Gjennomgående selveierleilighet i attraktiv gård -Cicignon/Sentrum

Gjennomgående selveierleilighet i attraktiv gård -Cicignon/Sentrum

SOLGT

  • Adresse J.N.Jacobsens gate 8A, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK3,350,000.00
  • Ansvarlig megler Henning Hesselberg
    Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 300, bruksnummer: 691
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 71 m2 / BTA 76 m2 / PROM 71 m2
1 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
G Energimerke G
Energimerke

SAMMENDRAG

Smart leilighet med garasje og heis - stor overbygget balkong med ettermiddagssol og elvegløtt. Leiligheten ligger i toppetasje, rett ved biblioteket og Kirkeparken, med kort gangavstand til sentrum, bryggepromenaden, togstasjon og byferge til Gamlebyen.Fine turområder langs elven og over til Kråkerøysiden med bla Isegran og Værste innenfor normal gangavstand. Leiligheten er pusset opp senere tid og holder god standard. Sameiet J. N. Jacobsens gate 8 har tradisjon for å være et attraktivt sted å bo medet godt bofellesskap og etablerte sameiere.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt takst/tilstandsrapport, opplysninger om sameiets forhold, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

1979.

BELIGGENHET

Attraktivt beliggende på Cicignon, midt i mot biblioteket. Flott utsikt mot parker, samt elveutsikt fra balkong. Gangavstand til alle fasiliterer som sentrum, togstasjonen, ferje til Gamlebyen etc. Diverse caféer på Cicignon. Vestvendt beliggende, meget gode solforhold. 3. etasje med heisadkomst. Cicignon, som ligger mellom Gamlebyen og "Vestsiden" er en attraktiv bydel i sterk vekst - den gamle sykehustomta omreguleres til bolig- og næringsområde, og vil sette preg på Cicignon og Fredrikstad sentrum

VEIBESKRIVELSE

Fra St.Croix/brannstasjonen: Ta J.N. Jacobsens vei til venstre før Domkirken. Nr. 8a ligger på venstre side tvers over for biblioteket. 3. etasje.

AREAL AV BEBYGGELSE
BTA BRA P-ROM S-ROM
3. etasje 76 71 71 0

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Gang/hall, kjøkken, stue med utgang stor balkong, bad, wc og soverom (p-rom). Bod i sokkeletasje. Garasjeplass.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Blokkbebyggelse over 3 etasjer samt sokkeletasje oppført i betong- og murkonstruksjoner. Det er garasjeplasser, boder og 1 leilighet i sokkeletasjen. Østveggen er nylig rehabilitert med ny teglfasade og tileggsisolering.

STANDARD/ UTSTYR

Leiligheten er pusset opp i nyere tid og framstår lys og trivelig med flislagt bad og moderne kjøkken med integrerte hvitevarer - noe malingsarbeide må påregnes. Gulver er belagt med parkett. På vegger er det malerstrie og malt tapet. Malte himlinger. Porttelefon med fjernåpner. Heis, fornyet 2014.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkken (2010): Parkett på gulv, tapet på vegger og malt tak. Hvit innredning med ny kran, integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Fliser mellom over- og underskap. Ventilator. Hyggelig plass for bespising ved vindu til bakgård. Bad (2010): Fliser på gulv og vegger, malt tak. Dusjkabinett og innredning med vask og speil. Ventilasjon i tak, varmekabler og downlights. Opplegg for vaskemaskin. Wc (2010): Fliser på gulv og vegger, malt tak. Wc og liten innredning med vask. Ventilasjon i takl

OPPVARMING

Elektriske panelovner. Det er pipe i bygget.

TAKST / TILSTANDSSRAPPORT

Det foreligger takst/tilstandsrapport fra Svein Nesøen, datert 02.04.19. Verditakst kr. 3.350.000,-.

OVERTAGELSE

Leiligheten er ledig for overtakelse.

ADRESSE

J. N. Jacobsens gate 8a 1606 Fredrikstad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Forholdsvis flat tomt, asfaltert gårdsplass. Trivelig, åpen bakhage med gressplen og noe beplantning.

TOMTENS AREAL/EIERFORM

Eiet tomt

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med Stavlund AS, senest ved kontraktsignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

8.200 kwh.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse rød G.

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet

REGULERINGSFORHOLD

0106220 Cicignon - Boliger. Ombygging av sykehusområdet.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Seksjonen er registrert med 1 boenhet - kan leies ut i sin helhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Dokumentet foreligger ikke.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Eiendomsrett - rett til å disponere areal.

LIGNINGSVERDI

Kr. 552.737 som primærbolig. Kr. 1.989.852 som sekundærbolig.

INFORMASJON OM REGLER FOR BUDGIVNING

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER
: Dokumentavgift til staten, beregnet av kjøpesum 2,5 % Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte
Kr 525,- Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon Kr 697,- Transportgebyr forretningsfører kr 3.125,-

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

EIERFORSEKSJONSAMEIETS NAVN OG ORG.NO

J. N. Jacobsens gate 8, orgnr. 887281572

SEKSJONENS ANDEL AV FELLES GJELD

Kr. 0,-

FELLESUGIFTER PR MND

Kr. 3822,- inkl. kommunale avgifter, eiendomsskatt, vaktmester, kabel-TV/internett og drift av sameiet.

SAMEIETS VEDTEKTER/HUSORDENSREGLER

Vedlegges prospekt. Det må søkes om dyrehold.

GENERALFORSAMLING/ ÅRSOPPGGJØR

Vedlegges prospekt.

SAMEIETS OVERSKUDD/ UNDERSKUDD FORVENTNINGER MHT. UTVIKLING I FELLESUTGIFTER

Sameiet hadde et lite underskudd i 2018 (kr. 34.000). Sameiet har disponible midler (kr. 270.000). Det er planlagt en årlig økning av fellesutgifter tilsvarende 5% i henhold til kostnadsutviklingen.

Omkostninger
3 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
82 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
83 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 433 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Komplett salgsoppgave

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61190035
PrisantydningNOK3,350,000.00
Samlet sumNOK3,350,000.00
Total kostnadNOK3,433,722.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Henning Hesselberg
Henning Hesselberg

Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
95 85 01 92