Eksklusiv 4-roms toppleilighet ved Vesterelvas utløp - Langøya, Kråkerøy

Eksklusiv 4-roms toppleilighet ved Vesterelvas utløp - Langøya, Kråkerøy

  • Adresse Måkekollen 218, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK6,600,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 425, bruksnummer: 176
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 103 m2 / BTA 113 m2 / PROM 103 m2
3 Soverom
Soverom

SAMMENDRAG

Påkostet leilighet på Kråkerøys vestside, med utsikt til Vesterelva og sol fra morgen til kveld. Leiligheten var ny i 2018. Innredningen er av høy kvalitet. Blant annet er det stilrene og skreddersydde kjøkkenet fra JKE - dansk designspesialist av nordiske kjøkken. Alle rom har gulvvarme, og det er motorisert solskjerming foran alle vinduer. Det er 3 soverom. Leiligheten har en stor, sørvestvendt terrasse med utsikt til Vesterelva. Her kan man nyte fantastiske solnedganger. Sameiet ligger ved inngangen til skog og friområde. Det er bare en kilometer til de nydelige svabergene og badeplasser ytterst på Langøya.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt takst/tilstandsrapport, opplysninger om sameiets forhold, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

2018.

BELIGGENHET

Leiligheten er del av den nye bebyggelsen på Treskjæreråsen på Langøya, et av Kråkerøys nye boligområder. Her har du kort vei til fine turområder i området ut mot Enhuskilen, flere fine badeplasser og elven der du kan følge båttrafikken. Treskjæreråsen ligger landlig, men også sentralt. Kun 4 km fra Fredrikstad sentrum og den nye bydelen på Værste og derfra kun noen minutter til jernbanestasjonen. Innenfor gangavstand finner du barneskole, ungdomsskole, idrettsanlegg, barnehage og dagligvareforretning påLangøya. Avstand til Fredrikstad sentrum / jernbanestasjonen ca 5 km. Vesterelven er en av to elveløp av Glomma, som danner Kråkerøy. Kråkerøy er bindeleddet mellom Fredrikstad sentrum og den ettertraktede Hvalerskærgården.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum kjør over den nye Kråkerøybroa ved Seiersten og kjør til venstre i rundkjøringen ved nye Fredrikstad Stadion. Følg veien forbi Stadionbygget og sving til høyre inn på G. A. Stouslands vei. Følg veien et par hundre meter frem til Rødsveien. Sving inn på Rødsveien og følg den ca 1,3 km sydover og sving til høyre inn på Glomboveien. Sving deretter første vei til venstre, inn på Langøyaveien og følg den ca 2 km km i sydlig retning. Sving så opp til høyre inn på Treskjærerveien og følgden sydover til Måkekollen. Det vil bli skiltet til visning.

AREAL AV BEBYGGELSE

BRA;P-ROM;S-ROM;BTA;103;103;0;113

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Gang/hall, kjøkken, stue, bad, vaskerom og tre soverom, hvorav det ene har walk in-garderobe (alle p-rom.) Bod (8 kvm) og garasjeplass i kjeller. Det er heis fra bakkeplan og ned i garasjen.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Boligen ligger i lavblokkbebyggelse der denne enheten ligger i toppetasje. Bebyggelsen er oppført i tre- og betongkonstruksjoner. Felles parkeringskjeller. Denne leiligheten disponerer en sportsbod i kjelleren. I eierseksjonssameiet er det etablert fellesareal og fellesområder som skiller prosjektet fra andre. Beboerne har tilgang til en felles takterrasse med nydelig utsikt over elva og nærområdet. Sameiet disponerer også et selskapslokale og disponible hybler man kan leie om man har behov for innkvartering av gjester. Sameiet disponerer også et eget trimrom!

STANDARD/ UTSTYR

Leiligheten var ny i 2018. Sameiets leiligheter har en god standard som utgangspunkt, og for denne leiligheten har det blitt valgt løsninger og interiør som er ytterligere påkostet. Det er gulvvarme i alle rom. Parkett i oppholdsrom og på soverom. Bad, kjøkken og vaskerom har fliser på gulvet. Kjøkkenet har mye integrert utstyr av høy kvalitet, og badet har høy komfort. Skapplass er det mye av, med stor garderobe fra gulv til tak i gangen og walk-in-closet ved et av soverommene. Den store takterrassen harMøre Royal terrassegulv og motorisert markise. Også på alle vinduer er det motorisert solskjerming. I alle rom er det led-lys. Vaskerom /teknisk rom har ekstra toalett. Vinduene på kjøkkenet og i stua gir sollys fra morgen til kveld.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkken: Det stilrene grå kjøkkenet fra danske JKE er både praktisk og av høy kvalitet. Det har mange finesser integrert: dampovn, stekeovn, mikroovn og kaffemaskin. Kjøkkenet har kjøleskuff i stedet for kjøleskap, av typen Kitchen Aid fra Røros. Oppvasken gjøres i en innovativ og ergonomisk skuff-løsning fra Fisher Prayer. Den integrerte induksjon-koketoppen fra Bosch har innebygd avtrekksvifte. På benken er det pop up-stikkontakt, og led-lys under kjøkkenskapene. Til sist og ikke minst en lekker sort stenbenkplate. Gulvet har nye fliser, mens veggene er hhv. malt og med tapet. Bad: Badeværelset er elegant og harmonisk, med innredning i eik fra den norske produsenten Linn Bad. Innredningen består av to høyskap, dobbelt servant, to skuffer og stort speil med baklys. Bak servanten er det fargerike mosaikkfliser. Den øvrige innredningen består av veggklosett og dusj med regndusj og hånddusj. Design håndkletørker. Det er store hvite fliser på vegg og grå fliser på gulv. Malt tak med downlights. Sluk i dusj. Ventilasjon i tak. Varmekabler. Vaskerom / teknisk rom: Et praktisk rom, innredet med skyllekum, benk og skuffeseksjon. Ekstra toalett

