Rekkehusleilighet over fire halvplan. Kort vei til butikker, og fine lekeområder rundt huset - Sellebakk

Rekkehusleilighet over fire halvplan. Kort vei til butikker, og fine lekeområder rundt huset - Sellebakk

SOLGT

  • Adresse Randulveien 12B, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK2,100,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 609, bruksnummer: 59
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 90 m2 / BTA 98 m2 / PROM 88 m2
3 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad

SAMMENDRAG

Rekkehusleilighet sentralt på Selbak. Boligen er på 90 kvm og er smart utnyttet; den går over fire halvplan. På de to nederste planene er soverom, kjellerstue, bad og bod, mens stue, kjøkken og hems ligger på 3. og 4. plan. Ut fra stua er en fin, solfylt terrasse og hageflekk. Deler av boligen trenger oppussing. Eiendommen er del av et tun med ni rekkehus, med gangveier og gressplener mellom husene. Slike steder er fine for barn, med mange lekekamerater i nabohusene. Bak husene er et fint klatrefjell. Det er kort vei til barnehage, barneskole, ungdomsskole, idrettsanlegg og butikker. Bussforbindelse til Fredrikstad og Sarpsborg sentrum like i nærheten.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til å be om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert om markedet.

BYGGEÅR

1972

BELIGGENHET

Eiendommen ligger i etablert boligområde sentralt ved rundkjøringen på "Nye Selbak". Herfra er det gangavstand til flere matforretninger, treningssenter, frisør, tannlege, bibliotek og andre servicetilbud. Barnehage, barneskole, ungdomsskole og idrettsanlegg ligger i gang- og sykkelavstand. I nærmiljøet ligger også Petrikirken, som har en stor og aktiv speidergruppe. Den gamle delen av Selbak sentrum, som ligger nærmere Glomma, er et unikt småhusmiljø med baker, torg og ulike forretninger. Herfra går det gratis ferge over til Lisleby på vestsiden av Glomma. Glommastien, som byr på 35 km med gang- og sykkelvei rundt Nedre Glomma, passerer gjennom Selbak. Fra eiendommen er det en rask biltur både til Gamlebyen og til Fredrikstad sentrum. Det er bussforbindelse til Fredrikstad og Sarpsborg like i nærheten. Ca. 15 minutter til E6 og sykehuset på Kalnes.

VEIBESKRIVELSE

Med utgangspunkt i Fredrikstad følger du 110-veien over Fredrikstad Bru til Rakkestadsvingen. Følg så 111- veien mot Sellebakk til du har Bøckmann-senteret på venstre hånd. Ta da umiddelbart første avkjøring i rundkjøringen og umiddelbart neste avkjørsel til høyre

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
Plan 1 29 27 25 2
Plan 2 20 18 18 0
Plan 3 33 30 30 0
Plan 4 16 15 14 0
Sum 98 90 88 2
Garasje 14 13 0 13
Sum alle bygninger 112 103 88 15

RETNINGSLINJER FOR VISNING UNDER COVID19

1.Ta kontakt med megler før visning og meld fra at du kommer. Informer om du er i en risikogruppe, er i karantene eller har symptomer på smitte. 2.Unngå håndhilsning eller annen fysisk kontakt på visning - vi bruker smil i stedet 3.Alle visningsdeltakere oppfordres til god hoste- og håndhygiene 4.Hold minst 1,5 meters avstand til andre på visning 5.Ikke berør noe i boligen. Ta kontakt med megler dersom det er behov for å undersøke noe som forutsetter berøring 6.Sørg for god håndhygiene med såpe, Antibac e.l. 7.Delta ikke på visning hvis du er i karantene, har vært i smitteområder eller har symptomer på korona-smitte. Ring megler ved usikkerhet, slik at alternative måter å vise boligen på kan vurderes 8.Fellesvisninger med mange deltakere unngås og erstattes av lengre visningstid med mindre puljer eller individuelle visninger basert på en konkret risikovurdering 9.Hvis selger er eldre eller i en annen risikogruppe, foreta en risikovurdering og tilrettelegge visning på en måte som minimaliserer risiko for at det etterlates smitte i boligen 10.Reis til visning på en måte som ikke utsetter andre for unødvendig smitterisiko.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Rekkehus bygget over fire halvplan. Begbyggelsen er sannsynligvis fundamentert på leire. Betong grunnmur. Yttervegger i bindingsverk, som etter byggemåte skal være isolert emd 10 cm mineralull. Takkonstruksjon av typen pulttak. Tekekt med papp. Treplatting ved inngangsparti og terrasse i bakkant. Garasjeplass i fellesgarasje.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Hall, gang, bad , 2 soverom, kjøkken og stue, stue/soverom Andel P-ROM angitt som "herav P-ROM 88 kvm. Bod og garasje Areal av S-RO.

