Stilren 4-roms leilighet med høy komfort. Nær sjøen - Langøya, Kråkerøy

Stilren 4-roms leilighet med høy komfort. Nær sjøen - Langøya, Kråkerøy

  • Adresse Måkekollen 82, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK4,400,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 425, bruksnummer: 180
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 88 m2 / BTA 96 m2 / PROM 84 m2
3 Soverom
Soverom

SAMMENDRAG

Lys og elegant leilighet over to plan på Måkekollen på Langøya. Dette er et nytt boligområde med moderne leiligheter ved Vesterelvas utløp, nær friområder med svaberg og badeplasser. Boligene har høy komfort, og det er store grøntarealer mellom byggene. Leiligheten er på 88 kvm. Den har tre soverom, walk in-garderobe, stilrent kjøkken, delikat bad og separat vaskerom. Kjøkkeninnredningen fra danske Aubo er innholdsrikt og av god kvalitet. Den vestvendte terrassen i varmt tre er et lunt sted å nyte ettermiddag og kveldsolen. Herfra kan man gå rett ut i de fine fellesområdene. Leiligheten er ideell for den som ønsker å bo komfortabelt og nytt, og som vil ha luksusen med å kunne bade og gå turer i nærområdet sitt. Fra Måkekollen er det 4 km til Fredrikstad sentrum - en relativt rask sykkeltur på gode sykkelstier. God bussforbindelse.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt takst/tilstandsrapport, opplysninger om sameiets forhold, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

2018.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger i et nyetablert boligområde på Langøya på Kråkerøy. For noen år siden lå det industribygg her, men nå har topp moderne leiligheter for voksne og barn overtatt dette naturskjønne området nær sjø og svaberg. Leiligheten er del av et stort sameie med 2- og 3-etasjes leilighetsbygg. Denne boligen ligger i 1. og 2. etasje med stue og terrasse vendt mot vest. Vesterelva, som går langs hele Langøyas vestside, ligger 150 meter bortenfor boligen, bak et belte av furutrær. Fra terrassen kan man gå rett ut til fellesarealene med stor gressplen og lekeplass. Fra Måkekollen er det 1,5 km til vakre svaberg og badeplasser på friområdet Glufsa ytterst på Langøya. Kyststien går rundt hele Kråkerøy, og en del av traseen er langs Vesterelva ned til Glufsa. Det går også sti gjennom skogen til Enhus camping og badeplass. Til Fredrikstad sentrum er det ca. 4 km - en tur som like gjerne kan tas på sykkel som med buss eller bil. Måkekollen er et barnevennlig strøk med liten trafikk. Det er kort vei til barnehage, og gang- og sykkelavstand til barne- og ungdomsskole. Bussforbindelse til Fredrikstad sentrum er rett i nærheten.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum kjør over den nye Kråkerøybroa ved Seiersten og kjør til venstre i rundkjøringen ved nye Fredrikstad Stadion. Følg veien forbi Stadionbygget og sving til høyre inn på G. A. Stouslands vei. Følg veien et par hundre meter frem til Rødsveien. Sving inn på Rødsveien og følg den ca 1,3 km sydover og sving til høyre inn på Glomboveien. Sving deretter første vei til venstre, inn på Langøyaveien og følg den ca 2 km km i sydlig retning. Sving så opp til høyre inn på Treskjærerveien og følg den sydover til Måkekollen. Det vil bli skiltet til fellesvisning.

AREAL AV BEBYGGELSE
BTA BRA P-ROM S-ROM
U. etg. 48 44 40 4
1. etg. 48 44 44 0
SUM 96 88 84 4

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Underetasje: Gang/hall, bad, vaskerom og to soverom (alle p-rom). Walk in closet (s-rom). 1. etasje: Kjøkken, stue me dutgang til overbygd terrasse og soverom/kontor (alle p-rom). Bod på ca. 5 m2 i felles uthus.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Leilighet over to plan oppført i 2018. Bygningsmassen er sannsynligvis fundamentert på oppfylt masse, med element ringmur. Yttervegger i isolert bindingsverk, med liggende kledning. Flat tak. Vinduer og terrassedør med trelags isolerglass.