OPPVARMING

Boligen har vannbåren gulvvarme med bergvarme som varmekilde, foruten i baderomsgulvet og gang som har el. varmekabler. Dette er en energiøkonomisk løsning med god varmekomfort. I tillegg er boligen utstyrt med et balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinning, og en varmepumpe. Felleskostnadene inkluderer akontobeløp for bergvarme. Dette avregnes årlig mot forbruk.

TAKST

Det foreligger takst fra Svein Neøsen, datert 09.05.19. Verditakst 6 600 000,-

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Måkekollen 218, 1679 Kråkerøy.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Leiligheten er del av Treskjæråsen Boligsameie. De sju blokkene i denne delen av sameiet ligger på tomt som delvis er flat og delvis skråner. Rundt blokkene er det noe plen, grus og busker. Ovenfor blokkene er en liten lekeplass med lekeapparater. Fra asfaltert parkeringsplass går det asfalterte gangveier fram til og mellom blokkene. Det er også garasje i kjelleren, der eier har en p-plass og en bod. Ute, fra bakkenivå, går det heis ned til garasjen. Leiligheten har stor terrasse mot sørvest med sol heledagen og utsikt utover Vesterelva. Det er også en liten frokostterrasse ved inngangen til leiligheten.

TOMTENS AREAL/EIERFORM

22 462 m2 felles eiet tomt.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 16 344,- pr. år.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Oppdateres.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen inngår i reguleringsplan: 0106548 Langøya Vest. med formål: - Konsentrert småhusbebyggelse, - Kjørevei, - Turvei, - Parkbelte i industriområde, - Felles avkjørsel, - Felles gangareal, - Felles parkeringsplass, - Felles lekeareal, - Felles grøntareal. Området er i kommuneplanens arealdel avsatt til område for Bebyggelse og anlegg, Hensyn landskap, Boligbebyggelse, Samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur (arealer), Turdrag, Friområde, LNRF, tiltak for stedbunden næring.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert som èn boenhet.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

1977/304627-1/86 Bestemmelse om bebyggelse, rettighetshaver:Knr:0106 Gnr:425 Bnr:180 1987/1907-2/86 Erklæring/avtale, bestemmelse om trafostasjon/kiosk, Elektriske kraftlinjer, Bestemmelse om adkomstrett. 2015/254981-2/200 Best. om vann/kloakkledn., om elektriske ledninger/kabler 2017/270176-1, 2 og 3/200 Best. om adkomstrett, rettighetshaver:Knr:0106 Gnr:425 Bnr:518, 519 og 520 2015/380827-1/200 Seksjoneringsbegjæring

LIGNINGSVERDI

Lignigsverdi er ikke fastsatt.

INFORMASJON OM REGLER FOR BUDGIVNING

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER
: Dokumentavgift til staten, beregnet av kjøpesum 2,5 % Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte
Kr 525,- Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon Kr 697,- Transportgebyr forretningsfører kr 5750,-

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

EIERFORSEKSJONSAMEIETS NAVN OG ORG.NO

Treskjæråsen Boligsameie, org.nr. 915 454 488.

SEKSJONENS ANDEL AV FELLES GJELD

Sameiet har ingen felles gjeld.

FELLESUGIFTER PR MND

Kr. 3 273,- pr. mnd. Inkluderer: akontobeløp for oppvarming, byggforsikring, forretningsførsel, TV/internett, vaktmestertjenester, drift- og vedlikeholdskonstnader, avsetning til fremtidig vedlikehold, felles strøm og øvrig drift av sameiet.

SAMEIETS VEDTEKTER/HUSORDENSREGLER

Ligger vedlagt salgsoppgaven.

FORKJØPSRETT/ GODKJENNING AV KJØPER

Det er ikke forkjøpsrett i sameiet, og det kreves ikke godkjennelse av ny eier.

SAMEIETS OVERSKUDD/ UNDERSKUDD FORVENTNINGER MHT. UTVIKLING I FELLESUTGIFTER

Sameiet hadde i følge regnskap for 2017 et overskudd på kr 123 166,- som ble overført til annen egenkapital.

Omkostninger
6 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
165 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 600 000,-))
--------------------------------------------------------
166 222,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 766 222,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Salgsoppgave Måkekollen 218

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61190072
PrisantydningNOK6,600,000.00
Samlet sumNOK6,600,000.00
Total kostnadNOK6,766,222.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Fra
29.08 17:30
Til
29.08 18:30

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22