Tøff 2-romsleilighet med høy standard. To balkonger med mye sol - Bellevue/Cicignon

Tøff 2-romsleilighet med høy standard. To balkonger med mye sol - Bellevue/Cicignon

  • Adresse Riverside 20, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK3,200,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 208, bruksnummer: 1832
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 49 m2 / BTA m2 / PROM 44 m2
1 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
C Energimerke C DARK_GREEN
Energimerke

SAMMENDRAG

Stilfull hjørneleilighet ved elvebredden på Bellevue, med nydelig utsyn mot elva og Fredrikstad-brua. Boligen er del av det kvalitetsrike leilighetskomplekset Bellevue Brygge. Denne leiligheten ligger i 2. etasje og har ett soverom og en romslig stue i kombinasjon med elegant kjøkken. Her er det rikelig med naturlig lys - vinduene går fra gulvet og nesten opp til taket. Noe av det flotte med denne leiligheten er at det er utgang til to balkonger fra stua, på hhv. nordøst-siden og på vestsiden. Her får man altså både morgensol og ettermiddags-/kveldssol. Leiligheten ligger svært sentralt. Det er 5 minutter å gå til jernbanestasjonen og 10 minutter til sentrum langs elva. Glommastien går forbi bygget. Det er utendørs treningsapparater ved siden av blokka. Bildene i denne annonsen er tatt fra en identisk leilighet i 3.etg.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt takst/tilstandsrapport, opplysninger om sameiets forhold, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

2020.

BELIGGENHET

Bellevue Brygge ligger i første rekke langs den viktige elven og ferdselsåren Glomma. Kun noen minutter gange fra byens sentrum, og kun en kort spasertur fra Jernbanestasjonen, er boligen plassert orientert ut mot elven med utsikt over til Prestelandet, og Fredrikstadbrua. Glommastien passerer forbi og møter elvepromenaden og fergeleiet ved Tollbodbrygga. Herfra kan du velge om du vil fortsette spaserturen langs elven til sentrum, eller du kan ta fergen over til Gamlebyen og videre nedover til Kråkerøy, sentrum og Gressvik. Byfergen i Fredrikstad er gratis, er pålitelig og har hyppige anløpstider. For deg som pendler med tog er det nesten slik at du kan gå hjemmefra først når toget ropes opp på perrongen og derfra er det 65 min. til Oslo S.

VEIBESKRIVELSE

Fra St.Croix-krysset, kjør mot jernbanestasjonen og ta første vei til venstre etter stasjonen. Følg veien. Eiendommen ligger i den siste blokken på høyre side. Det vil bli skiltet til fellesvisning.

AREAL AV BEBYGGELSE

BRA;P-ROM;S-ROM;BTA;49;44;5;53

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

2 etasje: Gang, bad, stue og kjøkken med utgang til to balkonger, soverom og bod. Det er også bod i garasjeanlegget.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Bellevue Brygge har 5 blokker med orientering mot elven. Blokkene er over hhv. fire og fem etasjer over en samlet parkeringskjeller. Byggene betjenes med heis fra parkeringskjeller til hver etasje. Hver leilighet har sportsbod med plassering i kjeller.

STANDARD/ UTSTYR

Byggeprosjektet Bellevue Brygge har en høy standard på både eksteriør og interiør. Det gjelder også denne leiligheten. Kjøkkenet er av typen Horisont fra Sigdal - et stilrent design i nordisk stil. Badet har store italienske fliser. Alle vegger og tak er malt i lyse farger, og gulvene har én-stavs parkett i eik med vannbåren gulvvarme. Alle vinduene i leiligheten går fra gulvet og nesten opp til taket. Leiligheten har to overbygd balkonger på ca. 8 kvm med glassrekkverk.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

KJØKKEN: Stilren og omfangsrik innredning fra Sigdal, type Horisont. Innredningen har slette, lysegrå fronter med innfreste grep. Tynn, koksgrå benkeplate i kompaktlaminat. Integrert kjøleskap, stekeovn og platetopp av god kvalitet fra Siemens. Vegghengt ventilator. Kjøkkenet er åpent mot stuen. BAD: Lekkert baderom, flislagt med store gjennomfargede, italienske fliser. Stilren hvit baderomsinnredning med skuffer fra Kvik. Dusjhjørne med glassdører som kan lukkes innover. Vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Bildene som er brukt i annonsen er tatt fra en identisk leilighet i etasjen over.

OPPVARMING

Vannbåren gulvvarme fra Fredrikstad fjernvarme.

OVERTAGELSE

Ledig for kjøper.

ADRESSE

Riverside 20, 1606 Fredriksad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tomten opparbeides parkmessig med beplanting, gangveier som fine tun mellom byggene. Mellom byggene vil trapper i granitt/ betong lede ned til Glommastien og bryggen. Sameiets tomt har adkomst nordfra over tilstøtende tomt. Mindre endringer vil kunne forekomme som følge av prosjektering og fremdrift. Fellesområder er beplantet og tilsådd. Adkomst til hovedinnganger har fast dekke. Det er også etablert uteplasser veiledende i forhold til utomhusplanen.

TOMTENS AREAL/EIERFORM

Eiet fellestomt.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Eiendomsskatt kr. 5 658,-.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest grønn C.

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet.

REGULERINGSFORHOLD

Regulert.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Leiligheten kan leies ut i sin helhet. Se sameiets vedtekter for mer informasjon.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ferdigattest.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

2009/776049-1/200 Erklæring/avtale, 2011/778225-1/200 Erklæring/avtale, 2019/738078-1/200 Erklæring/avtale.

LIGNINGSVERDI

Foreligger ikke.

INFORMASJON OM REGLER FOR BUDGIVNING

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER
: Dokumentavgift til staten, beregnet av kjøpesum 2,5 % Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte
Kr 525,- Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon Kr 697,- Transportgebyr forretningsfører/ grunneier kr

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE - DØDSBO - KJØPERS UTVIDEDE UNDERSØKELSESPLIKT

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Eiendommen selges som ledd i skifte av dødsbo. Selger har således ikke førstehånds kunnskap om eiendommen, eller forhold knyttet til eiendommen. Selger er derfor ute av stand til å gi informasjon om eiendommen og eiendommens forhold. Det pålegges derfor kjøper en utvidet undersøkelsesplikt og ansvar. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

EIERFORSEKSJONSAMEIETS NAVN OG ORG.NO

SAMEIET BELLEVUE BRYGGE 923 314 180.

SEKSJONENS ANDEL AV FELLES GJELD

Det er ingen gjeld i sameiet.

FELLESUGIFTER PR MND

Kr. 1 996,- per mnd. Dette inkluderer: akonto fjernvarme, kommunale avgifter (eiendomsskatt faktureres direkte), tv og internett, byggforsikring, vaktmestertjenester, forretningsførsel og øvrig drift av sameiet.

SAMEIETS VEDTEKTER/HUSORDENSREGLER

Se vedlegg.

FORKJØPSRETT/ GODKJENNING AV KJØPER

Nei.

SAMEIETS OVERSKUDD/ UNDERSKUDD FORVENTNINGER MHT. UTVIKLING I FELLESUTGIFTE

Ingen kjente forhold.

Omkostninger
3 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,-))
--------------------------------------------------------
81 342,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 281 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61200014
PrisantydningNOK3,200,000.00
Samlet sumNOK3,200,000.00
Total kostnadNOK3,281,342.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22