Meget velutstyrt og innholdsrik enebolig - Bråtenfeltet - Begby

Meget velutstyrt og innholdsrik enebolig - Bråtenfeltet - Begby

  • Adresse Korallveien 1, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK9,975,000.00
  • Ansvarlig megler Gunnar Olai Stavlund
    Eiendomsmegler MNEF, daglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 601, bruksnummer: 407
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 300 m2 / BTA 330 m2 / PROM 243 m2
5 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad
B Energimerke B YELLOW
Energimerke

SAMMENDRAG

Dette er en elegant, velutstyrt og innholdsrik villa i et kubeformet design. Med sine mer enn 90 kvm, delvis overbyggede terrasse, er det lagt godt til rette for å følge solens gang fra tidlig morgen til sen kveld. Boligens fasiliteter og standard gir god funksjon og høy grad av komfort i familiens daglige liv. Omgivelsene legger ytterligere til rette for familiens daglige behov, med skoler, barnehager, forretninger og store friområder i boligens nærområde - godt plassert på Bråtenfeltet, Begby - midtmellom de to Østfoldbyene Fredrikstad og Sarpsborg.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til åbe om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert ommarkedet.

BYGGEÅR

2011

BELIGGENHET

Eiendommen ligger solrikt og pent, vest på Bråtenfeltet, et ettertraktet boligområde på Begby i Fredrikstad. Fra boligens store terrasser kan du følge sola fra tidlig morgen, til sen kveld. Bråtenfeltet grenser til Østsidenmarka som gir deg flere turalternativer hele året, i lysløyper og i et nettverk av turstier. I nærområdet finner du Meny-butikk med ferskvareavdeling, blomsterbutikk, apotek og frisør. Bjørneklova barnehage, Begby barne- og ungdomsskole og idrettsbane ligger kun en kort spasertur unna . På veien til Fredrikstad sentrum passerer du Nord-Europas best bevarte festningsby - Gamlebyen - med sine brosteinbelagte gater og smug og et utvalg av kafeer, museer og butikker. Gamlebyen er anløpssted for byfergene som er et populært fremkomstmiddel og som bidrar til å gi byen en identitet. Det er ca. 7 minutter kjørevei til sentrum og 15 minutters kjørevei til E6 og sykehuset på Kalnes. Fra Oslo tar det litt over en time å kjøre til Begby og Fredrikstad.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum; følg skilt Halden og Svinesund ( RV 110) over Fredrikstadbroa. Sving til venstre i første rundkjøring ( mot 110 ) og rett frem i den neste (110 ). Følg Haldenveien ca 2,5 km og sving inn til høyre i Turmalinveien og deretter til venstre inn på Korallveien der eiendommen ligger som første på venstre hånd. Fra Sarpsborg; følg Statsminister Torps vei i sydvestlig retning over i Sarpsborveien (RV 111) i vestlig retning, over E6, frem til Vardeveien (FV 532), sving inn på Vardeveien og følg denne sydover frem til Haldenveien. Følg Haldenveien vestover ca 2,2 km og sving til venstre inn Turmalinveien og deretter til venstre inn på Korallveien der eiendommen ligger som første på venstre hånd.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1. Etg. 200 182 125 57
2.Etg. 130 118 118 0
SUM 330 300 243 57
Herav garasje 39 36 36

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Korallveien 1 er en innholdsrik og stor enebolig oppført i trekonstruksjoner i et tidsmessig og moderne, kubeformet design. Boligen har intergrert dobbel garasje med direkte inngang til boligen og har store, delvis overbyggede terrasser som fungerer somen forlengelse av boligens interiør. Alt er tilrettelagt og godt planlagt med høy komfort og løsninger som fungerer godt for en stor familie. Den er velutstyrt og konstruert for å kreve minst mulig vedlikehold. Fasader er belagt med plater av fibersement og Royalimpregnert spilepanel. Vinduene har trerammer, beslått med lakkerte aluminiumsprofiler og utstyrt med varmedempende og selvrensende glass. Garasjen har 3,5 meter takhøyde og er utstyrt med 32 A el-billader. Den store, overbyggede terrassen er utstyrt med belysning og høytalere. Legg også merke til screens som kan lukke hele terrassen fra omverdenen, mot innsyn, sol og vind.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Boligen er innholdsrik og meget godt tilrettelagt for en stor familie. Boligen inneholder i første etasje: Entre med direkte tilgang til en stor garderobe, en stor hall med trapp til andre etasje, fire soverom, et stort bad/wc, vaskerom, wc og en stor bod (S-rom) som leder ut til den store garasjen og et teknisk rom (S-rom). Trappen opp til andre etasje leder til et stort åpent rom, delt i soner for kjøkken, spisestue og stue - alle med direkte tilgang til de store terrassene som omslutter etasjen motsyd og vest. Terrassen mot vest er overbygget. En egen soveromsavdeling med foreldresoverom med utgang til terrasse, privat bad og en stor walkin-garderobe. Etasjen har også et gjestewc.

