Stor, ny og iøynefallende enebolig i malmfuru. Nær sjøen - Vesterøy, Hvaler

Stor, ny og iøynefallende enebolig i malmfuru. Nær sjøen - Vesterøy, Hvaler

  • Adresse Nordengåsen 17, Hvaler
  • Prisantydning NOK7,900,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 51, bruksnummer: 109
    Hvaler kommune
  • Areal BRA 207 m2 / BTA m2 / PROM 201 m2
4 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad
B Energimerke B ORANGE
Energimerke

SAMMENDRAG

Stor, ny og iøynefallende enebolig, ved inngangen til Hvaler-øyene. Eiendommen ligger tilbaketrukket og fredelig til i et nyetablert boligfelt ved Ødegårdskilen. Herfra er det gangavstand til bade- og fiskeplasser i den praktfulle Hvaler-skjærgården. Boligen, som har 1,5 plan, er oppført i 2020, i en spenstig arkitektur som tar utgangspunkt i det tradisjonelle saltakets linjer. Ytterveggene er kledd med vedlikeholdsfri malmfuru, og uteområdene er laget slik at de trenger lite stell. Huset har en 100 kvm stor terrasse mot nord og vest, hvor man kan nyte Hvalers solnedganger. Innvendig er boligen svært romslig. Den har en stor stue med takhøyde som går helt opp til mønet, og de utradisjonelle vinduene gir massivt med dagslys. Fire soverom, to bad og stor loftsstue gir plass til en stor familie. Huset har en gjennomgående bra standard. Denne eiendommen er et ideelt utgangspunkt for å leve nær sjø og vakre turområder. Det er ca. 15 min. å kjøre til Fredrikstad sentrum.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til å be om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert om markedet.

BYGGEÅR

2020.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger praktfullt til ved "Hvalerporten": innkjøringen til Vesterøy, som er den første av Hvaler-øyene man kommer til fra Fredrikstad. Kjøreturen ut hit er frigjørende; det er vakkert å se landskapet åpne seg med sjø og skjærgård. Eiendommen ligger i et nyetablert boligområde på høyre side av fylkesvei 108, noen hundre meter etter at man kommer inn på Vesterøy. I området er det en blanding av boliger og hytter. Strøket er barnevennlig, med lite trafikk. Fra eiendommen kan man se sjøen, og det er gangavstand til fine badeplasser og den flotte skjærgården. Ødegårdskilen er nærmeste handelssted, bare 1 km unna. Her er det to dagligvarebutikker, apotek, bensinstasjon, Havkatten fisk- og skalldyrutsalg, Øykroa bar og restaurant, blomsterforretning m.m. Nærmeste barneskole er Åttekanten skole på Vesterøy, mens ungdomsskole ligger på Asmaløy. Det er bussforbindelse til Oslo, Fredrikstad og Skjærhalden fra Ødegården hver time.. De fantastiske Hvaler-øyene byr på fine turmuligheter både på land og til havs, hele året. Det er ca. 15 minutters kjøretid til Fredrikstad sentrum.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1. etg. 160 142 138 4
2. etg. 68 65 63 2
SUM 228 207 201 6
Garasje 35 30 0 30
SUM alle bygninger 263 237 201 36

RETNINGSLINJER FOR VISNING UNDER COVID19

1.Ta kontakt med megler før visning og meld fra at du kommer. Informer om du er i en risikogruppe, er i karantene eller har symptomer på smitte. 2.Unngå håndhilsning eller annen fysisk kontakt på visning - vi bruker smil i stedet 3.Alle visningsdeltakere oppfordres til god hoste- og håndhygiene 4.Hold minst 1,5 meters avstand til andre på visning 5.Ikke berør noe i boligen. Ta kontakt med megler dersom det er behov for å undersøke noe som forutsetter berøring 6.Sørg for god håndhygiene med såpe, Antibac e.l. 7.Delta ikke på visning hvis du er i karantene, har vært i smitteområder eller har symptomer på korona-smitte. Ring megler ved usikkerhet, slik at alternative måter å vise boligen på kan vurderes 8.Fellesvisninger med mange deltakere unngås og erstattes av lengre visningstid med mindre puljer eller individuelle visninger basert på en konkret risikovurdering 9.Hvis selger er eldre eller i en annen risikogruppe, foreta en risikovurdering og tilrettelegge visning på en måte som minimaliserer risiko for at det etterlates smitte i boligen 10.Reis til visning på en måte som ikke utsetter andre for unødvendig smitterisiko.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Enebolig oppført i 2020. Huset står på steinfylling, mne grunnmur av Jackon ringmurselementer og betongdekke i hele 1. etasje. Yttervegger i bindingsverk, isolert med 25 cm mineralull. Stående kledning i ubehandlet malmfuru. Takkonstruksjon av typen saltak, tekket med betongstein. Vinduer i trelags energiglass. Aluminiumsbeslått på utsiden. Malt inngangsdør med sidefelt i trelags isolerglass. Garasjen har betongdekke, vegger av thermomur med puss på begge sider, og saltak med flat betongstein. Stor vedlikeholdsfri leddport med el-åpner.

