Stor og praktisk enebolig med grønn, velstelt hage - Gluppe

Stor og praktisk enebolig med grønn, velstelt hage - Gluppe

SOLGT

  • Adresse Gluppehavna 14, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK3,500,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 212, bruksnummer: 112
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 210 m2 / BTA 231 m2 / PROM 167 m2
4 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad

SAMMENDRAG

Enebolig over to etasjer med 3 (4) soverom. Boligen fra 80-tallet er godt vedlikeholdt, og har kjøkken og bad fra år 2000. Huset har blant annet en stor stue med pen parkett, og er et godt utgangspunkt for en eventuell oppgradering. Eiendommen har en frodig og velpleid hage som er rik på stauder, hekkeplanter, rosebusker og andre blomster. En lun del av hagen ligger inntil den flotte fjellsiden bak huset. Boligen er vestvendt og solrik uten gjenboere. Eiendommen ligger i rolige Gluppehavna, 10 minutters kjøring nord for Fredrikstad sentrum.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til åbe om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert ommarkedet.

BYGGEÅR

1981.

BELIGGENHET

Gluppehavna 14 ligger vest for det store boligområdet Pettersand. Gluppehavna er et stille og rolig sted med grøntområder omkring. I nabolaget er det hovedsakelig eneboliger, og det er et populært sted å bo for barnefamilier. Herfra er det trygge veier til barnehage og skoler (Trosvik barneskole, Kvernhuset ungdomsskole og Fredrik II vgs.) Fra Gluppe går det turvei til Fredrikstad-marka via Veumveien og Kvernhuset. I motsatt retning er det en spasertur over til Ørebekk, der det er stoppested for buss motOslo. På Ørebekk ligger flere matbutikker og byens eneste fiskebutikk. Enkel tilgang til riksveien mot E6 med bil. Bussforbindelse til sentrum. Gluppe ligger innenfor den kommende bomringen i Fredrikstad.

VEIBESKRIVELSE

Følg Onsøyveien mot Gluppe og Labråten. Følg Gluppeveien til du får Gluppehavna på venstre side. Flg veien rundt svingen til venstre. Eiendommen ligger på venstre side. Det vil bli skiltet til fellesvisning.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
U.etg. 86 76 59 17
1. etg. 116 108 108 0
167 17
Garasje 29 184 0 26
SUM alle bygninger 231 210 167 43

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Huset står på lettklinkermur. Byggemåten er bindingsverk med stående kledning hvor noe er av nyere dato. Saltak med betongstein.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Husets underetasje inneholder gang, hall, bad, vaskerom, soverom og kjellerstue/soverom (p-rom). Det er også et kjølerom og to boder i etasjen (s-rom). Første etasje består av hall, kjøkken, bad, to stuer og to soverom (p-rom).

STANDARD/ UTSTYR

Huset er godt vedlikeholdt ut fra alder. Gulvene har fliser, teppe, belegg og parkett. Veggene har malt MDF-panel og tapet. Taket har panel og malte plater. Huset har varmepumpe, og det er varmekabler på begge bad og i gangen, i hallen og på vaskerommet iunderetasjen.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkken: Nytt i år 2000. Innredning fra Marbodal med integrert oppvaskmaskin. Ventilator fra 2016. Tapet på vegger, belegg på gulv, malte plater i tak. Fliser mellom over- og underskap. Bad 1. et.: Pusset opp i år 2000. Fliser på vegger og gulv, malte plater i tak. Badekar med dusj, wc og innredning med vask. Sluk under badekaret. Ventilasjon i taket. Varmekabler. Bad u.et.: Innredningen er stort sett fra byggeåret, bortsett fra wc (2019). Tapet på vegger, belegg på gulv, plater i taket. Dusj, innredning med vask og wc. Sluk i dusj. Ventilasjon i tak og vegg. Varmekabler. Vaskerom: Tapet på vegger, belegg på gulv, malte plater i tak. Skyllekum. Sluk i gulv under vaskemaskinen. Ventilasjon i vegg. Varmekabler.

OPPVARMING

Det er vedovn i stua og en peis i kjellerstua. Varmekabler på begge bad og i gangen, i hallen og på vaskerommet.

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med verditakst fra Svein Nesøen, datert 30. juli 2019. Verditakst kr. 3 500 000.

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Gluppehavna 14, 1614 Fredrikstad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Eiendommen har en frodig og velpleid hage som er rik på stauder, hekkeplanter, rosebusker og andre blomster. Skråningene er beplantet med flotte vekster, og hekk markerer tomtegrense mot naboen. Det er gressplen foran og bak huset. Bak huset troner en fjellvegg, og her er det laget til fine blomsterbed, grønne lommer i fjellet og hyggelige sitteplasser. Verandaen på framsiden av huset, mot vest, var ny i 2016. Hagen har kirsebær- og plommetre. Gårdsplassen er steinlagt. Tomten er for det meste flat.

TOMTENS AREAL

1018 m2.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 14 221,- for 2018.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

15 500 kwh i 2018.

ENERGIATTEST

Oppdateres.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og kloakk.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen er ikke regulert. Omfattes av kommuneplanen.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert som èn enhet og kan leies ut i sin helhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger midlertidig brukstillatelse.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

1991/8327-3/86 Rettigheter iflg. skjøte.

LIGNINGSVERDI

Kr. 836 951,- som primærbolig og kr. 3 013 024,- som sekundærbolig.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
3 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
100 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
101 222,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 601 222,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Komplett salgsoppgave Gluppehavna 14

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61190098
PrisantydningNOK3,500,000.00
Samlet sumNOK3,500,000.00
Total kostnadNOK3,601,222.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22