Enebolig med dypvannsbrygge - nordre Kråkerøy

Enebolig med dypvannsbrygge - nordre Kråkerøy

  • Adresse Lundveien 22, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK5,600,000.00
  • Ansvarlig megler Henning Hesselberg
    Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 439, bruksnummer: 145
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 190 m2 / BTA 204 m2 / PROM 122 m2
3 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad
G Energimerke G YELLOW
Energimerke

SAMMENDRAG

Enebolig med garasje og egen dypvannsbrygge beliggende sentralt på Møllerodden, nordre Kråkerøy. Boligen ligger til Østerelva med fine, solrike uteplasser, bla stor hjørneveranda mot elven. Fin utsikt ut elveløpet. Boligen fremstår i god stand med bla nyere kjøkken, bad og vaskerom. Opparbeidet tomt med gressplen, beplantning og asfaltert gårdsplass. Gangavstand til Glommen Brygge, Isegran og sentrum. Flotte turområder mot bla Bjørnevågen og Hvaler.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til å be om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert om markedet.

BYGGEÅR

Ca 1900, Tilbygget i bla ca 1995.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger fint og forholdsvis usjenert i strandsonen på Møllerodden - kun et par km. syd for Kråkerøybroa og med kort vei til skoler, dagligvareforretninger og bussforbindelse m.m. Koselig gangvei langs vannet til sentrum. Flott utsikt opp og ned elveløpet, På motstående side av elven ser man over til Øra industriområde. Videre sydover kommer man til Hvalerøyenes begynnelse og et vakkert og ettertraktet skjærgårds. Eiendommen har egen brygge med bruksrett til tomteparserll. Her har selger satt opp en sjøbod (ikke byggemeldt).

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum følg skilt til Hvaler, over Kråkerøybroa og Kråkerøyveien sydover. Ta av hovedvegen til venstre inn Mølleroddveien og videre til høyre når denne møter Lundveien. Følg Lundveien og ta første til venstre - kjør over en bakketopp mot elven, eiendommen ligger så til høyre parkering på egen tomt. Det blir skiltet ved annonsert visning.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1. etg. 76 70 70 0
2. etg. 58 57 52 5
SUM 134 127 122 5
Garasje 1.etg 39 35 0 35
Garasje 2.etg 21 19 0 19
SUM 60 54 0 54
Lekestue 6 5 0 5
Uthus 4 4 0 4
SUM alle bygninger 204 190 122 68

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/BYGGEMÅTE

Huset står på fjell med granittmur. Konsktruksjonen er sannsynligvis noe knubb og det resterende er trolig bindingsverk med isolering. Ytterkledningen er stående hvorav noe er nytt i 2007. Huset har saltak med isolering og er belagt med betongtakstein. Vinduer og terrassedør er noe delvis skiftet ut i de senere årene og har stort sett normal slitasje. Enkel sjøbod ved brygge (ikke byggemeldt).

INNEHOLDER ( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Eneboligens første etasje inneholder gang, hall, kjøkken, stue, spisestue og bad/vaskerom (p-rom). I andre etasje er det oppgang/gang, tre soverom og et bad (p-rom), samt en bod (s-rom). Garasjen har en bod (s-rom) i første etasje og to rom i andre etasje (s-rom). Lekestuen og uthuset består begge av ett rom hver (s-rom).

STANDARD/ UTSTYR

Lundveien 22 har en fin standard og er i de senere årene oppgradert med nytt kjøkken, noe nyere ytterkledning og noen nye vniduer/terrassedør. Det er gjort tidsriktige fargevalg som gir boligen et moderne løft. Gulver er belagt med fparkett, fliser og trebord. Tapet, malt tapet, malerstrie og malt panel på vegger. Malt panel i himlinger.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkken (2017): Laminat på gulv, tapet og malt tapet på vegger og malt panel i tak. Innholdrik hvit innredning (Kvik) med integrert stekeovn, platetopp (Induksjon) og oppvaskmaskin. Ventilator. Fliser mellom over- og underskap. Bad (2005): Fliser på gulv og vegger, malte plater i tak. Dusjkabinett, veggklosett og innredning med vask. Varmekabler. Vaskerom med dusj: Fliser på gulv, malt tapet på vegger/våtromsplater og malte plater i tak. Dusj, wc og innredning. 2 sluk, ventilasjon og varmekabler.

OPPVARMING

Huset har vedovn i stue. Det er varmekabler i gulv på begge bad.

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med verditakst fra Svein Nesøen, datert 18. mars 2020. Verditakst kr. 5 600 000,-.

OVERTAGELSE

Etter nærmere avtale.

ADRESSE

Lundveien 22, 1673 Kråkerøy.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tomten er pent opparbeidet og inngjerdet med hvitt stakittgjerde. Boligen har terrasse og markterrasse som leder ut i en liten hageflekk i bakkant av tomten. Eier har en egen stor og fin brygge med god plass til båt. Gårdsplassen er asfaltert og det er garasje på tomten.

TOMTENS AREAL

650 kvm samt evigvarende bruksrett til strandparsell.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 15 815,- for året.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Strømforbruk ca 17.000 kwh.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest gul G.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Eiendommen er tilkoblet kommunalt vann og kloakk gjennom et privat anlegg. Felles pumpe som driftes av 4 eiendommer står på naboeiendom i sør. El-ledninger til pumpe går over denne eiendommen.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen er ikke regulert.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er regulert som èn boenhet og kan leies ut i sin helhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ferdigattest, gjelder avløpsledninger,

HEFTELSER/ SERVITUTTER

1955/303592-1/86 Fredningsvedtak, 2007/1030965-1/200 Erklæring/avtale vedrørende bruksrett.

LIGNINGSVERDI

Formuesverdi for inntektsåret 2018 som primærbolig kr. 690 382,- og som sekundærbolig kr. 2 485 375 ,-.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
5 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
140 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 600 000,-))
--------------------------------------------------------
141 342,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 741 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61200025
PrisantydningNOK5,600,000.00
Samlet sumNOK5,600,000.00
Total kostnadNOK5,741,342.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Henning Hesselberg
Henning Hesselberg

Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
95 85 01 92