Flott 3-roms leilighet ved Vesterelva - Sentrum/Kråkerøy

Flott 3-roms leilighet ved Vesterelva - Sentrum/Kråkerøy

  • Adresse Verkstedveien 6D, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK5,500,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 422, bruksnummer: 521
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 104 m2 / BTA 110 m2 / PROM 103 m2
2 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad
D Energimerke D DARK_GREEN
Energimerke

SAMMENDRAG

3-roms leilighet i sentrum, på Kråkerøysiden. Flott utsyn til Vesterelva, og midt i sentrum, men likevel fredelig. Dette er en pen og hyggelig leilighet med bra standard. Den har to soverom, to bad, fjernvarme i alle gulv og et flott, påkostet kjøkken fra2018. Leiligheten er del av et sameie, og fellesutgiftene dekker blant annet vaktmester, fjernvarme og felles vedlikehold. Følg byfergenes turer opp og ned på elva fra din egen stue, eller gå en tur langs elvepromenaden. Byens kafeer, restauranter, butikker, kino og tjenester er bare noen hundre meter unna.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt takst/tilstandsrapport, opplysninger om sameiets forhold, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

2012.

BELIGGENHET

Vesterelven Brygge Boligsameie ligger inntil Vesterelva på Kråkerøysiden, midt mellom gangbrua og Kråkerøybrua. Det er ca. 250 meter til hver av bruene. Selv om dette er midt i sentrum, er det et fredelig område med lite trafikk. Særlig strekningen opp til gangbrua er vakker og variert, med den ærverdige bygningen Fredriksstad Motorfabrik, det grønne Bjølstadjordet, Båthuset Scene og Restaurant Slippen. Høgskolen i Østfold ligger videre oppover langs elva. Her ligger også Fredrikstad Stadion, matbutikk ogHelsehuset med blant annet legevakt og apotek. Dette området av Kråkerøy skal i de neste årene bygges ut til en ny bydel med boliger, arbeidsplasser, kjøpesenter m.m. Det vi tradisjonelt tenker på som Fredrikstad sentrum, ligger på den andre siden av Vesterelva - over en av de tre bruene som forbinder sentrum og Kråkerøy. Her er kino, kafeer, restauranter, bibliotek, gågate med stort utvalg av kles- og interiørbutikker, kjøpesenter og mye mer. Med andre ord er det meste man trenger, innen gang- eller sykkelavstand. Fra leiligheten er det flott utsyn til Vesterelva.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum kjør over gamle Kråkerøybroa og sving ned i Verkstedveien til venstre i første rundkjøring på Kråkerøysiden. Følg Verkstedveien vestover langs elven, frem til eiendommen på høyre side.

AREAL AV BEBYGGELSE

BRA;P-ROM;S-ROM;BTA;104;103;1;110

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Gang/hall, to bad, to soverom, kjøkken og stue (alle p-rom). Bod (s-rom). Garasjeplass og bod i felles garasjeanlegg.

PARKERING

Garssjeplass i felles garasjeanlegg og flere gjesteplasser. Forøvrig gode parkeringsmuligheter i gaten.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Boligblokk oppført i 2012. Grunnmur av betong og søyler. Betongdekke i 1. etasje. Yttervegger tre og noe mur. Liggende trekledning, samt vedlikeholdsfrie plater. Disse er etter reklamasjon skiftet ut i 2018. Flatt tak. Tekke er ikke sjekket. Vinduer med trelags isolerglass.

