Lys og pen selveierleilighet med 2 carportplasser og vestvendt balkong - Langøya/Kråkerøy

Lys og pen selveierleilighet med 2 carportplasser og vestvendt balkong - Langøya/Kråkerøy

  • Adresse Langøyveien 89, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK2,700,000.00
  • Ansvarlig megler Henning Hesselberg
    Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 425, bruksnummer: 14
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 75 m2 / BTA 81 m2 / PROM 71 m2
2 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
E Energimerke E ORANGE
Energimerke

SAMMENDRAG

Spennende 3-roms selveierleilighet beliggende ved Langøyåsen, ikke langt fra nydelig badeplass og flotte turområder på Langøya, sydvest på Kråkerøy. Forhodsvis kort vei til sentrum og nærbutikk like i nærheten. Leiligheten ligger i 2. etasje med enkel trappeadkomst, vestvendt balong. Store vinduer fra gulv til tak og god planløsning gir god romfølelse. Området er i kraftig utvikling, et opprinnelig næringsområdet er omregulert til boligformål - her er det oppført alt fra store villaer til leiligheter i småhus-/rekkehusbebyggelse og blokker.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt takst/tilstandsrapport, opplysninger om sameiets forhold, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

2012

BELIGGENHET

Leiligheten ligger i 2. etasje i horisontaldelt tomannsbolig, tilbaketrukket, i nytt og attraktivt boligområde på Kråkerøy - gode sol- og lysforhold. Innenfor gangavstand finner du barneskole, ungdomsskole, idrettsanlegg, barnehage og dagligvareforretning. Her starter også et fint utfartsområde med turstier og flere fine badesteder. Avstand til Fredrikstad sentrum / jernbanestasjonen ca 5 km. Vesterelven er en av to elveløp av Glomma, som danner Kråkerøy. Kråkerøy er bindeleddet mellom Fredrikstad sentrumog den ettertraktede Hvalerskjærgården. Næringsområde på Langøya er nylig omregulert til boligformål - en stor boligmasse er allerede utviklet og ferdigbygget med moderne arkitektur og vakre utearealer. Man på påregne videre utbygging av området.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum følg skilt til Hvaler og Kråkerøy (over ny eller gammel Kråkerøybro). Hold til høyre i første rundkjøring etter broen. Kjør inn i tunnelen og følg veien til runkjøring ved Værstebrua - ta til venstre og følgveien til neste kryss -ta til venstre her for så høyre igjen i neste kryss (Langøyveien). Følg veien sydover. Etter noen hundre meter tar man til venstre før rundkjøring. Nr 89 ligger innerst på venstre side.

AREAL AV BEBYGGELSE
BTA BRA P-ROM S-ROM
2. etasje 76 71 71 0
Utebod 5 4 0 4
Sum 81 75 71 4

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

2. etasje: Gang/hall, kjøkken, stue med utgang balkong, bad og 2 soverom (p-rom). Utebod (s-rom).

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

I 2012 ble det oppført 10 tomannsboliger i moderne atkitektur med funksjonelle løsninger og store lysåpninger. Stor balkong med skyvedør. Husene er oppført i trekonstruksjoner. Bindingsverk, isolert med 15 cm mineralull og stående kledning. Saltak, tekketmed betongstein. Uteboder og 2 carportrekker. Denne seksjonen disponerer 2 plasser med strøm (som kan oppgraderes el-billader).

STANDARD/ UTSTYR

Leiligheten er av nyere dato, og framstår godt vedlikeholdt. Store vindusflater fra gulv til tak på 3 sider gir boligen godt lys og god romfølelse. Altibox/Fibernett. Vedovn i stue. Gulver er belagt med parkett. Malt MDF-panel på vegger. Malte plater i himlinger.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkken: Parkett på gulv, malt MDF-panel på vegger og malte plater i tak. Hvit innredning med integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, microovn og kjøleskap. Mosaikkfliser mellom over- og underskap. Bad: Fliser på gulv og vegger, malte plater i tak.Dusj, veggklosett og innredning med vask og speil. Opplegg for vaskemaskin. Elektrisk vifte i vegg, varmekabler.

OPPVARMING

Elektrsik og vedfyring.

TAKST / TILSTANDSSRAPPORT

Det foreligger takst/tilstandsrapport fra Frank Feldt, datert 10.05.19. Verditakst kr 2.750.000,-.

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Langøyveien 89 1979 Kråkerøy.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Felles tomt, opparbeidet med gressplen, noe beplantning, gangveier og carportanlegg.

TOMTENS AREAL/EIERFORM

2524 kvm.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 9.711,- inkl eiendomsskatt. Det er installert vannmåler.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Strømforbruk 7.102 kwh.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse oransje E.

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet.

REGULERINGSFORHOLD

0106273 Området ved Jegerveien. 0106310 Gang- og sykkelvei . 0106492 Langøyåsen.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registret med kun 1 boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Ferdigattest av 13.11.12 foreligger.

LIGNINGSVERDI 2017

Kr. 763.291,- som primærbolig. Kr. 2.747.846,- som sekundærbolig.

INFORMASJON OM REGLER FOR BUDGIVNING

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER
: Dokumentavgift til staten, beregnet av kjøpesum 2,5 % Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte
Kr 525,- Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon Kr 697,- Transportgebyr forretningsfører/ grunneier kr 3125,-

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

EIERFORSEKSJONSAMEIETS NAVN OG ORG.NO

Sameiet Langøyveien 83, org.nr. 998 593 514.

SEKSJONENS ANDEL AV FELLES GJELD/FORMUE

Kr. 34.750,- pr 31.12.18 (annuitetslån med rest kr. 339.000,- pr 01.04.019 med 5,45% rente som løper til 2027).Andel formue kr 14.561,- pr 31.12.18.

FELLESUGIFTER PR MND

Kr. 2.250,- inkl. kabel-TV, internett, forsikring, vaktmestertjenester (med arlig utvendig vindusvask), utvendig vedlikehold, strøm fellesarealer og forretningsførsel.

SAMEIETS VEDTEKTER/HUSORDENSREGLER

Vedlegges prospekt.

GENERALFORSAMLING/ ÅRSOPPGGJØR

Vedlegges prospekt.

SAMEIETS OVERSKUDD/ UNDERSKUDD FORVENTNINGER MHT. UTVIKLING I FELLESUTGIFTER

Årsresultet for 2018 og budsjett for 2019 er ca kr. 0,-.

Omkostninger
2 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
67 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 700 000,-))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
68 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 768 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Salgsoppgave Langøyveien 89

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61190081
PrisantydningNOK2,700,000.00
Samlet sumNOK2,700,000.00
Total kostnadNOK2,768,722.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Fra
23.05 17:00
Til
23.05 18:00

Ansvarlig megler

Henning Hesselberg
Henning Hesselberg

Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
95 85 01 92