Koselig rekkehusleilighet over tre etasjer. Barnevennlig område - Lislebyfjellet

Koselig rekkehusleilighet over tre etasjer. Barnevennlig område - Lislebyfjellet

  • Adresse Anders Forsbergs vei 7A, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK2,750,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 205, bruksnummer: 168
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 133 m2 / BTA 148 m2 / PROM 123 m2
2 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
F Energimerke F LIGHT_GREEN
Energimerke

SAMMENDRAG

Anders Forsbergs vei 7A ligger rolig til på Lislebyfjellet, i nærheten av sentralidrettsanlegget. Borettslaget, som består av ti 4-mannsboliger, ligger rundt en stor felles plen med benker og lekeapparater. Boligens uteområde vender mot lekeplassen med begrenset bilkjøring. Med andre ord barnevennlig beliggenhet! Leiligheten går over tre etasjer med blant annet stue med peis, kjøkken, to soverom, vaskerom og kjellerstue. I øverste etasje ligger stuen og det store kjøkkenet, som har god plass til spisebord. Herfra er det flott utsikt utover Glomma og Østsiden. Vegger og tak i leiligheten har blitt malt de siste årene, og boligen er lys og trivelig. Fra eiendommen er det gang- og sykkelavstand til barnehage, barneskole, butikk, fotballbaner, friidrettsanlegg og fritidsklubb. Til Fredrikstad sentrum er det ca. 7 minutters kjøring. Kort vei ned til Glommastien og gratis fergen fra Lisleby over til Sellebakk. Dette er et flott sted å bo!

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne boligen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt takst/tilstandsrapport, kommunal informasjon, informasjon fra forretningsfører, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

Ca. 1973.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger sør på Lisleby, ca. 7 minutters kjøring fra Fredrikstad sentrum. Dette er et rolig og barnevennlig område med lite trafikk. Boligen er del av et borettslag med ti 4-mannsboliger som ligger rundt et tun med lekeplass og begrenset bilkjøring . Eiendommen ligger høyt i terrenget, og fra kjøkkenet er det utsikt østover mot Glomma og Østsiden. Det er gang- og sykkelavstand til barnehage, barneskole, butikk og idrettsanlegg for fotball og friidrett. Lisleby er et trivelig tettsted med både et aktivt idrettsmiljø og en svært god fritidsklubb for barn og ungdom. Fredrikstad kommunes skatehall og treningssenteret Active, med bl.a. klatrehall, judo og dans, ligger også i nærmiljøet. Det lokale sentrumet "Snippen" har matbutikk, kiosk, frisør, tannlege og restaurant. Fra Lisleby er det gode bussforbindelser til Fredrikstad sentrum, med overganger til Sarpsborg. Det går fint an å sykle til Fredrikstad sentrum, og Østfoldhallen og resten av handelsområdet i Dikeveien er en kort kjøretur unna.

VEIBESKRIVELSE

Fra Lisleby Allè ta inn Torpedalsveien og videre til høyre inn Drøbaksvei. Ta igjen til høyre inn Lauritz Johnsen vei. Anders Forsbergs vei er da inn første vei til høyre. Følg nummerering. Det vil bli skiltet til fellesvisning.

AREAL AV BEBYGGELSE

BRA;P-ROM;S-ROM;BTA;133;123;10;148

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1. etasje: Gang, hall, bad og to soverom (p-rom). En bod ute, og en bod inne (s-rom). 2. etasje: Kjøkken og stue (p-rom). Kjeller: Hall, vaskerom/wc og kjellerstue (p-rom). Bod (s-rom).

Regler for arealangivelse

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGLSE/ BYGGEMÅTE

Rekkehus bygget over to plan, med kjeller. Bygningsmassen er trolig fundamentert på fjell og steinfylling til fjell. Grunnmur av lettklinker og betong. Betongdekke i kjelleren. Yttervegger i bindingsverk. Vegger er foret ut, etterisolert og kledd om med stående tømmermannskledning i 2017. Takkonstruksjon av typen saltak, tekket med plater som ser ut som takstein. Terrassedør og vinduer med tolags isolerglass. Malt inngangsdør. Delvis overbygget treplatting på 24 m2 ved inngangsparti. Balkong i både 1. og 2. etasje. Alt nytt i 2017.

STANDARD/UTSTYR

Boligen er godt vedlikeholdt. Stua i øverste etasje får lys inn fra tre sider og er luftig og fin. Her er det også peis. Kjøkkeninnredning, vegger og tak i boligen har blitt malt de siste årene, i hovedsakelig lyse farger. Gulvene er belagt med laminat, fliser, belegg og furugulv. Veggene har malerstrie, malt tapet, malt panel og malt MDF-panel. Boligen har en hyggelig treplatting med levegger ved inngangspartiet, og to terrasser med flott utsikt mot henholdsvis øst og vest. Sorte garderobeskap i hall, følger ikke med handelen.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

KJØKKEN: Stort kjøkken. Her er det romslig selv om man har stort spisebord. Orginal furuinnredning som er malt i 2017, og ventilatoren fra 2015. Integrert utstyr: platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Malt tapet på veggene, parkett på gulvet, malt panel i taket. Det er fliser mellom over- og underskapene, og over komfyren.. Fra kjøkkenet er det flott utsikt østover mot Glomma og Østsiden. BAD: Hyggelig badeværelse med blå fliser på gulvet og hvitmalte vegger. Hvitmalt panel i taket. Nytt dusjkabinett fra 2019, wc og hvit innredning med servant, over- og underskap og speil. Ventilasjon i veggen. Sluk under kabinettet. Stort vindu med fin utsikt. VASKEROM: Vaskerom i kjelleren med ekstra wc og vask. Opplegg til vaskemaskin. Malt MDF-panel på veggene, belegg på gulvet, malt panel i taket. Ventilasjon i taket.

