Tidløs 3-roms leilighet med utsikt over by og sjø - Bryggerifjellet, sentrum

Tidløs 3-roms leilighet med utsikt over by og sjø - Bryggerifjellet, sentrum

SOLGT

  • Adresse Natalia Bings vei 1, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK4,700,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 208, bruksnummer: 1786
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 87 m2 / BTA 93 m2 / PROM 87 m2
2 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
C Energimerke C DARK_GREEN
Energimerke

SAMMENDRAG

Dette er en lys og moderne 3-roms leilighet med høy komfort. Fra stuen, kjøkkenet og terrassen er det utsikt over Fredrikstad by og videre mot Hvaler-øyene. Innendørs er det valgt tidløse farger som gir den rette følelsen av modernitet. Leiligheten har en velfungerende og praktisk planløsning med stue- og kjøkkenløsning med gode muligheter for møblering i ulike soner. Her er det stuevinduer vendt ut mot terrassen og en gasspeis med iøynefallende plassering. Solrik terrassen som er glasset inn, og har gassuttak for grill. Leiligheten har takhøyde på 2,70 m. noe som gir god romfølelse og kvalitet for leiligheten. Det følger med 1 innendørs biloppstillingsplass og bod i felles garasjeanlegg.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt takst/tilstandsrapport, opplysninger om sameiets forhold, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

2013

BELIGGENHET

Natalia Bings vei 1 er en del av leilighetskomplekset Bryggerifjellet som ligger på en fjellkam på nordsiden av Fredrikstad sentrum. Utsikten er upåklagelig - herfra kan man se utover hele byen mot Torsnes, Glommas utløp, Hvaler og videre til Sverige. Fra leiligheten tar det ca. 10 minutter gange til Fredrikstad sentrum, med kjøpesenter, matbutikker, kino, jernbanestasjon og mye mer. Bryggerifjellet er et rolig område med lite trafikk. Man kan bestille gratis Flexx-buss til holdeplass rett ved leiligheten.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum følg RV 109 til Glemmen vgs. og sving inn Hassingen til høyre. Følg Hassingen frem til Fagerliveien og følg denne ca 100 m og sving så opp til høyre i Kringsjå. Følg veien rundt svingen og opp på fjellet.

AREAL AV BEBYGGELSE

BRA;P-ROM;S-ROM;BTA;87;87;0;93

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Leiligheten går over ett plan og inneholder hall, to soverom, bad, vaskerom, kjøkken og stue med utgang til terrasse (p-rom). Terrassen er innglasset. Det er også en tilhørende bod ved garasjeannlegget (s-rom).

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Bryggerifjellet er fordelt på ni blokker (A, B, C, D, E, F, G, H og I). Hver blokk inneholder 14 - 15 leiligheter. Byggene er oppført som terrasseblokker med totalt 6 etasjer. 4 over- og 2 underetasjer. Bebyggelsen omfatter også innvendige anlegg for parkering og oppbevaringsboder med innvendig kjøreadkomst mellom byggene.

STANDARD/ UTSTYR

Lys og moderne leilighet med høy komfort. Kjøkkenet er stilrent og i allromsløsning med stuen. Det er godt tilrettelagt for møblering i ulike soner for opphold og bespisning. Fra stuen har man utsikt på hver side av en stilfull gasspeis. Det er balansert ventilasjonsanlegg og vannbåren gulvvarme. Downlights på bad og ved vinduer i stuen. Stor skyvedørsgarderobe i gang. Oppvarming av gulvarme og gass med årlig avlesning (akonto) er inkl. i felleskostnadene. Vinduer er med 3-lags energiglass. Innglasset balkong. Innendørs biloppstillingsplass og bod i felles garasjeanlegg, heisadkomst og callinganlegg med bildeskjerm.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkkenet ble under bygging oppgradert og tilpasset slik at det i dag er et moderne og stilrent kjøkken. Innredningen har slette, grå fronter og benkeplate i mørk laminat. Hvite fliser mellom over- og underskap. Det er integrert stekeovn, platetopp, stål ventilator, kombiskap og oppvaskmaskin. Badet er flislagt med tidsriktige fliser, og utstyrt med dusjdører i glass, servant med skuffeløsning og skap, og vegghengt toalett. Det er balansert ventilasjonsanlegg og vannbåren gulvvarme. Separat, praktisk vaskerom/teknisk rom med belegg på gulv og malte, tapetserte vegger. Hylleinnredning og sluk i gulv.

