"Huset på prærien"! Hyggelig enebolig kloss inntil Fredrikstadmarka - Evenrød.

"Huset på prærien"! Hyggelig enebolig kloss inntil Fredrikstadmarka - Evenrød.

 • Adresse Evenrødveien 59, Fredrikstad
 • Prisantydning NOK4,300,000.00
 • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
  Eiendomsmegler MNEF
 • Matrikkel Gårdsnummer: 214, bruksnummer: 60
  Fredrikstad kommune
 • Areal BRA 158 m2 / BTA 178 m2 / PROM 137 m2
4 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
E Energimerke E YELLOW
Energimerke

SAMMENDRAG

Evenrødveien 59 ligger landlig til på Evenrød/ Veum, 10 minutters kjøring nord for Fredrikstad sentrum. Fra huset har man jorder foran seg og skogen bak seg, og bare spredt bebyggelse rundt omkring. Her kan du være for deg selv, og du er tett på naturen. Fra stua kan du se hvordan både lyset og årstidene skifter på jordene omkring. Og rett bak huset ligger Fredrikstadmarka - med kilometervis av løypenett. Selve boligen består av to romslige etasjer, med to soverom i hver etasje. Boligen har blitt pusset opp gjennom de siste årene, og er lys, trivelig og moderne. Dette er en fin familiebolig. Solrikt hele dagen fra morgensol på terassen bak til solnedgang på hovedterrassen i front. Tomta er av den typen som det er lett å utfolde seg på. Her er det god plass til å sette opp lekehus, lage bålplass og mye annet. Det er gang- og sykkelveier til både barne- og ungdomsskole, og flere barnehager i nærområde. 10 min å kjøre til E6 og Kalnes.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til å be om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert om markedet.

BYGGEÅR

Ca. 1975.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger landlig til på Veum, i et område med spredt bebyggelse. Det er ca. 10 minutter å kjøre til Fredrikstad sentrum. Eiendommen ligger barnevennlig til i enden av blindvei. Tomta er usjenert med svært gode solforhold. Det går ikke an å bo nærmere Fredrikstadmarka enn dette: Skogen overtar der hagen slutter. I Fredrikstadmarka finnes 12 km lysløype, Skihytta og praktfulle turmuligheter året rundt. Nærheten til marka og den åpne beliggenheten gjør at det er gode muligheter for å nyte synet av skogens dyreriket fra stuevinduet. Innenfor et par minutters kjøring ligger flere barnehager. Det er 2,5 km til Ambjørnrød skole og 3 km til Kvernhuset ungdomsskole. Fine gang- og sykkelveier. I nærheten ligger Skogstrand IL, som har håndball, fotball og barneidrett. Det er relativt kort vei til Fredrikstad sentrum og Christianslund-området med butikker. Det er ca. 10 minutter å kjøre til E6 og Kalnes.

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje BTA BRA P-ROM S-ROM
U.etg. 87 73 52 21
1. etg. 91 85 85 0
SUM 178 158 137 21

RETNINGSLINJER FOR VISNING UNDER COVID19

1.Ta kontakt med megler før visning og meld fra at du kommer. Informer om du er i en risikogruppe, er i karantene eller har symptomer på smitte. 2.Unngå håndhilsning eller annen fysisk kontakt på visning - vi bruker smil i stedet 3.Alle visningsdeltakere oppfordres til god hoste- og håndhygiene 4.Hold minst 1,5 meters avstand til andre på visning 5.Ikke berør noe i boligen. Ta kontakt med megler dersom det er behov for å undersøke noe som forutsetter berøring 6.Sørg for god håndhygiene med såpe, Antibac e.l. 7.Delta ikke på visning hvis du er i karantene, har vært i smitteområder eller har symptomer på korona-smitte. Ring megler ved usikkerhet, slik at alternative måter å vise boligen på kan vurderes 8.Fellesvisninger med mange deltakere unngås og erstattes av lengre visningstid med mindre puljer eller individuelle visninger basert på en konkret risikovurdering 9.Hvis selger er eldre eller i en annen risikogruppe, foreta en risikovurdering og tilrettelegge visning på en måte som minimaliserer risiko for at det etterlates smitte i boligen 10.Reis til visning på en måte som ikke utsetter andre for unødvendig smitterisiko.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Huset er sannsynligvis fundamentert på fjell og stenfylling til fjell. Grunnmur av lettklinkermur. Yttervegger i bindingsverk,som etter byggemåte skal være isolert med 10 cm mineralull. Original, stående kledning (malt i 2014). Takkonstruksjon av typen saltak, tekket med duk, sutaksplater og betongstein (2008). Originale vinduer med tolags isolerglass.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Underetasje: Gang, hall, vaskerom, tv-stue og to soverom (alle p-rom). Tre boder (s-rom). 1. etasje: Gang/hall, kjøkken, stue, bad og to soverom (alle p-rom).