STANDARD/ UTSTYR

Lys og moderne leilighet med høy komfort. Fra stuen har man flott utsikt over elven og bryggepromenaden. Interiøret er preget av duse, tidsriktige farger. Kjøkkenet er nytt i 2018 og har en stilren, omfangsrik innredning. Gulvene i leiligheten er belagtmed parkett. Slette vegger malt i tidsriktige farger. Begge bad er flislagt. Malte tak. Det er balansert ventilasjonsanlegg og vannbåren gulvvarme. Downlights på begge bad, på kjøkken og i gang. Oppvarming med fjernvarme er inkl. i felleskostnadene. Vinduer er med 3-lags isolerglass.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Lekker kjøkkeninnredning fra 2018 med hvite grepsløse fronter og hvit benkeplate med underlimt vask. Innredningen har integrert komfyr, 80 cm induksjonstopp, micro, oppvaskmaskin og ventilator. Hvite fliser på vegg. Leiligheten har to baderom, hvorav detene er praktisk kombinert med vaskerom. Her er opplegg for vaskemaskin, skult bak skyvedører. Gulver og vegg er flislagt. Badet er ellers utstyrt med skapinnredning med servant, vegghengt toalett og dusjnisje med glassdør. Det andre badet er flislagt medsorte fliser på gulv, og hvite veggfliser. Sort høyglans innreding med skap, skuffer og servant. Vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører. Begge bad har gulvvarme.

OPPVARMING

Fjernvarme med varme i alle gulv. Biopeis i stuen.

TAKST / TILSTANDSSRAPPORT

Det foreligger takst fra takstmann Svein Nesøen, datert 6. juni 2019.

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Verkstedveien 6D, 1671 Kråkerøy.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Flat tomt. Overbygd, flislagt balkong mot elva på ca. 6,5 m2, med glassrekkverk. Fin utsikt til Vesterelva og sentrumssiden. Noe gress utenfor leiligheten. Det er gangvei med belegningsstein mellom sameiet og elva. Noe utvendige fellesarealer. Eier har enbod og garasjeplass i bygget.

TOMTENS AREAL/EIERFORM

2 708 m2.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 17836,- inkludert eiendomsskatt.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

4525 kwh for 2018

ENERGIATTEST

Energimerke mørkegrønn D

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet offentlig vann og avløp.

REGULERINGSFORHOLD

Regulert til bolig, forretning/kontor, felles parkeringsplass, privat småbåtanlegg og høyspenningsanlegg i reguleringsplan 0106514 for Verkstedveien/Bjølstad.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Bolgen er regulert som èn boenhet og kan leies ut i sin helhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ferdigattest.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Bestemmelse om adkomstrett tinglyst 06.07.1960 med dok.nr. 302798 Bestemmelse om bebyggelse tinglyst 01.10.1969 med doknr. 303917 Bestemmelse om adkomstrett tinglyst 01.08.2012 med doknr. 622002 Seksjonering tinglyst 31.08.2019 med dok.nr. 710816

LIGNINGSVERDI

Som primærbolig kr. 1 056 677,- og som sekundærbolig kr. 3 804 036,-.

INFORMASJON OM REGLER FOR BUDGIVNING

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER

:;;Dokumentavgift til staten, beregnet av kjøpesum;2,5 %;Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte;Kr 525,-;Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon;Kr 697,-

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

EIERFORSEKSJONSAMEIETS NAVN

Vesterelven Brygge Boligsameie.

SEKSJONENS ANDEL AV FELLES GJELD

Det er ingen fellesgjeld.

FELLESUGIFTER PR MND

Kr. 2 563,- per mnd. Inkluderer: akonto fjernvarme, byggforsikring, vedlikehold av bygningsmassen og utearealer, tv og internett og øvrig drift av sameiet.

SAMEIETS VEDTEKTER/HUSORDENSREGLER

LIgger vedlagt salgsoppgaven.

FORKJØPSRETT/ GODKJENNING AV KJØPER

Det er ikke forkjøpsrett i sameiet, og det kreves ikke godkjenning av ny eier.

Omkostninger
5 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
137 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 500 000,-))
--------------------------------------------------------
138 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 638 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Salgsoppgave Verkstedveien 6D

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61190088
PrisantydningNOK5,500,000.00
Samlet sumNOK5,500,000.00
Total kostnadNOK5,638,722.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22