STANDARD/ UTSTYR

Boligen holder gjennomgående høy standard med et tidsmessig og moderne uttrykk. Materialvalg og utførelse holder høy kvalitet og gir et helhetlig, meget godt inntrykk. Gulv er belagt med keramiske fliser, enstavs eikeparkett, ask parkett og epoxymalte betonggulv. Vegger er belagt med malte, glatte flater, tapet og keramiske fliser. Tak har malte glatte flater der belysningen i stor utstrekning er downlights. Belysningen er designet og levert av Lighthous Company, med intergrerte lyspunkter uten synlige ledninger. De fleste lyspunkter er styrt med dimmebrytere og med sensorstyring i rom der dette er hensiktsmessig. Det er montert lydanlegg med receiver som leverer lyd til intergrerte høytalere i flere soner, ute og inne. Inngangsdøren har fingerscanner og er fjernbetjent innenfra med monitorer og porttelefoner i begge etasjer.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkkenet er stort, velorganisert og velutstyrt, levert av Sigdal med hvite, glatte fronter og benkeplater av komposittstein. Innredningen har intergrerte hvitevarer som komfyr i benkehøyde, kombinert micro og stekeovn, keramisk topp med induksjon, kaffemaskin, ventilator oppvaskmaskin og kjølehjørne, Badet i første etasje er utstyrt med vegghengt wc, dusjvegger av glassbyggerstein og fire servanter med separate servantskap ( her er det ikke kø for tannpuss og morgen-, eller kveldsstell ). Foreldrebadet i andre etasje er utstyrt med vegghengt wc, dusjvegger i herdet glass, badekar og servant med servantskap og høyskap. Gjestetoalett i begge etasjer har vegghengte wc. Vaskerommet har en omfangsrik innredning med hvite fronter, opplegg for vaskemaskinog tørketrommel og et vegghengt TV.

OPPVARMING - ENERGIØKONOMISKE LØSNINGER

Boligen er utstyrt jordvarme/ borrehull og varmepumpe /vann til vann) som varmekilde for vannbåren gulvvarme i alle rom foruten teknisk rom og garasje. Dette er en energiøkonomisk, miljøvennlig og fremtidsrettet løsning som bidrar til lavt forbruk av strøm og energi. Gulvvarmen er delt i to soner med bad,wc og vaskerom som egen sone. I tillegg til varmepumpe er det montert akkumulatortank for varmt vann på 300 liter som gir samlet varmvannsbeholdning på 500 liter. Kjølemaskinen på foreldresoverommet er tilkoblet varmepumpen som innebærer at man ikke trenger et skjemmende agregat på ytterveggen. Ventilasjonen er balansert med roterende varmeveksler og med kanaler som gir ventilasjon i alle rom, inkludert boder. Varme og kjølebatterier foran agregateter tilknyttet varmepumpen. Det er montert en iøynefallende gasspeis i andre etasje.

TAKST / BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med takst fra Nedre Glomma Takst as, datert 3. april 2019. Verditakst kr 10 500 000,-.

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Korallveien 1, Gamle Fredrikstad

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tomten er opparbeidet med gressplen og vintergrønne hekkplanter. Gårdsplassen stor med gode parkerings- og manøvreringsareal, avgrenset med kantstein av granitt. Tomten ligger i en helling der terrenget naturlig heller mot vest. Mot syd og vest er tomten opphøyet med solide forstøtningsmurer av stor stein, slik at hagen ligger tilnærmet i vater. Dette bidrar til å privatisere hagen for innsyn og etter hvert som hekkbeplantningen gror til ytterligere vil denne effekten forsterkes.

TOMTENS AREAL

810 kvm

EIERFORHOLD TOMT

Selveier

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr 22 611,- fro 2018. Det er montert vannmåler i eiendommen. Forbruk i 2018 var 219 m3.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Eiers forbruk av strøm siste 12 mndr var 31 780 kvm kWh. Dette inkluderer forbruk av strøm til familiens el-bil. Det er montert 32 A el-billader i garasjen.

ENERGIATTEST

Eier har registrert energiattest for boligen: Gul B

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet vann og avløp.

REGULERINGSFORHOLD

Boligen ligger i regulert område og omfattes av reguleringsplan 0106520 Bråten Begby, Frisiktssone, Frittliggende småhusbebyggelse. Reguleringsplanen er vedtatt i 2004.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert som en boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ferdigattest fra 2012.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Eiendommen har ingen tinglyste heftelser, eller servitutter som følger eiendommen.

LIGNINGSVERDI

Som primærbolig kr 1 240 251,-. Som sekundærbolig kr 4 464 903,- ved ligningen i 2017.

REGLER FOR BUDGIVNING

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
9 975 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
249 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 975 000,-))
--------------------------------------------------------
250 592,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
10 225 592,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Komplett salgsoppgave Korallveien 1

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61190036
PrisantydningNOK9,975,000.00
Samlet sumNOK9,975,000.00
Total kostnadNOK10,225,592.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Gunnar Olai Stavlund
Gunnar Olai Stavlund

Eiendomsmegler MNEF, daglig leder og partner
91 35 31 25