Lekker enebolig med vidstrakt utsikt. Lettstelt som en leilighet - Nøkleby/Leie

Lekker enebolig med vidstrakt utsikt. Lettstelt som en leilighet - Nøkleby/Leie

  • Adresse Søren Klæboes vei 17C, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK6,800,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 203, bruksnummer: 178
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 164 m2 / BTA 178 m2 / PROM 161 m2
4 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad

SAMMENDRAG

Søren Klæboes vei 17 c er en iøynefallende bolig. Skarpt utformet ligger den på en solfylt høyde mellom Falchåsen og Nøkleby, med storslagen utsikt. Boligen er påbygd/tilleggsisolert og renovert ut fra en tidligere enebolig, og er i praksis som ny - Grunnmuren er tilleggsisolert og pusset utvendig. Huset ligger på nakent fjell, og både tomten og huset er lettstelt og lettvint. Huset har vedlikeholdsfritt Kebony-tre på fasade, balkong, trapper og platting. Vinduer er aluminiumbeslåtte og dobbel garasjen har fasadeplater og aluminiumsport. Her skal det være enkelt å bo. Innvendig er boligen som en leilighet. Den digre stuen dominerer, med store vinduer og panoramautsikt mot Rolvsøy, Sarpsborg og Østsiden. Innredningen er minimalistisk og påkostet, blant annet med et stilrent kvalitetskjøkken fra norske Strai. Diskret plassert rundt stuen er fire soverom og to lekre bad. Alt er nytt, delikat og moderne. I kjelleren er det et stort vaskerom/hobbyrom. Eiendommen ligger i en rolig blindvei, 150 meter fra Nøkleby barneskole og sentralidrettsanlegget på Lisleby. Det er kort vei til matbutikker på Lisleby og Wilbergjordet, og ca. 7 min. til både Fredrikstad sentrum og handelsområdet i Dikeveien.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til å be om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert om markedet.

BYGGEÅR

1970, Påbygd/ ombygget i 2019.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger i et etablert boligområde på Nøkleby på Lisleby, rett nord for Falchåsen. Det er 7 min. kjøring til Fredrikstad sentrum. Dette er på samme tid sentralt og tilbaketrukket på Lisleby. Boligen ligger på en høyde i en stille blindvei, men det er bare 150 meter til henholdsvis Nøkleby barneskole og idrettsanlegg. Boligen ligger høyt i terrenget, og har nydelig utsikt utover Lisleby og videre mot Rolvsøy, Østsiden og Sarpsborg. Nærmeste matbutikker og andre servicetilbud ligger på Wilbergjordet ved Rolvsøyveien og på Snippen på Lisleby. Videre ligger Lisleby omtrent midt mellom Fredrikstad sentrum og handelsområdet i Dikeveien. Fra området er det gode bussforbindelser til både Fredrikstad og Sarpsborg sentrum, og det er 20 minutter å kjøre til sykehuset på Kalnes ved E6. En sykkeltur unna ligger Fredrikstadmarka med turløyper i nydelig skogsterreng mot Borredalsdammen, Rolvsøy, Skihytta og Bjørndalsdammene.

VEIBESKRIVELSE

Fra Rolvsøyveien (rv 109) ta inn Leiegata. Følg denne og ta til høyre inn Søren Klæboes vei etter Nøkleby skole. Følg veien til den svinger mot høyre. Eiendommen ligger i enden på venstre hånd.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1.etg. 155 144 141 3
U. etg. 23 20 20 0
SUM 178 164 161 3
Garasje 34 32 0 32

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Boligen er oppført i 1970, og omfattende ombygget i 2019. Hele huset står på fjell, med betong og lettklinkermur. 5 cm isopor og fiberpuss utvendig. Yttervegger i bindingsverk med 10 + 5 cm isolering (lektet og etterislert med 5 cm). Ny liggende kledning av vedlikeholdsfri kebony. Nye aluminiumsbeslåtte vinduer og dører med to og tre-lags isolerglass. Balkong, platting og trapp med kobonydekke. Balkongen har glassrekkverk. Dobbeltgarasje med fasadeplater og aluminiumsport. Skillevegg i mellom garasjene.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1. etasje: Hall, fire soverom, to bad, kjøkken og stue (alle p-rom). (Hovedsoverommet er tilknyttet privat bad og garderoberom) Bod/garderobe (s-rom). Underetasje: Vaskerom/ Hobbyrom (s-rom)