INNEHOLDER (fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940)

Husets første etasje inneholder hall, stue, kjøkken, to soverom - hvor det ene har garderoberom, bad, wc, vaskerom (p-rom) og et teknisk rom (s-rom). I andre etasje er det loftstue, to soverom, et bad (p-rom) og en bod (s-rom).

STANDARD/ UTSTYR

Eiendommen består av en ny enebolig på 1,5 plan og en frittliggende dobbelgarasje. Byggestilen tar utgangspunkt i det tradisjonelle saltaket og har gitt dette en moderne vri. Vinduer fra bakkenivå opp til skråtakene gir boligen særpreg - og mye naturlig lys. Huset er kledd med vedlikeholdsfri malmfuru. Denne kledningen inneholder ingen kjemiske stoffer, har lang levetid og vil bli gråfarget i løpet av 4-5 år. Innvendig er det store, lyse rom som er det sentrale. Det flotte allrommet i 1. etasje, som er kombinert stue og kjøkken, er åpen helt opp til mønet. Hovedsoverommet i 1. etasje har eget bad og egen garderobe. Rommet er stort som en suite - og har to store vinduer som går fra gulvet og nesten opp til taket. Huset har en bra standard. Det er varmekabler i hele 1. etasje (bortsett fra teknisk rom) og på badet i 2. etasje. Kjøkkenet har mye integrert utstyr. Huset er forberedt for smartstyring, og det er lagt klart for fiberbredbånd. Boligen har sentralstøvsuger, Flexit ventilasjon med varmegjenvinning og mange downlights. Peisovn i stua. Overflater: vegger og tak er malt, og det er parkett og fliser på gulvene. Utvendig har eiendommen en imponerende treplatting/terrasse på to sider av huset, på ca. 105 m2. Stor steinbelagt gårdsplass.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

KJØKKEN: Stilfull, åpen kjøkkenløsning i stua med stor, svart innredning fra den danske produsenten Tvis Kjøkken. Integrert utstyr: Witt induksjon platetopp med ventilator, Brandt stekeovn, mikroovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Malte vegger og tak, parkett på gulvet. Gulvvarme. BAD 1. ET.: Delikat og praktisk badeværelse innenfor hovedsoverommet. Fliser i mørke og lyse gråtoner på veggene og gulvet. Malt tak. Dusj, veggklosset og innredning med to servanter og fire skuffer. Sluk i dusj. Ventilasjon i taket. Gulvvarme. Downlights. BAD 2. ET.: Dusj, veggklosset og innredning med vask. Fliser på vegger, gulv og tak. Sluk i dusjen. Ventilasjon i vegg. Varmekabler. Downlights. VASKEROM: Lang benk med skyllekum og underskap/skuffer. Malte vegger og tak, fliser på gulvet. Ventilasjon i taket. Gulvvarme. Dør ut. TOALETTROM 1. ET.: Wc og liten innredning med vask. Malte vegger og tak, fliser på gulvet. Ventilasjon i taket. Gulvvarme.

OPPVARMING

Boligen har flexit ventilasjon med varmegjenvinding og det er peisovn i stue/kjøkken. Det er også varmekabler i hele første etasje, og badet i andre etasje, med unntak av det tekniske rommet.

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med verditakst fra takstmann Svein Nesøen, datert 28.08.2020. Verditakst kr. 8 300 000,-

OVERTAGELSE

Ledig for kjøper.

ADRESSE

Nordengåsen 17, 1684 Vesterøy.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tomten er anlagt med tanke på å være enkel å holde i stand, og den er i stor grad vedlikeholdsfri. Den har ingen gressplen. Helt inntil huset er det henholdsvis steinbelagt gårdsplass, terrasse og steinbelagt gangvei. I randsonen av dette er det steinbed og åpent fjell. Noe beplantning. Fra veien kommer man rett inn på den store steinlagte gårdsplassen. Eiendommen har en stor dobbelgarasje, og det er plass til flere biler ute på gårdsplassen. Rundt husets nord- og vestside ligger boligens 100 kvm store terrasse i tre. Den er åpen og solrik og har plass til atskillige sittegrupper, solsenger o.l. På baksiden av huset er det laget et steinbed med kantsteiner i granitt. Tomten er for det meste flat.

TOMTENS AREAL

749 kvm.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet tomt.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Eiendomsskatt kr. 3 335,-.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Ingen historikk.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest orange B.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Boligen er kommuntalt tilknyttet vann, avløp og veg.

REGULERINGSFORHOLD

Regulert med formål om 111 - Frittliggende småhusbebyggelse.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert som èn boenhet og kan leies ut i sin helhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Bebyggelsen på eiendommen har ikke fått utstedt midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest enda da det ble gitt byggetillatelse 17.12.2019.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Ingen.

LIGNINGSVERDI

Ikke fastsatt.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
7 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
50 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 000 000,-))
--------------------------------------------------------
51 342,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 951 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Salgsoppgave Nordengåsen 17

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61200086
PrisantydningNOK7,900,000.00
Samlet sumNOK7,900,000.00
Total kostnadNOK7,951,342.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22