Attraktiv selveierleilighet med 2 soverom, balkong, heis og garasje - Biblioteket/Cicignon

Attraktiv selveierleilighet med 2 soverom, balkong, heis og garasje - Biblioteket/Cicignon

SOLGT

  • Adresse J.N.Jacobsens gate 8B, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK4,500,000.00
  • Ansvarlig megler Henning Hesselberg
    Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 300, bruksnummer: 691
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 93 m2 / BTA 100 m2 / PROM 93 m2
2 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
F Energimerke F RED
Energimerke

SAMMENDRAG

Romslig og planeffektiv leilighet med garasje og heis - stor overbygget balkong med ettermiddagssol og elvegløtt. Leiligheten ligger i høy førsteetaje, rett ved biblioteket og Kirkeparken, med kort gangavstand til sentrum, bryggepromenaden, togstasjon ogbyferge til Gamlebyen. Fine turområder langs elven og over til Kråkerøysiden med bla Isegran og Værste innenfor normal gangavstand. Leiligheten trenger oppussing. Sameiet J. N. Jacobsens gate 8 har tradisjon for å være et attraktivt sted å bo med et godtbofellesskap og etablerte sameiere.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt takst/tilstandsrapport, opplysninger om sameiets forhold, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

1979.

BELIGGENHET

Attraktivt beliggende på Cicignon, midt i mot biblioteket. Flott utsikt mot parker, samt elveutsikt fra balkong. Gangavstand til alle fasiliterer som sentrum, togstasjonen, ferje til Gamlebyen etc. Diverse caféer på Cicignon. Vestvendt beliggende, meget gode solforhold. høy 1. etasje med heisadkomst. Cicignon, som ligger mellom Gamlebyen og "Vestsiden" er en attraktiv bydel i sterk vekst - den gamle sykehustomta omreguleres til bolig- og næringsområde, og vil sette preg på Cicignon og Fredrikstad sentrum

VEIBESKRIVELSE

Fra St.Croix/brannstasjonen: Ta J.N. Jacobsens vei til venstre før Domkirken. Nr. 8b ligger på venstre side tvers over for biblioteket. 1. etasje.

AREAL AV BEBYGGELSE
BTA BRA P-ROM S-ROM
1. etasje 100 93 93 0
Garasje 18 16 0 16
Sum 118 109 93 16

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Gang/hall, kjøkken, stue med utgang stor balkong, spisestue, bad, wc og 2 soverom (p-rom). Bod i sokkeletasje. Garasjeplass.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Blokkbebyggelse over 3 etasjer samt sokkeletasje oppført i betong- og murkonstruksjoner. Det er garasjeplasser, boder og 1 leilighet i sokkeletasjen. Østveggen er nylig rehabilitert med ny teglfasade og tileggsisolering og nordveggen er delvis oppgradert2016.

STANDARD/ UTSTYR

Gulver er belagt med parkett og belegg. Malerstrie, malt tapet og tapet på vegger. Himlinger er malte. Leiligheten trenger oppussing. Det er heis i bygget (fornyet med handicapåpner), alle småvinduer er skiftet i 2018. Oppgrardert el.anlegg med med panelovner (2010).

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkken: Belegg på gulv, malte vegger og tak. Sigdal innredning fra 2014 med stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Ventilator. Spiseplass. Bad: Belegg på gulv, tapet på vegger og malt tak. Dusjkabinett fra 2017, innredning med vaskog tørkeskap. Opplegg for vaskemaskin, ventilsjon i vegg.

OPPVARMING

Elektrisk. Det er pipe i bygget.

TAKST / TILSTANDSSRAPPORT

Det foreligger takst fra SveinNesøen, datert 28.05.19. Verditakst kr. 4.500.000,-.

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

J. N. Jacobsens gate 8b, 1606 Fredrikstad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Forholdsvis flat tomt, asfaltert gårdsplass. Trivelig, åpen bakhage med gressplen og noe beplantning.

TOMTENS AREAL/EIERFORM

Eiet fellestomt.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Södeberg og Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Ca 20.000 kwh.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse rød F.

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet.

REGULERINGSFORHOLD

0106220 Cicignon - Boliger. Ombygging av sykehusområdet.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Eiendommen er registrert med kun 1 boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Dokumentet foreligger ikke.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Eiendomsrett - rett til å disponere areal.

LIGNINGSVERDI 2018

Kr. 660.330 som primærbolig (2017). Kr. 2.481.176,- som sekundærbolig (2018).

INFORMASJON OM REGLER FOR BUDGIVNING

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER
: Dokumentavgift til staten, beregnet av kjøpesum 2,5 % Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte
Kr 525,- Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon Kr 697,- Transportgebyr forretningsfører/ grunneier kr 3125

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE - DØDSBO - KJØPERS UTVIDEDE UNDERSØKELSESPLIKT

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Eiendommen selges som ledd i skifte av dødsbo. Selger har således ikke førstehånds kunnskap om eiendommen, eller forhold knyttet til eiendommen. Selger er derfor ute av stand til å gi informasjon om eiendommen og eiendommens forhold. Det pålegges derfor kjøper en utvidet undersøkelsesplikt og ansvar. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

EIERFORSEKSJONSAMEIETS NAVN OG ORG.NO

J. N. Jacobsens gate 8, orgnr. 887281572.

SEKSJONENS ANDEL AV FELLES GJELD

Kr. 0,-.

FELLESUGIFTER PR MND

Kr. 4.496,- inkl. kommunale avgifter, eiendomsskatt, vaktmester, kabel-TV/internett og drift av sameiet.

SAMEIETS VEDTEKTER/HUSORDENSREGLER

Vedlegges salgsoppgave. Det må søkes om dyrehold.

GENERALFORSAMLING/ ÅRSOPPGGJØR

Vedlegges salgsoppgave.

SAMEIETS OVERSKUDD/ UNDERSKUDD FORVENTNINGER MHT. UTVIKLING I FELLESUTGIFTER

Sameiet hadde et lite underskudd i 2018 (kr. 34.000). Sameiet har disponible midler (kr. 270.000). Det er planlagt en årlig økning av fellesutgifter tilsvarende 5% i henhold til kostnadsutviklingen

Omkostninger
4 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
112 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
113 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 613 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Komplett salgsoppgave

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61190089
PrisantydningNOK4,500,000.00
Samlet sumNOK4,500,000.00
Total kostnadNOK4,613,722.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Henning Hesselberg
Henning Hesselberg

Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
95 85 01 92