Stor og herskapelig enebolig i landlige omgivelser, 6 soverom - Ambjørnrød/Veum

Stor og herskapelig enebolig i landlige omgivelser, 6 soverom - Ambjørnrød/Veum

  • Adresse Skogstrandveien 7, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK7,000,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 214, bruksnummer: 141
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 295 m2 / BTA 324 m2 / PROM 259 m2
6 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad

SAMMENDRAG

I landlige omgivelser ved boligfeltet på Ambjørnrød ligger Skogstrandveien 7. Eiendommen ligger høyt og solrikt i terrenget, med utsikt over jorder og skogkledde åser. Boligen ble oppført i 1983 med solide og kostbare materialer, og holder en god standard. Boligen har to store stuer, salong, kjellerstue, seks soverom, to bad og vaskerom, og er som skreddersydd for en større familie som ønsker en stor og representativ bolig eller generasjonsbolig. Kjøkkenet og et av badene ble pusset opp i delikat stil i 2011. Eiendommen har mange uteplasser: Det er en stor steinlagt terrasse mot vest, og terrasser langs hele østsiden av huset. I tillegg er det gressplen foran og bak huset. Boligen ligger en snau kilometer fra Fredrikstadmarka. Fra området bak gamle Veum sykehus kommer man rett inn i lysløypa som går oppover til Skihytta og andre flotte turmål. Det er ca. 7 minutter å kjøre til Fredrikstad, 10 min til E6 ved Solli og 15 minutter til Kalnes.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til å be om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert om markedet.

BYGGEÅR

1983.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger rett på nordsiden av boligfeltet på Ambjørnrød, ca. 7 minutters kjøring fra Fredrikstad sentrum. Området er svært populært blant barnefamilier. Det er kort vei til Ambjørnrød barneskole og Kvernhuset ungdomsskole. I nærheten ligger Skogstrand IL, som har håndball, fotball og barneidrett. En gåtur unna er Fredrikstad-marka, med 12 km lysløype, Skihytta og praktfulle turmuligheter året rundt. Nærheten til marka og den åpne beliggenheten gjør at det er gode muligheter til å nyte synet av elg fra stuevinduet. Det er ca 10 min til E6 ved Solli og 15 min til Kalnes..

VEIBESKRIVELSE

Fra Christiandslund krysset, følg Veumveien ca 4 km. Hold rett frem hele veien opp en bakke med venstresving. Eiendommen ligger på høyre side.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1.etg. 182 165 144 21
U.etg. 142 130 115 15
SUM 324 295 259 36

RETNINGSLINJER FOR VISNING UNDER COVID19

1.Ta kontakt med megler før visning og meld fra at du kommer. Informer om du er i en risikogruppe, er i karantene eller har symptomer på smitte. 2.Unngå håndhilsning eller annen fysisk kontakt på visning - vi bruker smil i stedet 3.Alle visningsdeltakere oppfordres til god hoste- og håndhygiene 4.Hold minst 1,5 meters avstand til andre på visning 5.Ikke berør noe i boligen. Ta kontakt med megler dersom det er behov for å undersøke noe som forutsetter berøring 6.Sørg for god håndhygiene med såpe, Antibac e.l. 7.Delta ikke på visning hvis du er i karantene, har vært i smitteområder eller har symptomer på korona-smitte. Ring megler ved usikkerhet, slik at alternative måter å vise boligen på kan vurderes 8.Fellesvisninger med mange deltakere unngås og erstattes av lengre visningstid med mindre puljer eller individuelle visninger basert på en konkret risikovurdering 9.Hvis selger er eldre eller i en annen risikogruppe, foreta en risikovurdering og tilrettelegge visning på en måte som minimaliserer risiko for at det etterlates smitte i boligen 10.Reis til visning på en måte som ikke utsetter andre for unødvendig smitterisiko.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Enebolig bygget over to plan med integrert garasje i husets hovedetasje. Huset er fundamentert på oppfylt masse. Grunnmur av betong. Yttervegger i leca/betong og bindingsverk. Forblendet med stein. Noe panel og noe pusset mur. Valmet takkonstruksjon tekket med teglstein. Originale vinduer i 3-lags isolerglass. Integrert enkel garasje i boligen og dobbel garasje bygget inn i terrenget nedenfor huset. Denne har bil-adkomst over nabotomten. Adkomsrett vil bli tinglyst.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1. etasje: Vindfang, forstue, stue, spisestue, salong, kjøkken, vaskerom, gang, bad, 2 soverom, trapperom og wc (alle p-rom). Bod og garasje (s-rom). Underetasje: Trapperom, kjellerstue, vindfang, 4 soverom, gang og bad (alle p-rom). Teknisk rom, 2 boder og saferom (s-rom). Garasje

