Nyoppusset enebolig med 3(4) soverom - Ambjørnrød

Nyoppusset enebolig med 3(4) soverom - Ambjørnrød

  • Adresse Rytterveien 6, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK4,600,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 213, bruksnummer: 127
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 168 m2 / BTA 189 m2 / PROM 154 m2
3 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad
F Energimerke F ORANGE
Energimerke

SAMMENDRAG

Rytterveien 6 er en fin enebolig i etablert boligfelt på barnevennlige Ambjørnrød. Eiendommen ligger rett over veien for barneskolen og barnehagen, og har også en liten lekeplass utenfor huset. Boligen ble pusset opp i 2018, i en moderne stil med mørke toner. Det er lagt ny parkett, og satt inn ny varmtvannstank, nye dusjkabinett, nytt badekar og ny innredning på vaskerommet. Praktisk romløsning over to plan: Hovedetasjen har kjøkken, spisestue, stue og hovedsoverom med eget bad. Underetasjen har 2(3) soverom, kjellerstue, bad, stort vaskerom og utgang til terrasse og hage. Det er godt med lagringsplass i boder og garderober. Huset ble malt utvendig i år, og gårdsplassen har blitt drenert, planert og asfaltert, og har plass til fire biler. Dette er en hyggelig og god familiebolig, i et ettertraktet boligområde.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til å be om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert om markedet.

BYGGEÅR

Byggeår 1986. Rehablitert og ombygd ca 2013.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger i hjertet av Ambjørnrød, rett overfor skoleanlegg med barneskole, barnehage og fritidsklubb. Det er en liten lekeplass rett utenfor huset. Dette er et boligområde med mange barnefamilier, og Ambjørnrød er en populær skolekrets. Idrettslaget Skogstrand IL, med håndball, fotball og barneidrett, er et sentralt samlingssted for barn og unge i nærmiljøet. Det er en rask sykkeltur til Kvernhuset ungdomsskole. Fra eiendommen er det relativt kort vei til Fredrikstad-marka med lysløype og flotte turforhold. Det er bussforbindelse til Fredrikstad sentrum og et kvarters kjøretur til E6 ved Råde.

PARKERING/GARASJE

Garasjeplass i felles garasjeanlegg, Flere biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum kjør mot Christianslund og følg Veumveien mot Ambjørnrød. Ta av ved Ambjørnrødveien og følg denne opp bakken, rundt boligfeltet og nedover mot Ambjørnrød skole, straks etter skolen får du Rytterveien som avkjøring på høyrehånd. Boligen ligger i første stikkvei til venstre. Det vil bli skiltet på visningsdagen.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
U.etg. 89 76 62 14
1. etg. 100 92 92 0
SUM 189 168 154 14
Garasje 19 18 0 18
Uthus 11 10 0 10
SUM 219 196 154 42

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Enebolig bygget over ett plan, men underetasje. Boligen har ukjent byggegrunn. Grunnmur er sannsynligvis multimur. Yttervegger i bindingsverk, isolert med 15 cm mineralull, kledd med liggende trekledning. Denne er malt med to strøk i år.Takkonstruksjon av typen saltak, tekket med sutakplater, sløyfer, lekter og betongstein. Vinduer med trelags isolerglass. 2 vinduer har hat tolas isolerglass. Inngangsdør fra 2013 med kodelås. Uthus med liggende kledning og saltak med pappshingel.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1. etasje: Gang/hall, kjøkken, stue, bad, wc og soverom (alle p-rom). Underetasje: Kjellerstue, bad, vaskerom og to soverom (alle p-rom). Bod og bod/kontor/soverom (s-rom).

STANDARD/ UTSTYR

Det siste året har store deler av huset blitt pusset opp, og mye av interiøret er nytt. Stue, kjøkken og soverom er malt i en varm stil med mørke farger. Ny parkett. Det er satt inn ny varmtvannstank, nye dusjkabinett og badekar, ny innredning på vaskerommet og garderober på tre rom. Kjøkkenet er fra 2013, med noen nye skap i 2018. Badene ble pusset opp i 2007 og 2014, ifølge tidligere eier. Nytt badekar med dusj i 2018. Huset har en god standard og er godt vedlikeholdt. Taklampene i spisestuen, soverom 1 etg, stort soverom u.etg og trappa følger ikke med. Huset m/vinduer er malt utvendig i år.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

