Ny, koselig og kompakt 2-roms leilighet nær sentrum. Garasjeplass. - Gamle Stadion / Seiersten

Ny, koselig og kompakt 2-roms leilighet nær sentrum. Garasjeplass. - Gamle Stadion / Seiersten

  • Adresse Gamle Stadion 31, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK2,700,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 210, bruksnummer: 1577
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 39 m2 / BTA 44 m2 / PROM 39 m2
1 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad

SAMMENDRAG

Lys og hyggelig leilighet med ett soverom og terrasse på Gamle Stadion. Gamle Stadion er et rolig område ved Seiersten/Holmen, en liten gåtur fra Fredrikstad sentrum. Hvis du liker å forflytte deg til fots eller med sykkel i hverdagen, er dette et supert sted å bo. Boligen er helt ny. Soverommet har to skyvedører ut mot stua - et enkelt grep som gjør leiligheten åpen og lys. Høye vinduer i alle rom gir dessuten mye naturlig lys. Terrassen er ganske stor, leilighetens størrelse tatt i betraktning. Eier har garasjeplass og bod i felles garasjeanlegg. Denne leiligheten er ideell for den som ønsker en pen, ny og ikke altfor stor leilighet i gangavstand fra sentrum.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til å be om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert om markedet.

BYGGEÅR

2019/2020.

BELIGGENHET

Leiligheten er del av den nye bebyggelsen på det som heter Gamle Stadion. Navnet kommer av at tomta fram til 2006 var byens stolte fotballarena gjennom nesten 100 år. Nå har det reist seg en håndfull blokker her med mellom 3 og 5 etasjer. Området ligger svært sentralt, nær Seiersten/Holmen, noen få minutter fra Fredrikstad sentrum. Gatene rundt er preget av eldre trehusbebyggelse. Det er flere grønne lunger i nærmiljøet, som Vestre Gravlund og den flotte lekeplassen Trosvik torv. Det er kort vei til barneskole og videregående skole. Til Fredrikstad sentrum er det ca. 10 min. å rusle. Her finner du alt av butikker og servicetilbud: kjøpesenter, gågate, kino, bibliotek, restauranter, kafeer og så videre. Også i nærmiljøet rundt Gamle Stadion er det matforretning og flere butikker av ulike slag. Eiendommen ligger like ved innfartsåra i retning E6, og det er 20 minutter til sykehuset på Kalnes.

VEIBESKRIVELSE

Fra rv. 108 ta av ned mot Holmegata og ta første vei til høyre inn Gamle Stadion. Det vil bli skiltet til fellesvisning.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
2.etg. 44 39 39 0

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Bygget er ferdigstilt i 2020. Bygningsmassen står sannsynligvis på leire/jord. Grunnmur av betong og søyler. Betongdekke i i kjeller. Yttervegger i tre, med stående og liggende kledning, samt noen vedlikeholdsfrie plater. Flat takkonstrukskon. Vinduer og terrassedør med trelags isolerglass.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Gang, kjøkken/stue, bad og soverom (alle p-rom). Bod og parkeringsplass med god størrelse og plassering i byggets kjelleretasje.

STANDARD/ UTSTYR

Leiligheten er ny og har en pen standard. Det er eikeparkett på gulvene og lyse vegger og tak. De fleste vinduene i leiligheten går fra gulvet og nesten opp til taket. Soverommet har en romslig skyvedørsgarderobe.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

KJØKKEN: Pen, hvit innredning med hvite fliser mellom benk og overskap. Ventilator med hvit front. Integrert utstyr: stekeovn og platetopp fra Siemens. Kjøleskap. Kjøkkenet er åpent mot stua og har mye dagslys fra de store vinduene. BAD: Stilig badeværelse i grått og hvitt. Grå fliser på gulvet og hvite fliser på veggene. Dusjhjørne med glassdører som kan lukkes innover. Servant med to skuffer. Opplegg for vaskemaskin.

OPPVARMING

Vannbåren varme i alle gulv.

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med verditakst fra Svein Nesøen , datert 16.02.2020. Verditakst kr. 2 700 000,-

OVERTAGELSE

Ledig for kjøper.

ADRESSE

Gamle stadion 31, 1610 Fredrikstad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Leiligheten ligger i 2. etasje i et 3-etasjes bygg. Den har en relativt stor terrasse på vestsiden. Mellom de ulike blokkene er det gangveier og gressplen. Eier har garasjeplass og bod i felles garasjeanlegg. Tomten er for det meste flat, med enkelte trappeløp og anleggsvoller. Det er sykkelparkering under tak utenfor blokka.

TOMTENS AREAL

1901 m2.

EIERFORHOLD TOMT

Felles eiet.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring.

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

FELLESUTGIFTER

Kr 2292,- Inkluderer: a konto fjernvarme, kommunale avgifter (foruten eiendomsskatt) tv og internett, vaktmestertjenester, byggforsikring, vedlikeholdsfond, forretningsførsel og øvrig drift av sameiet. Det betales i tillegg 100,-/mnd for parkeringsplass.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kommunale avgifter inngår i fellesutgiftene. Eiendomsskatt vil bli fakturert seksjonseier direkte. Denne er enda ikke fastsatt.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Ingen historikk.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet

REGULERINGSFORHOLD

Regulert område.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Leiligheten kan leies ut.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Er rekvirert. Oppdateres.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

2007/157916-3/200 Bestemmelse om vann/kloakkledning 2007/157916-4/200 Bestemmelse om gjerde 2013/147893-1/200 Erklæring/avtale - bestemmelse om fjernvarmerør 2013/147913-1/200 Erklæring/avtale - bestemmelse om fjernvarmerør 2017/1056107-1/200 Bestemmelse om adkomstrett

LIGNINGSVERDI

Ikke fastsatt.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk. Tranportgebyr til forretningsfører kr. 5 750,-

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
2 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
67 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 700 000,-))
--------------------------------------------------------
68 842,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 768 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61200017
PrisantydningNOK2,700,000.00
Samlet sumNOK2,700,000.00
Total kostnadNOK2,768,842.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22