Pent oppusset enebolig - Roselia/Lisleby

Pent oppusset enebolig - Roselia/Lisleby

SOLGT

  • Adresse Sølands vei 6A, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK4,700,000.00
  • Ansvarlig megler Henning Hesselberg
    Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 203, bruksnummer: 469
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 227 m2 / BTA m2 / PROM 175 m2
3 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad
D Energimerke D ORANGE
Energimerke

SAMMENDRAG

Sølands vei 6A er en innholdsrik og oppusset enebolig med garasje, beliggende i en sidegate i et hyggelig boligområde sentralt ved Roselia på Lisleby. Herfra er det spaseravstand til Nøkleby barneskole og barnehager ved Leie og med dagligvareforretning rett rundt hjørnet. Fra eiendommen har man kort vei til Fredrikstad sentrum med bil og buss og kort vei til Fredrikstadmarka - et populært og yndet utfartsområde med turløyper og lysløype. Boligen er de senere år betydelig påkostet og framstår som en romslig familebolig, klar for innflytting.

ANNONSERT VISNING GJENNOMFØRES - VIS SMITTEVETT

Retningslinjer for visning 1.Ta kontakt med megler før visning og meld fra at du kommer. Informer om du er i en risikogruppe, er i karantene eller har symptomer på smitte. 2.Unngå håndhilsning eller annen fysisk kontakt på visning - vi bruker smil i stedet 3.Alle visningsdeltakere oppfordres til god hoste- og håndhygiene 4.Hold minst 1,5 meters avstand til andre på visning 5.Ikke berør noe i boligen. Ta kontakt med megler dersom det er behov for å undersøke noe som forutsetter berøring 6.Sørg for god håndhygiene med såpe, Antibac e.l. 7.Delta ikke på visning hvis du er i karantene, har vært i smitteområder eller har symptomer på korona-smitte. Ring megler ved usikkerhet, slik at alternative måter å vise boligen på kan vurderes 8.Fellesvisninger med mange deltakere unngås og erstattes av lengre visningstid med mindre puljer eller individuelle visninger basert på en konkret risikovurdering 9.Hvis selger er eldre eller i en annen risikogruppe, foreta en risikovurdering og tilrettelegge visning på en måte som minimaliserer risiko for at det etterlates smitte i boligen 10.Reis til visning på en måte som ikke utsetter andre for unødvendig smitterisiko

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til å be om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert om markedet.

BYGGEÅR

1994.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger i en rolig sidegate i et hyggelig boligområde med tettbebygget, variert bebyggelse, sentralt på Lisleby. I spaseravstand til Nøkleby barneskole og barnehager ved Leie/ Roselia og med dagligvareforretning rett rundt hjørnet. Fra eiendommen har man kort vei til Fredrikstad sentrum med bil og buss samt kort vei til Fredrikstadmarka - et populært og yndet utfartsområde med turløyper og lysløype. Flotte solforhold fra morgen til kveld.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum følg RV 109 nordover i retning Sarpsborg. Sving opp til høyre i rundkjøringen før Høiendal. Følg Leiegata ca. 600 meter i østlig retning - rett forbi Nøkleby skole. Sving inn i Rosebuen til venstre og straks deretter til høyre i Sølands vei. Følg veien frem til stikkvei som fører inn til venstre. Eiendommen ligger som første eiendom på venstre hånd. Det vil bli skiltet ved annonsert visning.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
U.etg. 83 72 50 22
1. etg. 85 79 79 0
2. etg. 48 46 46 0
SUM 216 197 175 22
Garasje 33 30 0 30
SUM alle bygninger 249 227 175 52

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Byggemåten skal være bindingsverk og vegger skal etter byggemåte være isolert med 15cm mineralull, liggende kledning over lettklinkermur. Vinduene og terrassedør er tolags isolerglass. Taket er belagt med betongstein.

INNEHOLDER ( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Boligens første etasje består av hall, kjøkken, stue og bad (p-rom). I andre etasje er det oppgang/gang, tre soverom og et bad (p-rom). Kjelleren rommer hall, vaskerom, kjellerstue (p-rom) og to boder (s-rom).

STANDARD/ UTSTYR

Boligen har en bra standard og er godt vedlikeholdt. Det er de siste årene utført større arbeider i boligen som nytt kjøkken, bad, renovering av kjelleren, montert ny varmepumpe og ny sentralstøvsuger. Utvendig er det bygd ny terrasse/balkong. Gulver er belagt med laminat, fliser og trebord. Malt tapet og malte plater på vegger. Panel og malt panel i himlinger.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkkenet er nytt i 2013. Innredning fra Kvik med integrert induksjonstopp, stekeovn, mikro/stekeovn, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap. Det er laminat på gulvet, malte MDF panel på vegger og malt tak. Badet i første etasje er nytt i ca. 2013. Rommet er flislagt på både vegger og gulv, malt tak. Her er det dusjkabinett, veggklosset og innredning med vask. Downlights og varmekabler. Badet i andre etasje er også flislagt på både vegger og , panel i tak. Dette badet har badekar, wc og innredning med vask. Varmekabler.

OPPVARMING

Det er montert varmepumpe i 2011. Det er vedovn i kjelleren (iike godkjent). Varmekabler i gang/hall, de fleste rom i kjeller (ikke gang og vaskerom) og på begge badene.

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med verditakst fra Svein Nesøen, datert 4. mai 2020. Verditakst kr. 4 700 000,-.

OVERTAGELSE

Etter nærmere avtale.

ADRESSE

Sølands vei 6A, 1617 Fredrikstad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tomten er flat, opparbeidet med gressplen og beplantet med prydplanter og blomsterbed. Gårdsplass er belagt med belegningstein. Solrik tomt.

TOMTENS AREAL

430 kvm.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet tomt.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 18 619,-.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Stømforbruk ca 22.000 kwh.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest orange D.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet.

REGULERINGSFORHOLD

Tomten er uregulert.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert som èn boenhet og kan leies ut i sin helhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ferdigattest.

LIGNINGSVERDI

Formuesverdi for inntektsåret 2018 som primærbolig kr. 1 004 371,- og som sekundærbolig kr. 3 615 736 ,-.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
4 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
112 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
113 842,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 813 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Salgsoppgave Sølands vei 6A

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61200043
PrisantydningNOK4,700,000.00
Samlet sumNOK4,700,000.00
Total kostnadNOK4,813,842.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Henning Hesselberg
Henning Hesselberg

Eiendomsmegler MNEF, faglig leder og partner
95 85 01 92