KJØKKEN: Nytt i 2013. Dette er et godt kjøkken som får lys inn fra to sider. Ikea-innredningen har mye skapplass, og i 2018 ble det satt opp ytterligere åtte skap over benk/komfyr. Integrert utstyr: stekeovn, induksjon platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap. Ventilator. Respatexplater mellom over- og underskap. Downlights. Malt tapet på veggene, laminat på gulvet, malt MDF-panel i taket. Vinskapene følger ikke med. Når disse tas bort, blir det plass til to fine sitteplasser ved kjøkkenbenken foran vinduet. BAD 1. et.: Bad i tilknytning til hovedsoverommet. Nytt utstyr og gulv fra 2014, ifølge tidligere eier. I 2018 ble vegger og tak malt, og det ble satt inn nytt dusjkabinett. Malt panel på veggene, fliser på gulvet og panel i taket. Dusjkabinett, wc og innredning med vask. Sluk under kabinettet. Ventilasjon i tak. Varmekabler. BAD u. et.: Nytt badekar med dusj i 2019. Fliser på vegger og gulv er fra 2007-08, ifølge tidligere eier. Plater i taket, wc og innredning med vask. Sluk under badekaret. Ventilasjon i vegg. VASKEROM: Stort og praktisk vaskerom som ble pusset opp i 2018. Innredningen - benk, skap, kum og garderobe - er ny. Malte vegger, malt belegg på gulvet, malt panel i taket. Sluk i gulv. Ventilasjon i tak. Varmekabler. Det er stor bod innenfor vaskerommet. TOALETTROM 1. et.: 1.et. Wc og liten innredning med vask. Fliser på veggene, beleggsfliser på gulvet, malte plater i taket. Ventilasjon i taket.

OPPVARMING

Det er varmekabler i det meste av u.etg, samt på bad og i gang/hall 1.etg. Peisovn i stue. Det er også elektriske panelovner.

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med verditakst fra Svein Nesøen datert 28.11.19 Verditakst kr. 4 600 000,-

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Rytterveien 6, 1615 Fredrikstad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Eiendommen har asfaltert gårdsplass med fire parkeringsplasser foran huset. Plassen ble drenert, planert og asfaltert i 2018. Ved siden av huset står et lite uthus. Tomten skråner nedover mot husets bakside, der det er hage med gressplen. Hagen er omkranset av hekk mot naboeiendommene. Her, på vestsiden, er husets to store verandaer - én på bakkeplan og én ut fra øverste etasje. Den øverste verandaen er solrik, og begge er skjermet for innsyn. Eier har garasje i felles garasjeanlegg fra 1986 med enkel standard. Det er planer om å rive disse og bygge nye.

TOMTENS AREAL

459 m2.

EIERFORHOLD TOMT

Festet tomt. Grunneier er Fredrikstad kommune.

FESTEAVGIFT

1 051,- pr år. FAktureres sammen med de kommunale avgiftene.

FESTEFORHOLDETS VARIGHET

Utløper i 2065.

TOMTEFESTE OG ENDRING AV LOVGIFNING/ RETTSPRAKSIS.

Tomtefesteloven har de senere år vært gjenstand for flere endringer. Rettspraksis og fortolkning av tomtefeste er stadig i forandring. Endringer kan medføre endret adgang for gunneieren til regulering av grunnleie m.m. Endringer kan også vedrøre adgang til å kreve tomt innløst.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

14 906,- pr. år inkl. eiendomsskatt.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Oppdateres.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest orange F

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig.

REGULERINGSFORHOLD

Reguleringsplan 0106123 Ambjørnrød/Krabberød Nord. Formål: 111- Frittliggende småhus, 400 - Offentlig friområde, 720 - Felles gangareal. Område er i kommuneplan for perioden 2011-2023. Formål: 1001 - Bebyggelse og anlegg. BaneNor planlegger nytt dobbeltspor mellom Råde, Fredrikstad og Sarpsborg.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen kan leies ut i sin helhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på huset, og ferdigattest på bad.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

0/921429-1/86 Opprettelse av realsameie 1985/12202-3/86 Festekontrakt - vilkår

LIGNINGSVERDI

Kr. 953 797,- som primærbolig Kr. 3 433 668,- som sekundærbolig

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
4 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
115 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 600 000,-))
--------------------------------------------------------
116 222,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 716 222,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Salgsoppgave Rytterveien 6

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61190158
PrisantydningNOK4,600,000.00
Samlet sumNOK4,600,000.00
Total kostnadNOK4,716,222.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22