Varmekabler på begge bad. Peisovn i tv-stuen. Denne er ny fra 2014.

TAKST / BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger Boligsalgsrapport over eiendommen fra Svein Nesøen, datert 16.04.19.

OVERTAGELSE

Etter avtale med selger.

ADRESSE

Fuglevik Platå 32, 1673 Kråkerøy.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Eiendommen ligger høyt i terrenget, på en skrånende fjelltomt som er fint utnyttet. På deler av tomten er vegetasjonen fjernet ned til fjellet, og svaberget er en flott del av eiendommen. På sørvestsiden av huset, med utgang fra stua, er en stor terrassei tre. Herfra er det fabelaktig utsikt øst- og sørover mot Øra-området, Glommas utløp og skjærgården. På framsiden av huset er det skråning med forskjellige busker og planter. Det er grus ved garasjen og opp til inngangen. I bakkant av huset er det noen steinheller, busker og trær, og her er det sandkasse og plantekasser. Tomten er relativt lettstelt.

TOMTENS AREAL

1223 m2.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet tomt.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 13 782,- for 2019. Det er vannmåler på eiendommen. Avgiftene er basert på et vannforbruk på 92 kubikk.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

22 300 kwh i 2018.

ENERGIKLASSE

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse oransje G.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig tilknyttet.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen er uregulert. Omfattes av kommuneplanen med formål bebyggelse og anlegg.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert med èn boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Foreligger ikke i kommunens arkiv.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Ingen tinglyste heftelser/rettigheter.

LIGNINGSVERDI

Kr. 660 911,- som pimærbolig Kr. 2 379 279,- som sekundærbolig

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
5 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
156 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
157 472,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 657 472,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Komplett salgsoppgave Fuglevik Platå 32

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61190030
PrisantydningNOK5,500,000.00
Samlet sumNOK5,500,000.00
Total kostnadNOK5,657,472.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22