STANDARD/ UTSTYR

Eiendommen består av enebolig på to plan. Huset har blitt kostet på mye siden 2012, blant annet har alt av vegger, gulv og tak innvendig blitt pusset opp. Boligen er lys og pen. Kjøkkenet og badet var nytt i 2012. Gulvene er belagt med parkett og fliser. Vegger: malt MDF-panel og tapet /malt tapet. Malte plater og malte tak. Alt elektrisk og det aller meste av rør innvendig er nytt. Ny inngangsdør og boddør, originale vinduer. Kledningen er original. Taktekket er fra 2008. Stor solrik veranda med flott utsyn. Diverse utstyr: Varmepumpe fra 2013. Varmekabler i gangen i underetasjen og på badet i 1. etasje. Peisovn i stua.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

KJØKKEN: Nytt i 2012. Hvit Ikea-innredning med integrert platetopp, stekeovn, mikroovn, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Stålventilator. Tapet på veggene, parkett på gulvet, malt tak. BAD: Nytt i 2012. Dusjkabinett, veggklosset og innredning med vask. Fliser på vegger og gulv, malt tak. Sluk under kabinettet. Varmekabler. Downlights. VASKEROM: Pusset opp i 2020. Malt tapet på veggene og malt panel i taket. På gulvet er det lagt trefliser oppå eldre fliser. Sluk i gulvet. Ventilasjon i veggen.

OPPVARMING

Peisovn i stuen. Varmepumpe. Varmekabler i gang og på bad i 1. etasje. Panelovner forøvrig.

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med verditakst fra Nedre Glomma Takst AS, datert 01.06.21. Verditakst kr. 4 300 000,-

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Evenrødveien 59, 1615 Fredrikstad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tomta består hovedsakelig av gruset innkjøring/gårdsplass og plen rundt huset. Noe hekk. Skogkanten går inntil plenen bak på tomta. Terrenget skråner lett mot vest. Svært solrikt. Stor sørvestvendt veranda med utgang fra stua, hvor det er flott utsyn over jordene og skogene omkring. Platting langs huset foran inngangsdøra. Det er også veranda på baksiden av huset, med utgang fra soverom. Tomta har et stort potensialt for dem som liker å ordne hage og kanskje har en liten anleggsgartner i seg.

TOMTENS AREAL

861 m2.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet tomt.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 19 781,- pr. år inkl. eiendomsskatt.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

15 000 kwh i 2020.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest gul E.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig.

REGULERINGSFORHOLD

Uregulert område. Omfattes av kommuneplanen med formål LNF - spredt bolig- fritids eller næringsbebyggelse og hensyn landbruk.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert med èn godkjent boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger midlertidig brukstillatelse

HEFTELSER/ SERVITUTTER

1975/2475-3/86 Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3004 Gnr:214 Bnr:60 Bestemmelse om kloakkledning 2014/1063922-1/200 Bestemmelse om veg Rettighetshaver:Knr:3004 Gnr:214 Bnr:60

LIGNINGSVERDI

Kr. 788 408.- som primærbolig Kr. 2 838 268,- som sekundærbolig

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
4 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
107 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 300 000,-))
--------------------------------------------------------
108 842,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 408 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

 1. Rettighet Evenrødveien 59
 2. Salgsoppgave Evenrødveien 59

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61200082
PrisantydningNOK4,300,000.00
Samlet sumNOK4,300,000.00
Total kostnadNOK4,408,842.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Fra
15.06 17:30
Til
15.06 18:30

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22