Ny, delikat leilighet rett ved marka, lave driftsutgifter - Oredalen

Ny, delikat leilighet rett ved marka, lave driftsutgifter - Oredalen

SOLGT

  • Adresse Oredalsveien 105A, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK3,990,000.00
  • Ansvarlig megler Henning Hesselberg
    Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 210, bruksnummer: 889
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 89 m2 / BTA 96 m2 / PROM 79 m2
2 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
A Energimerke A YELLOW
Energimerke

SAMMENDRAG

Elegant hjørneleilighet i moderne bygg på det høyeste punktet i Oredalsveien, med marka som nabo. Bebyggelse med innredning, som er tegnert av Griff arkitektur, er svært moderne og framtredende. Leiligheten ligger i 1. etasje og har egen inngang, romslig kjøkken/stue løsning og store vindusflater - en stor skyvedør åpner opp mot en deilig terrasse, som dels er overbygget. Direkte adkomst til garasjeplass i felles garasjeanlegg. Vannbåren gulvvarme (jordvarme ) og ventilsjonsanlegg med varmegjenvinner gir et godt inneklima samt lave fyringsutgifter. Her bor du rett ved marka med dammer og fotte turområder, samtidig ikke langt fra byens sentrum.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt takst/tilstandsrapport, opplysninger om sameiets forhold, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

2018.

BELIGGENHET

Oredalen - leiligeheten ligger på sydenden av bebyggelsen med enkel adlomst og egen inngang i 1. etasje. Direkte adkomst til fellesgarasje. Oredalen ligger to og en halv kilometer fra Fredrikstad sentrum. Her finnes flotte turløyper, lysløyper, kunstsnøløype og trivelige badeplasser i Bjørndalsdammene. Det er kort vei til dagligvareforretninger ved Christianslund. Barna i området sokner til Trara barneskole og Kvernhuset ungdomsskole. Det tar omtrent fem minutter å kjøre bil til Fredrikstad sentrum og omtrent ti minutter å sykle. Fra sentrum går det gratis byferge hele dagen, blant annet til vakre og historiske Gamlebyen, maritime Isegran, Gressvik og opp langs Glomma til Selbak.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum: Følg veien over Kniplebakkene og ta Oredalsveien til høyre - følg denne i overkant av 1 km, bebyggelsen ligger på høyre side, og skiller seg betraktelig fra øvrige eiendommer. Nr 105a ligger til høyre med egen inngang, 1. etasje.

AREAL AV BEBYGGELSE
BTA BRA P-ROM S-ROM
1. etasje 96 89 79 10

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Gang/hall, kjøkken, stue med utgang terrasse, bad og 2 soverom, ett med walk-in-closet og ett med utgang terrasse (p-rom). Walk-in-closet og bod/sluse til garasje (s-rom).

PARKERING

Leiligheten disponerer biloppstillingsplass med el.uttak for el.bil i felles garasjeanlegg.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det ersåledes kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannensoppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Sameiet Oredalshagen består av 10 leiligheter i varierende størrelser, organisert i lavhusbebyggelse med 3 leiligheter på bakkeplan, 3 leiligheter i 2. etasje og 4 leiligheter med loft i 2./3. etasje, tilsammen 3 plan. Felles garasje i bakkant av leilighetene i 1. etasje. Bebyggelsen som er oppført i tre- og betongkonstruksjoner med flatt tak, liggende/stående kledning og store balkonger/uteplasser, framstår i svært moderne drakt og skiller seg ut fra tilsvarende boligprosjekter i Fredrikstad.

STANDARD/ UTSTYR

En godt utstyrt og designet leilighet som framstår som ny. Stue- og kjøkkendel er svært romslig - stort lysinnslipp og skyvedør til stor terrasse på mark kombinert med egen inngang gir eneboligfølelse. Fra leiligheten er det direkte adkomst til felles garasjeanlegg. Vannbåren gulvvarme (jordvarme) og ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner gir godt inneklima. Skyvedørsgarderobe i gang, walk-in-closet tilknyttet hovedsoverom samt bod for lagring. Gulver er belagt med parkett. Vegger og himlinger er malte.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkken. Parkett på gulv, malte vegger og tak. Sigdal innredning med integrert stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin, microovn og kjøle-fryseskap. Rikelig med skap- og benkeplass/kjøkkenøy. Bad/vaskerom: Fliser på gulv og vegger, malt tak. Dusj, veggklosett, innredning med vask og speil. Opplegg til vaskemaskin, elektriske varmekabler og ventilasjon i tak.

OPPVARMING

Vannbåren gulvvarme (jordvarme), elektriske varmekabler på bad. Balansert ventilasjon med varmegjenvinner.

TAKST / TILSTANDSSRAPPORT

Det foreligger takst fra takstmann Svein Nesøen, datert 23.10.19. Verditakst kr 4.200.000,-.

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Oredalsveien 105a 1613 Fredrikstad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Fellesareal er meget pent opparneidet og anordnet med kantstein, gressplen, hekker, gangstier og plattinger. Asfaltert gjesteparkering og innkjørsel til garasjeanlegg. Lekeplass. Leiligheten dipsonerer stort uteareal som delvis er overbygget. Selger har montert skjerming.

TOMTENS AREAL/EIERFORM

2507 kvm, felles eiertomt.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har IKKE tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler.

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 12.778,- inkl eiendomsskatt - det er installert vannmåler.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

5200 kwh årlig.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest gul A.

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse, regplan 1095 (Oredalsveien 105-107). Det foreligger planer om bygging av 2 boligbygg i Oredalsåsen 2, øst for denne eiendommen.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert med kun 1 boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Ferdigattest av 25.06.2018 foreligger.

LIGNINGSVERDI

Ligningsverdi er ikke fastsatt (ca 30 % av markedverdi).

INFORMASJON OM REGLER FOR BUDGIVNING

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER
: Dokumentavgift til staten, beregnet av kjøpesum 2,5 % Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte
Kr 525,- Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon Kr 697,- Transportgebyr forretningsfører/ grunneier Kr 5750,-

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektigefor disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

EIERFORSEKSJONSAMEIETS NAVN OG ORG.NO

Oredalshagen - 920871 321

SEKSJONENS ANDEL AV FELLES GJELD

Kr. 0,-

SEKSJONENS ANDEL AV FELLES FORMUE

Kr. 11.907,- pr. 31.12.18.

FELLESUGIFTER PR MND

Kr. 2.949,- inkl. gulvvarme, varmtvann, kabel-TV, internett, vaktmester, forsikring, forretningsførsel, vedlikehold og framtidig vedlikehold. Samieiet har sikringsordning for manglende betaling av fellesutgifter.

SAMEIETS VEDTEKTER/HUSORDENSREGLER

Vedlegges salgsoppgave.

GENERALFORSAMLING/ ÅRSOPPGGJØR

Vedlegges salgsoppgave.

SAMEIETS OVERSKUDD/ UNDERSKUDD FORVENTNINGER MHT. UTVIKLING I FELLESUTGIFTER

Sameiet hadde et overkudd i 2018 - kr 137.000,-. Styreleder opplyser at det ikke er planlagt økning av fellesutgifter i nærmeste tid.

Omkostninger
3 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
98 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
100 092,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 090 092,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61190145
PrisantydningNOK3,990,000.00
Samlet sumNOK3,990,000.00
Total kostnadNOK4,090,092.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Henning Hesselberg
Henning Hesselberg

Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
95 85 01 92