Ny, arkitekttegnet enebolig med utleiedel - Bølingshavn/Kirkøy

Ny, arkitekttegnet enebolig med utleiedel - Bølingshavn/Kirkøy

  • Adresse Sandvadsvingen 34, Hvaler
  • Prisantydning NOK12,500,000.00
  • Ansvarlig megler Henning Hesselberg
    Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 22, bruksnummer: 105
    Hvaler kommune
  • Areal BRA 351 m2 / BTA 411 m2 / PROM 302 m2
6 Soverom
Soverom
3 Bad
Bad
B Energimerke B ORANGE
Energimerke

SAMMENDRAG

Stor, hypermoderne enebolig med utleiedel (hus og hytte i ett) på Kirkøy, Hvaler. Eiendommen troner over nydelige Bølingshavn med brygger og karakteristiske, hvitmalte trehus - med sin vestvendte plassering høyt i terrenget er det svært gode solforhold og utsikt till havnen og Løperen. Her kan du nyte rolige dager i et svært barnevennlig område med badeplasser og flotte rekreasjonsområder tett på boligen. Samtidig er det forholdsvis kort vei til barnehage, barneskole, butikker og golfbane. Eiendommen er en det av Hvaler Panorama, et nyregulert boligfelt med moderne infrastruktur og flotte fellesområder/lekeplass.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til å be om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert om markedet.

BYGGEÅR

2019/2020.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger høyt og fritt, lengst vest på byggefeltet med flotte sol- og utsiktsforhold. Fine fellesarealer med lekeapparater. Kort gangavstand til Bølingshavn med brygger og badeplasser.Herfra er det ca 4 km til Hvaler Kirke og ca 5 km til Skjærhalden sentrum. Skjærhalden er Hvalers "hovedstad" med bystrand, gjestebrygger, forretninger, restauranter og polutsalg. Her er kan du også starte øyhoppingen med fergen som tar deg til de østlige øyene - eller du kan ta båten til Strømstad. På Kirkeøy finner du et vakkert kulturlandskap, med smale veier og karakteristiske gjerdestolper av gammel granitt. På øya finnes flere, populære badestrender og flere, naturlige havner og ca en km unna, finner du en 9-hulls golfbane.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad følg RV 108 over Kråkerøy og videre langs den vakre kystveien ut over Kjøkøy, Vesterøy, Spjærøy og Asmaløy, over til Kirkeøy. Sving inn til venstre mot Bølingshavn rett etter tunellen på Kirkeøy. Følg Vestreveien gjennom kulturlandskapet ca 2,6 km frem til og rett forbi Bølingshavn. Følg veien videre opp bakken til Midtre veien tar av til høyre. Følg veien ca 200 meter sydover.Ta Sandvadsvingen til høyre - nr 34 ligger på venstre side av veien.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1.etg. 226,1 193,8 144,7 49,1
2. etg. 185,2 157,3 157,3 0
Utebod 7,6 5,2 0 5,2
SUM 418,9 356,3 302 54,3

RETNINGSLINJER FOR VISNING UNDER COVID19

1.Ta kontakt med megler før visning og meld fra at du kommer. Informer om du er i en risikogruppe, er i karantene eller har symptomer på smitte. 2.Unngå håndhilsning eller annen fysisk kontakt på visning - vi bruker smil i stedet 3.Alle visningsdeltakere oppfordres til god hoste- og håndhygiene 4.Hold minst 1,5 meters avstand til andre på visning 5.Ikke berør noe i boligen. Ta kontakt med megler dersom det er behov for å undersøke noe som forutsetter berøring 6.Sørg for god håndhygiene med såpe, Antibac e.l. 7.Delta ikke på visning hvis du er i karantene, har vært i smitteområder eller har symptomer på korona-smitte. Ring megler ved usikkerhet, slik at alternative måter å vise boligen på kan vurderes 8.Fellesvisninger med mange deltakere unngås og erstattes av lengre visningstid med mindre puljer eller individuelle visninger basert på en konkret risikovurdering 9.Hvis selger er eldre eller i en annen risikogruppe, foreta en risikovurdering og tilrettelegge visning på en måte som minimaliserer risiko for at det etterlates smitte i boligen 10.Reis til visning på en måte som ikke utsetter andre for unødvendig smitterisiko.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Arkitekttegnet "funkishus" over 2 plan med separat utleiedel og dobbel garasje. Grunn og terreng: Sprengsteinsfylling få fjell, finavrettet med pukk. Gårdsplass med stedige masser. Fundament: Støpt armert ringmur av isoelement på sålefundament. Fundamenter i armert betong. Gulv: Isolert, støpt og armert gulv på grunn. Radonsikring mot grunn. Yttervegger tre: Isolert tre bindingsverk med dampsperre og innvendig utforing for tekniske føringer. Innvending skrufaste overflater med vannfaste sponplater og malte gipsplater. Utvendige overflater kombinert med pusset betongplater og trepanel Vinduer og dører: 3-lags isoler glass på og isolerte paneler på ytterdører. Yttervegg mur (bod): Murte lettklinker med puss. Etasjeskiller:Isolert trebjelkelag med plattformgulv under parkett. Malt gipshimling. Gulv på bad med påstøp, membran og flis. Yttertak:Kompakttak med varme innvendig nedløp. Taket er tekket med membran folie. Parapeter er tekket med blikk. Balkonger/terrasser: Bjelkelag og gulv i impregnerte materialer. Gulv er tekket med membran folie under gulvbord. Stolpe fritt rekkverk i herdet glass.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1. etasje, hoveddel: Vindfang, hall, stue med utgang stor terrasse, kjøkken, wc, bad, vaskerom og 2 soverom (p-rom). Dobbel garasje og bod med sluse til hoveddel (s-rom) Hybel:l Gang og trappegang (p-rom). Bod (s-rom). Ekstern utebod (s-rom). 2. etasje, hoveddel: Gang, stue med utgang stor, dels overbygget veranda, master bedroom med bad og walk-in-closet og 2 soverom (p-rom). Hybel: Gang, kjøkken, stue med fransk balkong, bad og soverom (p-rom).