STANDARD/ UTSTYR

Søren Klæboes vei 17 c er i utgangspunktet en enebolig fra 1970 som ble ombygd og påbygd i 2019. Den er omfattende renovert og standarden er dermed svært god. Innredningen er minimalistisk, med karakteristisk store vindusflater. Fargene er holdt i hvitt, sort og grått, mot lys eikeparkett. Kjøkkenet er fra den norske produsenten Strai, som er kjent for sine stilrene kvalitetskjøkken. Entreen, stua og kjøkkenet har gulvvarme (folie). Sentralstøvsuger og balansert ventilasjon med 80% varmegjenvinning. Boligen er laget for å være enkel å vedlikeholde, og den utvendige kledningen, samt plattingen og utvendige trapper, er i vedlikeholdsfritt Kebony-tre. Glassrekkverk på balkongen. God belysning ute og inne. Dobbelt garasje med El- port. Det er gjort klart til å koble på Elbil hurtigladestasjon.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkken: Kjøkkenet er en del av stua, og her kan man ha så stor spiseplass man ønsker. Innredningen er i sort eik fra Strai. Integrert utstyr: induksjon platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Ventilator. Alt er nytt. Vegger og tak er malt, og det er parkett på gulvet. Bad: Elegant hovedbaderom. Også her er rene linjer og sorte kanter sentralt i innredningen. Alt er nytt. Store, grå fliser på vegger og gulv. Malt hvitt tak. Hvitt veggklosset og hvit innredning med vask, og stort speil med lys rundt. Dusjhjørne med glassvegger. Bak skyvedører er det lagt opp til vaskemaskin og skyllekum. Det er slukrist i dusjen og ventilasjon i taket. Varmekabler. Downlights. Bad (ved soveværelse): Samme stil som hovedbadet. Store grå fliser på vegger og gulv, og malt tak. Dusj, veggklosset og innredning med vask. Slukrist i dusj. Varmekabler. Ventilasjon i taket. Downlights. Alt er nytt. Vaskerom: Dette rommet i kjelleren er laget som våtrom, men kan også brukes som hobbyrom/kjellerrom. Inngang utenfra. Vegger og tak er malt, og gulvet har belegg med varmekabler. Sluk i gulvet. Ventilasjon i veggen.

OPPVARMING

Varmefolie på gulv i hall, kjøkken og stue. Varmekabler på begge bad og på vaskerommet. Ny peisovn i stuen.

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med verditakst fra Svein Nesøen, datert 21/1. Verditakst kr xx

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Søren Klæboes vei 17C, 1617 Fredrikstad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tomten strekker seg fra veien og opp på en fjellknaus. Eiendommen hører til en klynge av nybygde eneboliger i Søren Klæboes vei, og nr. 17c troner øverst av disse. Fra felles asfaltert gårdsplass går det trapper opp til huset. Som del av inngangspartiet er en stor platting - en god plass for å nyte ettermiddags- og kveldssolen. På den andre siden av huset, fra stuen og terrassen, kommer den høye beliggenheten til sin rett. Herfra er det flott utsikt utover store deler av Lisleby og helt over til Østsiden. Rundt huset er det hovedsakelig naturtomt - bart fjell med enkelte trær og busker. Boligen er til dels bygget inn i fjellet. Eier har dobbeltgarasje på gårdsplassen, med elektrisk port og opplegg for montering av elbil hurtigladestasjon.

TOMTENS AREAL

686 m2.

EIERFORHOLD TOMT

Selveiet.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Da selger er et foretak er det ikke anledning til å tegne boligselgerforsikring.

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 15 334,- pr. år inkl. eiendomsskatt.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest oransje C.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig.

REGULERINGSFORHOLD

Uregulert område.Det foreligger planforslag i forbindelse med ny jernbanelinje, Intercity Fredrikstad - Sarpsborg. Området er i kommuneplan for Fredrikstad i 2011-2023 med formål 410-krav vedr. infra.str. og 1110-boligbebyggelse.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert medèn godkjent bruksenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ferdogattest.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Bestemmelse om adkomstrett tinglyst 23.11.2018 med dok.nr. 1591661 Betsemmelse om adkomstrett /vann/kloakk tinglyst 24.10.2018 med dok. nr. 1451276

Omkostninger
6 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
170 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 800 000,-))
--------------------------------------------------------
171 342,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 971 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61200008
PrisantydningNOK6,800,000.00
Samlet sumNOK6,800,000.00
Total kostnadNOK6,971,342.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22