STANDARD/ UTSTYR

Boligen ble bygd i 1983, i en tid da mange eiendommer ble bygd med materialer av god og varig kvalitet. Det ble også denne. Både utvendig og innvendig ble det brukt materialer som var dyre og solide, og som har tålt årenes løp svært godt, for eksempel vannbåren gulvvarme fra bergvarme, downlights, flott enstavs eikegulv med brede og lange staver, vedlikeholdsfri forblendingsstein og keramiske fliser. I senere tid har overflatene blitt pusset opp i behagelige toner. Badet i 1. etasje og kjøkkenet ble pusset opp i 2011 - begge i duse farger. Boligen er stor og har mange rom - seks soverom, hvor ett av soverommene har eget hvelv, flere stuer og to bad. Den egner seg flott både til hverdags og til større selskaper. Den store vestvendte terrassen har utsikt til jordene omkring. Den har gulv av murstein og brostein, og minner om en sydlandsk terrasse. Det er vannbåren varme i gulvene (fra byggeåret). Andre varmekilder er radiator, varmekabler, vedovn og peis. Overflater gulv: keramiske fliser, belegg, laminat, teppe og parkett. Vegger: tapet/strie, teglstein, keramiske fliser og brystpanel. Tak: Malte tak.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

KJØKKEN: Delikat og trivelig kjøkken fra 2011. Hvit innredning med glatte kjøkkenfronter og over- og underskap. Svakt turkise blanke fliser mellom over- og underskap. Benkeplate med nedfelt kjøkkenkum. Integrerte hvitevarer: stekeovn med pyrolyse, stekeovn med mikroovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap med isbitmaskin. BAD 1. ET.: Lekkert baderom fra 2011 som gir den gode spa-følelsen! Gulv og vegger har store marmorerte fliser i sandfarge. Tak: Malt strie. Elegant frittstående badekar, dusjkabinett, servant med underskap og wc og badekar. BAD U.ET.: Badet er fra byggeåret, men er svært godt tatt vare på. Det har et stilig retroutseende. Dusjnisje med skyvedører, servant med underskap og wc. Det er fliser på gulvet og veggene. Taket har malt strie. Varmekabler. TOALETTROM 1. ET.: Inntil entreen. Wc, servant og speil fra byggeåret med morsomt rosemønster. Fliser på gulvet. VASKEROM: Romslig vaskerom med mye skapplass. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Benk med skyllekum. Utgang til terrassen.

OPPVARMING

Vannbåren varme, radiatorer, varmekabler, peis og ved ovn. Balansert ventilasjonssystem.

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med verditakst fra Grydeland Eiendom AS, datert 14.05.20. Verditakst kr. 7 000 000,-

OVERTAGELSE

Etter avtale

ADRESSE

Skogstrandveien 7, 1615 Fredrikstad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Eiet tomt på 1324 kvm. Tomten er delvis skrånende og kupert, og boligen ligger høyt i terrenget. Det er anlagt gressplener på framsiden og baksiden av huset. Innkjøringen fra veien er gruset fram til steinlagt gårdsplass. Huset har en stor vestvendt terrasse som er godt skjermet fra både vind og innsyn. På motsatt side, mot øst, går det terrasser langs hele husveggen både i første etasje og underetasjen. Ellers på tomten er det belegningsstein, støttemurer og variert vegetasjon. Eiendommen har tre parkeringsplasser under tak: I enkeltgarasje som er integrert med huset ved inngangspartiet, og i en dobbelgarasje som det er innkjøring til lenger ned på eiendommen.

TOMTENS AREAL

1324 m2.

EIERFORHOLD TOMT

Selveiet.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

19 848,- pr. år. Det er vannmåler på eiendommen. Avgiftene er basert på et vannforbruk på 195 kubikk.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Forventet årsforbruk på denne eiendommen er på ca. 24 000 kwh.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest lys grønn D.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig vann/avløp via privat stikkledning. Eiendommen har septiktank. Eier tømmer denne 1 gang i året. Overvann fra denne pumpes til det kommunale nettet via privat pumpestasjon delt med naboeiendommene. Skogstrandveien 7 bærer 1/10-del av kostnadene for drift av pumpestasjonen.

REGULERINGSFORHOLD

Regulert område.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert som en boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Foreligger ikke i kommunens arkiv.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

2001/1174-1/86 Erklæring/avtale Rettighetshaver:Knr:3004 Gnr:213 Bnr:11 Byggeforbud på nærmere angitt avstand/område Med flere bestemmelser Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet 2008/223347-1/200 Erklæring/avtale rettighetshaver:Knr:3004 Gnr:214 Bnr:140 rettighetshaver:Knr:3004 Gnr:214 Bnr:139 rettighetshaver:Knr:3004 Gnr:214 Bnr:141 Bestemmelse om vederlagsfritt areal til veg Med flere bestemmelser Det vil bli tinglyst adkomstrett til garasjen.

LIGNINGSVERDI

Kr. 1 379 328,- som primærbolig Kr. 4 965 581,- som sekundærbolig

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
7 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
175 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 000 000,-))
--------------------------------------------------------
176 342,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 176 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Salgsoppgave Skogstrandveien 7

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61200073
PrisantydningNOK7,000,000.00
Samlet sumNOK7,000,000.00
Total kostnadNOK7,176,342.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22