STANDARD/ UTSTYR

Boligen er ny og framstår med høy standard - det er varme i alle oppholdsrom (ikke hybel) og våtrom. Store vindusflater og diverse glassdører, åpne planløsninger med orientering mot vannet skaper en maritim atmosføre og et vakkert bilde av "Hvalerlandskapet". Hovedelen er separert fra garasje og utleiedel - inngangspartiet i glass binder de to delene fint sammen. Store uteplasser i form av terrasse, veranda, gårdsplass og gressplen. Master bedrom har eget bad, stort garderoberom og skyvedør til stor veranda. Gulver er belagt med fliser og parkett (1-stavs Lauvås Natur grå eik). Malt gips på vegger og i himlinger. Epoxymaling på gulv, og malte gipsoverflater i garasje.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkken:Fliser på gulv og malte gipsoverflater. Epoq Integra, sort innredning med integrerte hvitevarer; stekeovn (Elektrolux), induksjonstopp (Elektrolux), microbølgeovn/stekeovn (Elektrolux), kjølefryseskap (Elektrolux), oppvaskmaskin (Asko), kjøleskuffer (Norcool) og vinskap (Norcool). Ventilator (Witthood). Varmekabler i gulv. Bad, 1. etasje: Fliser på gulv og vegger, malt gips i himling. Dusjnisje med Wikingbad sort matt dusjsett, sort veggklosett, sort Allday servantmøbel med servant/sort kran og Wikingbad Speil med ledlys og stikk samt sort høyskap. Varmekabler i gulv. Bad, 2. etasje: Fliser på gulv og vegger, malt gips i himling. Dusjnisje med Wikingbad sort matt dusjsett, sort veggklosett, sort Allday servantmøbel med dobbel servant/to sorte karaner og Wikingbad Speil med ledlys og stikk samt 2 sorte høyskap. Det er klart for badekar (armatur på vegg og sluk i gulv). Varmekabler i gulv. Wc: Fliser på gulv og malte gipsoverflater. Sort veggklosett, sort Allday servantmøbel med servant og speil og sort kran. Varmekabler i gulv. Vaskerom: Fliser på gulv og malte gipsoverflater. Grå Epoq innredning med blank kum og antracit kran. Varmekabler i gulv. Kjøkken, hybel: Parkett på gulv og malte gipsflater. Epoq Integra, sort innredning med integrerte hvitevarer; stekeovn (Samsung), induksjonstopp (Gram Hob), og kjølefryseskap (Samsung) og oppvaskmaskin (Logik Doish). Bad, hybel: Fliser på gulv og vegger, malt gips i himling. Dusjnisje med Wikingbad sort matt dusjsett, sort veggklosett, sort Allday servantmøbel med servant/sort kran og Wikingbad Speil med ledlys og stikk. Varmekabler i gulv.(

OPPVARMING

Elektriske varmekabler og varmefolie. 2 peisovner.

OVERTAGELSE

Boligen er ledig for overtakelse.

ADRESSE

Sandvadsvingen 34 1680 Skjærhalden.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Forholdsvis flat tomt - pent opparbeidet med gressplen og noe bed/beplantning. Stor gruset gårdsplass med granitt kantsten og noe rullestein. Stor vestvendt terrasse Planert og terrassert med forstøtningsmur i granitt.

TOMTENS AREAL

819,3 kvm.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har IKKE tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 25.856,- inkl eiendomsskatt. det er installert vannmåler med et antatt forbruk tilsvarende 116 kubikk.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Forbruk er ukjent da boligen ikke er tatt i bruk.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest oransje B.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet.

REGULERINGSFORHOLD

Reguleringsplan nr 55, del av Bølingshavna - boligbebyggelse. Boligbebyggelse i strandsonebeltet i hebhold til kommuneplan. Hvaler Panorama er nder utviling - det planlegges bygging av flere boliger, bla på eiendommen Sandvadsvingen 36.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert med 2 boenheter.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Ferdigattest foreligger.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Det er boplikt i Hvaler kommune.

LIGNINGSVERDI

Kr. 1.920.000,- for 2018.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges etter avhendingsloven da eiendommen i sin helhet er ferdigstilt . Det stilles entreprenørgaranti (§12) ved kontraktsignering da eiendommen selges innen 6 mnd etter ferdigstillelse, jfr avhl. §2-11 (garanti). Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % tomteverdi (kr. 1 950 000,-). Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
12 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
48 750,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 950 000,-))
--------------------------------------------------------
50 092,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
12 550 092,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61190126
PrisantydningNOK12,500,000.00
Samlet sumNOK12,500,000.00
Total kostnadNOK12,550,092.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Henning Hesselberg
Henning Hesselberg

Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
95 85 01 92