OPPVARMING

Leiligheten har vannbåren gulvvarme, i tillegg til gasspeis med forgrening til felles gasstankanlegg.

TAKST / TILSTANDSSRAPPORT

Det foreligger Boligsalgsrapport med verdi og lånetakst over eiendommen

OVERTAGELSE

Etter avtale med selger.

ADRESSE

Natalia Bings vei 1, 1605 Fredrikstad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Terrenget skråner og områdene rundt eiendommen består delvis av naturtomt og delvis av opparbeidede arealer med plen, busker og trær. Leilighetene har utvendige fellesarealer - blant annet to lekeplasser og flere sittebenker. Eier har to parkeringsplasser og en bod på 10 kvm i bygningens underetasje.

TOMTENS AREAL/EIERFORM

Ca 5890 kvm. Felles eiet tomt, foruten et parti ved eiendommens adkomst som er festet

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kommunale avgifter er inkludert i fellesutgiftene. Eiedomsskatt pålydende 8 693,- for 2020 faktureres seksjonseier direkte.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

4913 kwh for 2019

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest grønn C

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig tilknyttet

REGULERINGSFORHOLD

Området er regulert og omfattes av 01061025 Reguleringsendring del av Bryggerifjellet hvor formålet er 410-Krav vedr. infrastr, 220-gul sone T-1442, 1550-Renovasjonsanlegg, 1113-Boligbeb. -blokkbebyggelse, 1610-Lekeplass, 2011-Kjøreveg. Det foreligger planforslag i forbindelse med ny jernbanelinje, Intercity Fredrikstad - Sarpsborg. Området er i kommuneplan for Fredrikstad i 2011-2023 med formål 410-krav vedr. infra.str. og 1110-boligbebyggelse.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Leiligheten er registrert som èn boenhet. Den kan leies ut i sin helhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ferdigattest

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Jordskifte tinglyst 12.04.18 med dok.nr. 640641 Erklæring/avtale tinglyst 25.08.15 med dok.nr. 768740 Erklæring/avtale tinglyst 25.08.15 med doknr. 768763 Bestemmelse om parkering tinglyst 03.09.15 med dok.nr. 802917

LIGNINGSVERDI

Kr 983 994 for 2019

INFORMASJON OM REGLER FOR BUDGIVNING

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER

:;;Dokumentavgift til staten, beregnet av kjøpesum;2,5 %;Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte;Kr 585,-;Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon;Kr 697,-

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

SKJEGGKRE

Selger har observert skjeggkre i boligen for en stund tilbake, men har ikke observert nye tilfeller etter felles sanering i sameiet utført fra Nokas. Tiltaket ser ut for å ha virket tilfredstillende. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Ferske studier fra Folkehelseinstituttet bekrefter at man effektivt og sikkert kan kvitte seg med skjeggkre ved å bruke små mengder giftig åte. Skjeggkre gjør ingen bygningsmessig skade, men kan virke sjenerende.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

EIERFORSEKSJONSAMEIETS NAVN OG ORG.NO

Eierseksjonssameiet Bryggerifjellet 1. Org.nr. 998 498 260.

FELLESUGIFTER PR MND

De totale felleskostnadene for denne leiligheten utgjør kr 3.198,- pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer: A konto varme og gass, vaktmestertjenester, felles strøm, forsikring utvendig, servicavtale heis, gass serviceavtale, trappevask, honnorar forretningsfører, vedlikehold/fond, festeavgift av liten del av grunneiendom og diverse andre utgifter. Eiendommskatt kommer i tillegg med kr 8 693,- pr år.

SAMEIETS ÅRSBERETNING,VEDTEKTER OG HUSORDENSREGLER

Ligger vedlagt salgsoppgaven.

SAMEIETS OVERSKUDD/ UNDERSKUDD FORVENTNINGER MHT. UTVIKLING I FELLESUTGIFTER

Sameiet har kr 1 304 702.,- avsatt i vedlikeholdsfond.

Omkostninger
4 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
115 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
116 342,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 816 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61200047
PrisantydningNOK4,700,000.00
Samlet sumNOK4,700,000.00
Total kostnadNOK4,816,342.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22