Tiltalende enebolig sentralt og barnevennlig - Kråkerøy - Fredrikstad

Tiltalende enebolig sentralt og barnevennlig - Kråkerøy - Fredrikstad

SOLGT

  • Adresse Skogveien 17C, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK4,500,000.00
  • Ansvarlig megler Gunnar Olai Stavlund
    Eiendomsmegler MNEF, daglig leder og partner
  • Matrikkel Gårdsnummer: 440, bruksnummer: 167
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 145 m2 / BTA 156 m2 / PROM 127 m2
3 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad
G Energimerke G ORANGE
Energimerke

SAMMENDRAG

Dette er en tiltalende, nett, men innholdsrik enebolig med solrik, god beliggenhet i et trivelig og sentrumsnært boligstrøk nord på Kråkerøy. Rett ved Smertudammen og kun en kort sykkeltur unna sentrum i Fredrikstad, med handlegater, byferger, jernbanestasjon m.m. Dett er barnevennlige omgivelser med trygg og kort vei til skoler og barnehager. Her finnes fine turområder både i skogen - og langs Glommastien som tar deg elvelangs til sentrum, eller videre sydover til Hvaler.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til å be om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert om markedet.

BYGGEÅR

Boligen er opprinnelig oppført i 1958. Senere ombygget på 1970 tallet.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger skjermet, solrikt og pent, innerst i en liten blindvei oppe i en sydvendt helling i et sentrumsnært og barnevennlig boligområde på Kråkerøy. Området ligger rett nord for Kråkerøydammen og Svenskeberget. Huset ligger høyt og luftig med fin utsikt mot Torsneslandet og Sverige i det fjerne. Her har du gang- og sykkelavstand til byens sentrum, byferge og jernbanestasjon. Nærområdet er preget av trivelige, smale, smågater som svinger seg i ulike retninger opp gjennom boligbebyggelsen. Her har barna trygg og kort vei til skoler, barnehager og friområder de kan utfolde seg på. Ved Glommen Senter ved Kråkerøybroa finnes to dagligavereforretninger, bensinstasjon og treningssenter. Det er 10 min å gå til gratis ferge, som tar deg til sentrum, Gamlebyen og Gressvik. Tar du veien sydover på Kråkerøy kommer til flere fine turområder, badestrender - og videre til den ettertraktede Hvalerskjærgården.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum følg skilt til Hvaler over den gamle Kråkerøybroa. Fra Kråkerøybroa følg Kråkerøyveien sydover ca 1 km og sving opp til høyre inn på Solbergbakken. Følg deretter Skogveien oppover og se skiltet stikkvei opp til høyre som leder frem og opp til eiendommen.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
1. etg. 106 97 94 3
2. etg. 34 33 33 0
SUM 140 130 127 3
Bod 16 15 0 15
SUM ALLE BYGG 156 145 127 18

RETNINGSLINJER FOR VISNING UNDER COVID19

1.Ta kontakt med megler før visning og meld fra at du kommer. Informer om du er i en risikogruppe, er i karantene eller har symptomer på smitte. 2.Unngå håndhilsning eller annen fysisk kontakt på visning - vi bruker smil i stedet 3.Alle visningsdeltakere oppfordres til god hoste- og håndhygiene 4.Hold minst 1,5 meters avstand til andre på visning 5.Ikke berør noe i boligen. Ta kontakt med megler dersom det er behov for å undersøke noe som forutsetter berøring 6.Sørg for god håndhygiene med såpe, Antibac e.l. 7.Delta ikke på visning hvis du er i karantene, har vært i smitteområder eller har symptomer på korona-smitte. Ring megler ved usikkerhet, slik at alternative måter å vise boligen på kan vurderes 8.Fellesvisninger med mange deltakere unngås og erstattes av lengre visningstid med mindre puljer eller individuelle visninger basert på en konkret risikovurdering 9.Hvis selger er eldre eller i en annen risikogruppe, foreta en risikovurdering og tilrettelegge visning på en måte som minimaliserer risiko for at det etterlates smitte i boligen 10.Reis til visning på en måte som ikke utsetter andre for unødvendig smitterisiko.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Frittliggende enebolig over 1 1/2 etg. oppført i 1958 og ombygget på 1970 tallet. Boligen fremstår meget godt vedlikehold og ble i 2010 etterisolert og påsatt ny kledning som er lagt i varierende retninger. Dette i kombinasjon med endrede vindusåpninger har bidratt til å gi boligen et tidsriktig og oppdatert uttrykk. Alle vinder i yttervegg er byttet i 2010 med aluminiumsbeslåtte vinduer som reduserer behovet for vedlikehold. Enkelte glass er selvvaskende. Takdekket ble skiftet i 2008.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Boligen inneholder i første etasje: Entre, garderobe, hall, stue med utgang til veranda, spisestue, kjøkken, bad/wc, bad/wc/vaskerom. Bod (S-rom). Andre etasje inneholder: Allrom, to soverom. Utvendig bod (S-rom).