OPPVARMING

Det er peisinnsats i stuen i 2. etasje, vedovn og varmekabler i kjellerstuen og ovn for biobrensel i hall i 1. etasje. Forøvrig fyres det med strøm.

TAKST/ TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger takst fra Svein Nesøen, datert 07.11.2019. Verditakst 2 750 000,-

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Anders Forsbergs vei 7A, 1619 Fredrikstad.

PARKERING

Borettslaget disponerer 35 garasjeplasser for utleie. Styret administrerer fordeling av plasser. Det er også felles utvendig parkeringsplass.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tomten er dels flat, dels kupert/skrånende. Nedenfor boligene er det parkering i felles garasjer. Foran boligene er det bilfritt fellesområde med gangvei og plen med lekeplass og benker. Nr. 7A har steinbelagt gårdsplass og markterrasse med levegger foran huset. Blomsterbed ved gårdsplassen. I tillegg til markterrassen har boligen en terrasse til i 2. etasje på samme side, og en terrasse ut fra soverom på østsiden. Tomten ligger høyt i terrenget, og fra østsiden er det flott utsikt mot Glomma og Østsiden

TOMTENS AREAL/EIERFORM

22 606 m2 felles eiet tomt.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Inngår i fellesutgiftene.

ENERGIFORBRUK

Oppdateres.

ENERGIATTEST

Energimerke lysegrønn F

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen er ikke regulert.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Det er restriksjoner forbundet til utleie. Se vedtekter vedlagt salgssoppgave.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger brukstillatelse.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

1993/10354-5/86 Erklæring/avtale tinglyst 04.11.1993. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om gjerde.

LIGNINGSVERDI

Oppdateres.

INFORMASJON OM REGLER FOR BUDGIVNING

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prosp

KJØPERS OMKOSTNINGER

Gebyr for tilnglysing av skjøte;kr 430;Gebyr for notering av pant ( pr pant );kr 602,-

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen inne bærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand og i boligsalgsrapport. Budgivere anses ved innlevering av tilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

BORETTSLAGETS NAVN OG ORG.NR

Lisleby Borettslag org. nr. 952 515 551

HUSLEIE/ FELLESUTGIFTER

4 939,- pr. mnd. Inkluderer: Renter og avdrag andel fellesgjeld, kommunale avgifter og eiendomskatt, byggforsikring, utvendig vedlikehold, tv og internett, forretningsførsel, snømåking, gressklipping og øvrig drit av borettslaget.

ANDEL AV BORETTSLAGETS FELLES GJELD

Fellesgjeld pr. 01.10.2019 kr.176 000,-

BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT/ KRAV TIL GODKJENNELSE AV NY ANDELSEIER

Borettslaget har bestemmelse om forkjøpsrett for sine medlemmer, dernest for medlem av boligbyggelaget. Iflg. vedtekter skal ny eier godkjennes av borettslagets styre.

BORETTSLAGETS REGNSKAP, BUDSJETT, ÅRSOPPGJØR

Utskrift av borettslagets årsoppgjør m/ regnskap og budsjett, samt protokoll fra generalforsamling foreligger som del av prospektets vedlegg. Borettslaget hadde i 2018 et årsresultat på kr. 1 052 311,-

TILKNYTTET GARANTIORDNING

Borettslaget er tilknyttet sikringsfond/ garantiordning for andelseiernes evt. mislighold av fellesutgifter eller lign. Se egen informasjon i prospektets vedlegg.

INDIVIDUELL NEDBETALING AV FELLESGJELD

Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld.

SAMMENHENG MELLOM KJØPESUM OG FELLESGJELD.

For borettslagsleiligheter er den totale kjøpesum å forstå som summen av innskudd ( akseptert kjøpetilbud + omk. - les: det beløp kjøper selv må finansiere) og andelens andel av borettslagets felles gjeld ( her angis igjen andel felles gjeld ) .

KJØPERS OMKOSTNINGER FORBUNDET MED KJØP - KOMMER I TILLEGG TIL KJØPESUM/ AKSEPTERT BUD

Kjøpers omkostninger;;Tinglysing av borettslagsskjøte;Kr 430,-;Tinglysingsgebyr for kjøpers pant, pr pantetablering;Kr 602,-

Omkostninger
2 750 000,- (Prisantydning)
176 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 926 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
1 032,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 927 032,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Salgsoppgave Anders Forsbergs vei 7a

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61190146
PrisantydningNOK2,750,000.00
Samlet sumNOK2,926,000.00
Total kostnadNOK2,927,032.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22