STANDARD/ UTSTYR

Denne moderne leiligheten fra 2018 har god standard, høy komfort og en stil som kommer til å holde seg i mange år. Boligen er holdt i duse og behagelige farger. Innredningen på både kjøkkenet og badet er fra den danske produsenten Aubo. På vinduene er det montert plissegardiner (persienner) som kan dekke hele, øvre eller nedre del av vinduet. Downlight i hall, bad, ett soverom og i stue/ kjøkken. Lyslist under kjøkkenskap. Vegger og tak er malt, og gulvene er belagt med parkett og fliser.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkken: Elegant, hvitt kjøkken med stor innredning fra den danske produsenten Aubo. Skapene har slette fronter i serien Venezia med fint utskårne gripelister. Integrert utstyr: stekeovn, induksjontopp, mikroovn, oppvaskmaskin, vinskap og kjøle-/fryseskap. Ventilator. Glassplate mellom over- og underskap. Veggene og taket er malt, og det er parkett på gulvet. Led downlights i taket og lyslist under overskap. Kjøkkenet er åpent ut mot stua. Bad: Badet har dusjhjørne med glassvegger, veggklosett og innredning med vask fra Aubo. Fliser på veggene og gulvet, malt tak med downlights. Sluk i dusjen. Ventilasjon i taket. Vaskerom: Vaskerommet ligger innenfor badet og kan stenges av med skyvedør. Her er opplegg for vaskemaskin, overskap og praktisk arbeidsbenk med skyllekum. Malte vegger og tak, fliser på gulvet. Sluk i gulvet. Ventilasjon.

OPPVARMING

Vedovn i stuen. Varmekabler på bad, vaskerom og i gang/hall.

TAKST / TILSTANDSSRAPPORT

Det foreligger takst fra Svein Nesøen. Verditakst 4 400 000,-

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Måkekollen 82, 1679 Kråkerøy.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

I ytterkant av sameiets område, mot veien, er det asfaltert parkeringsplass. Eier har p-plass rett utenfor boligen. "Inne" på sameiets område er det variasjon av gressplen og gangveier mellom byggene. Her er også lekeplasser og et parti med naturtomt. Bebyggelsen vender mot sør og vest. Ut fra leilighetens terrasse er det en stripe med gressplen og hekk. Bod i felles uthus.

TOMTENS AREAL/EIERFORM

16 734 m2 eiet felles tomt.

SELGERS EGENERKLÆRING

Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 15 102,- for hele 2019 inkl. eiendomsskatt.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Estimert årsforbruk ca 9500 kwh

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest XX YY

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig i hht. reguleringsplan for Langøya Vest vedtatt 22.05.2005.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Leiligheten kan leies ut.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ferdigattest.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

1968/302831-1/86 Bestemmelse om vannledn. 1971/990011-1/86 Elektriske kraftlinjer. 2016/18870-1/200 Best. om adkomstrett. 2016/18874-1/200 Best. om vann/kloakkledn. 2016/477183 Erklæring/avtale

LIGNINGSVERDI

Kr. 908 101,- som primærbolig. Kr. 3 269 165,- som sekundærbolig.

INFORMASJON OM REGLER FOR BUDGIVNING

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER
: Dokumentavgift til staten, beregnet av kjøpesum 2,5 % Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte
Kr 525,- Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon Kr 697,- Transportgebyr forretningsfører kr. 5750,-

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

EIERFORSEKSJONSAMEIETS NAVN OG ORG.NO

Vestre Langøyåsen 2 sameie. Orgnr. 921 122 187.

SEKSJONENS ANDEL AV FELLES GJELD

Ingen fellesgjeld.

FELLESUGIFTER PR MND

Fra 01.01.2020 Kr. 1 538,- pr. mnd. Inkluderer: Byggforsikring, kabel-tv og internett, forretningsførsel og øvrig drift av sameiet.

SAMEIETS VEDTEKTER/HUSORDENSREGLER

Ligger vedlagt salgsoppgaven.

FORKJØPSRETT/ GODKJENNING AV KJØPER

Det er ikke forskjøpsrett i sameiet. Det kreves heller ikke styregodkjenning av ny seksjonseier.

Omkostninger
4 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
110 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 400 000,-))
--------------------------------------------------------
111 342,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 511 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Salgsoppgave Måkekollen 82

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61190127
PrisantydningNOK4,400,000.00
Samlet sumNOK4,400,000.00
Total kostnadNOK4,511,342.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22