STANDARD/ UTSTYR

Boligen har en relativt enkel standard, og man må regne med oppussing. Det spørs hva man ønsker. Veggene har malerstrie, brystpanel, panel og malt panel. Gulvene er kledd med belegg, laminat og parkett. Takene har panel og malte plater. Fin, solfylt terrasse på sørsiden med elektrisk markise. Bygningen har en arkitektonisk snert i skråtaket som strekker seg over de to øverste planene, og med de høye, smale vinduene på nordveggen.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

KJØKKEN: Kjøkkenkrok med hvit, nyere innredning. Integrert oppvaskmaskin. Det er malerstrie på veggene, parkett på gulvet og panel i taket. Ventilator. Respateksplater mellom over- og underskapene. Kjøkkenet er åpent ut mot stua. BAD: Eldre bad som trenger oppussing. Dusjkabinett, wc, vask, og opplegg til vaskemaskin. Tapet på veggene, belegg på gulvet, malt tak. Sluk i gulvet. Ventilasjon i veggen.

OPPVARMING

Vedovn i stuen.

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med verditakst fra Svein Nesøen. Verditakst kr 2 100 000,-

OVERTAGELSE

Ledig for kjøper.

ADRESSE

Randulveien 12 b.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Eiendommen er del av et tun med ni rekkehus, med gangveier og gressplener mellom husene. Boligen har en lun og romslig veranda mot sør med nedgang til hage. Hagen er nå en åpen gressbakke ut mot naboer og fellesområde, men denne kan man gjøre mye fint ut av. Man kan f.eks. sette opp skjerming mot naboene og utvide verandaen med platting, eller man kan lage en liten, grønn oase med bærbusker, grønnsaker i pallekasser o.l. Det er asfaltert ved inngangen. Eier har garasje i felles garasjeanlegg, men den er i dårlig stand.

EIERFORHOLD TOMT

Tomten er festet. Fremfestere er Fredrikstad kommune.

FESTEAVGIFT

Kr. 695,- pr. år. Faktureres sammen med kommunale avgifter.

TOMTEFESTE OG ENDRING AV LOVGIFNING/ RETTSPRAKSIS.

Tomtefesteloven har de senere år vært gjenstand for flere endringer. Rettspraksis og fortolkning av tomtefeste er stadig i forandring. Endringer kan medføre endret adgang for gunneieren til regulering av grunnleie m.m. Endringer kan også vedrøre adgang til å kreve tomt innløst.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 9 233,-, dette inkluderer eiendomsskatt og festeavgift (kr. 695,-)

VELFORENING

Det betales et lite beløp til velforening i året. Beløpet varierer noe fra år til år.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen omfattes av kommuneplan Fredrikstad 2011 – 2023 Eiendommen omfattes av reguleringsplan med plan 44, Løen, Konsentrert småhusbebyggelse.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Registrert som en boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ingen ferdigattest / midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Festekontrakt tinglyst 09.11.1972 Erklæring/avtale tinglyst 09.11.1972

LIGNINGSVERDI

Som primærbolig: Kr 543 946,- Som sekundærbolig kr 1 958 207,-

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
2 100 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
52 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
53 842,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 153 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Salgsoppgave Randulveien 12B

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61200069
PrisantydningNOK2,100,000.00
Samlet sumNOK2,100,000.00
Total kostnadNOK2,153,842.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22