STANDARD/ UTSTYR

Boligen er godt oppdatert mht. innvendig standard og gir et meget godt inntrykk. Gulv er belagt med keramiske fliser, eik parkett, laminat og furubord. Vegger har glatte, malte flater i moderne og tidsmessig palett, keramiske fliser og våtromsplater. Tak har malte plater, og malt panel.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkkenet er har en velustyrt og pen innredning fra Ikea, glatte, hvite fronter. 80 cm keramisk koketopp, stekeovn, kjøl/ frys og oppvaskmaskin. Hovedbadet er ustyrt med dobbel servantinnredning, badekar og wc. Et kombinert bad/vaskerom er ustyrt med servantinnredning, wc, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

OPPVARMING

Det er lagt varmekabler i begge baderomsgulv. I entre, stue og kjøkken er det lagt varmefolie i gulv. Peisovn for fyring med ved i stue. Elektriske panelovner i soverommene.

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med verditakst fra Neder Glomma Takst as, datert 11.6.2020. Verditakst kr 4 500 000,-. Tilstandsrapporten angir tilstandsgrader for ulike bygningelementer på en skala fra 0 til 3 der tilstandsgrad 0 har minst symptomer. For Skogveien 17 C er det angitt tilstandsgrader fra 0 for to av 16 vurderte elementer, tilstandsgrad 1 for 9 av 16 elementer og tilstandgrad 2 for 5 av 16 elementer. Tilstandsgrad for det enkelte bygningselementer er beskrevet og begrunnet under de ulike punktene i tilstandsrapporten som følger vedlagt salgsoppgaven.

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Skogveien 17 C, 1672 Kråkerøy.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tomten ligger opp i en skråning der fjellet faller av mot syd, i terrasserte nivåer - som er pent opparbeidet og rikt beplantet. Boligen er plassert i tomtens øvre del. Dette gir gode solforhold og fin utsikt. Gårdsplass og oppkjørsel er asfaltert. Mot boligens sydvestre side er det laget en treplatting på bakkeplan der man før solen tidlig og beholder den lenge.

TOMTENS AREAL

738 kvm

EIERFORHOLD TOMT

Selveier

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr 14 848,00 pr år. Det er montert vannmåler i eiendommen.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Eiers forbruk av strøm siste 12 mndr. var 12136 kWh.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest Orange G.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet vann- og avløp.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen ligger i uregulert område. I kommuneplanens arealdel er eiendommen avsatt til området for bebyggelse og anlegg.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Eiendommen er registrert som en boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ikke ferdigattest, eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

1977/302622-2/86 Erklæring/avtale . 01.06.1977. Rettighetshaver:Knr:3004 Gnr:440 Bnr:202. Bestemmelse om kloakkledning. Gjelder denne registerenheten med flere

LIGNINGSVERDI VED LINGINGEN FOR 2018

Kr 782 318,- som primærbolig. Kr 2 817 783,- som sekundærbolig.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
4 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
123 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
125 092,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 625 092,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Salgsoppgave Skogveien 17C

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61200074
PrisantydningNOK4,500,000.00
Samlet sumNOK4,500,000.00
Total kostnadNOK4,625,092.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Gunnar Olai Stavlund
Gunnar Olai Stavlund

Eiendomsmegler MNEF, daglig leder og partner
91 35 31 25