Nydelig, eldre enebolig - Gressvik

Nydelig, eldre enebolig - Gressvik

  • Adresse Waldemar Agers vei 18, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK2,500,000.00
  • Ansvarlig megler Henning Hesselberg
    Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 48, bruksnummer: 306
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 91 m2 / BTA 99 m2 / PROM 81 m2
2 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
G Energimerke G RED
Energimerke

SAMMENDRAG

På en svært hyggelig tomt på Gressvik ligger et hvitmalt trehus med sjarmerende hage, innrammett av hvitt stakittgjerde. Her bor du sentralt, med kort vei til byferge med forbindelse til sentrum, Kråkerøy og Gamlebyen - på Gressvik finnes diverse butikker, skoler og barnehage. Kort vei til flotte badeplasser på Foten og Faratangen. Boligen har behov for oppussing.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til åbe om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert ommarkedet.

BYGGEÅR

1896.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger i trivelig smågatemiljø - i hjertet av Gressvik mellom Storveien og Gressvikveien. Boligområdet er veletablert, rolig og barnevennlig - med lite trafikk. Eiendommen ligger kun noen hundre meter fra Gressvik Torg med godt forretningstilbud og i spaseravstand til barne- og ungdomsskole på Gressvik. Fra området har man også rimelig sykkelavstand til Fredrikstad sentrum og kort veg til fergen som tar deg inn til byen og Gamlebyen.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum følg Mosseveien nordover i retning Oslo. Etter passering av Seutelven, sving til venstre i Storveien mot Gressvik. Følg Storveien ca 1,5 km og sving til venstre, inn N. Jul Andersens vei og deretter Waldemar Agers vei til venstre.Eiendommen ligger på høyre side.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1. etg. 56 51 51 0
2. etg. 31 30 30 0
Uthus 12 10 0 10
SUM 99 91 81 10

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Huset har stående kledning med isolering og granitt grunnmur. Saltak tekket med betongstein.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Første etasje inneholder gang, kjøkken, stue og wc. I andre etasje er det hall, bad og to soverom (p-rom). Uthuset består av tre boder (s-rom).

STANDARD/ UTSTYR

Eiendommen fremstår svært sjarmerende, men treger oppussing. Gulver er belagt med. belegg og teppe. Tapet, panel og maltevegger. Malte himlinger.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkkenet er av eldre dato og innredningen er malt lys gul. Det er turkise fliser mellom overskap og benkeplate. Veggene er tapsert og det er belegg på gulvet. Rommet har behov for oppussing. Badet ligger i andre etasje og består av badekar, wc og vask. Veggene er malt i lys beige farge og gulvet er malt grønt. Det er hvite fliser over vasken. Rommet har behov for oppussing. Gjestetoalettet i første etasje har wc og en mindre vask.

OPPVARMING

I stua er det kombiovn med mulighet til både peis eller parafin. Det er også en parafinovn på soverom i andre etasje.

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med verditakst fra Svein Nesøen, datert 2. juli 2019. Verditakst kr. 2 500 000,-.

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Waldemar Agers vei 18, 1621 Gressvik

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Eiendommen har delvis opparbeidet tomt med plen, busker og trær. Det er heller ved inngangspartiet og naturtomt med noe fjell. Tomten er inngjerdet med et hyggelig hvitt stakittgjerde.

TOMTENS AREAL

612 kvm.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet tomt.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 8 229,- inkludert eiendomsskatt.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Eiendommen har vært brukt som fritidsbolig - energiforbruk er derav ikke relevant.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest X Y

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet vann og avløp.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen er ikke regulert.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert som èn boenhet og kan leies ut i sin helhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

1966/300352-1/86 Forkjøpsrett 1990/4807-1/86 Erklæring/avtale 1990/4807-2/86 Vilkår i kjøpekontrakt

LIGNINGSVERDI

Likningsverdi for inntektsåret 2017 som primærbolig kr. 403 460,- og som sekundærbolig kr. 1 452 454,-.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk. Tranportgebyr til forretningsfører/ grunneier med kr X

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
2 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
62 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 500 000,-))
--------------------------------------------------------
63 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 563 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Komplett salgsoppgave

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61190104
PrisantydningNOK2,500,000.00
Samlet sumNOK2,500,000.00
Total kostnadNOK2,563,722.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Henning Hesselberg
Henning Hesselberg

Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
95 85 01 92