Lys og moderne to-roms med utsikt til elven - Sentrum/Kråkerøy

Lys og moderne to-roms med utsikt til elven - Sentrum/Kråkerøy

  • Adresse Gamle Beddingvei 11, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK3,650,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 423, bruksnummer: 179
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 56 m2 / BTA 60 m2 / PROM 52 m2
1 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
C Energimerke C DARK_GREEN
Energimerke

SAMMENDRAG

Dette er en lys og moderne selveierleilighet (ny i 2017) med egen garasjeplass - som ligger midt i smørøyet for deg som liker å bo der det skjer. Leiligheten ligger på hjørnet av bygget, mot Værsteområdet, og får godt med lys inn fra to kanter. Størrelsen er 50 kvm, og plassen er svært godt utnyttet. Den gode rominndelingen gjør at leiligheten føles større enn den er. Boligen har ett soverom, kjøkken, bad, stue og en bod innenfor kjøkkenet som kan brukes som grovkjøkken. Fra balkongen er det utsikt til elvepromenaden og et yrende sentrumsliv, og fra stua ser man over på Høgskolen i Østfold og Værsteområdet. Her kan du velge mellom kafeen på hjørnet, rett utenfor døren, eller ta turen noen hundre meter til livet i sentrum rett på den andre siden av elven. Enten du benytter føttene, sykler eller tar elvemetroen, har du sentrum, jernbanestasjonen og Gamlebyen kun noen minutter unna.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt takst/tilstandsrapport, opplysninger om sameiets forhold, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

2017.

BELIGGENHET

Beliggende i den nye blokkbebyggelsen på Kråkerøysiden av elva som deler Værsteområdet fra sentrum. Værsteområdet utvikler seg stadig til å være en forlengelse av sentrumsområdet - og fremstår som en ny, moderne og spennende bydel. Leiligheten ligger i 3 etg med balkong som gir deg godt overblikk over hva som skjer langs elven og på bysiden. Rett nedenfor ligger fergeleiet ved Fredrikstad stadion der fergen tar deg opp, eller ned langs elven, med stoppesteder på Gressvik, i sentrum, ved Isegran og ved Gamlebyen. Stadionområdet vil forhåpentligvis igjen bli et sted for de store begivenheter for byens stolthet FFK. Mens du venter, kan du benytte deg av et stadig bredere utvalg av kafeer, dagligvareforretninger m.m.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum kan du enkelt gå over gangbroen og holde til høyre i Gamle Beddingsvei nr 11. Med bil tar du deg lettest over den nye Kråkerøybroa ved Seiersten. Hold til venstre i første rundkjøring på Kråkerøysiden og følg veien frem forbi stadionbygget og parker inn mot venstre.

AREAL AV BEBYGGELSE

BRA;P-ROM;S-ROM;BTA;56;52;4;60

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Leiligheten inneholder: Hall, kjøkken/stue med utgang til veranda, soverom, bad/wc/vask og bod (s-rom). Leiligheten disponerer i tillegg en innvendig biloppstillingsplass og en sportsbod rett innenfor p-plassen. Plass og bod merket med 307 Kjelleren er også utstyrt med felles sykkelstall m.m. Eierforholdet til biloppstillingsplass og sportsbod er reflektert som en ideell 1/114 av gnr 423, bnr 181 ( Kjelleretasjen).

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Leiligheten ligger i 3. etasje i blokkbebyggelse der ulike bygningsdeler har fra fire til åtte etasjer over parkeringskjeller. Bebyggelsen er oppført med grunnmur og kjeller av betong og søyler i grunnen. Konstruksjonen forøvrig er bestående av betong, stål og tre med fasader av pusset tegl. Bygget er betjent med heis fra kjeller til hver etasje. Felles inngangsparti med fjernbetjent porttelefon med monitor. Bygget har ikke piper og er tilknyttet fjernvarmesystem med vannbåren fordeling av varme. Byggene er organisert som eierseksjonssameier der det i tillegg til boligseksjoner og forekommer næringsseksjoner i det vesentligste på bakkeplan.

STANDARD/ UTSTYR

Leiligheten er ny i 2017 og har liten bruksslitasje. Gulv er belagt med eikeparkett og keramiske fliser. Vegger har malte, glatte flater og keramiske fliser. Glatte, malte tak. Alle vinduer foruten baderomsvindu er utstyrt med utvendige, elektrisk styrte sunscreens.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Leilgheten er utstyrt med kjøkkeninnredning i hvit utførelse fra Sigdal, med intergrert Siemensprodukter som stekeovn, keramisk induksjonstopp og oppvaskmaskin. Gulvplassert kjøl/frys. Baderomsinnredning med servantskap i hvit utførelse, dusjvegg, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin.

OPPVARMING

Vannbåren gulvvarme (fjernvarme) med termostat i ulike rom og soner. Dette inngår med akontobeløp i felleskostnader mot årlig avregning.

TAKST / TILSTANDSSRAPPORT

Det foreligger takst/tilstandsrapport fra takstmann Svein Nesøen.

OVERTAGELSE

Etter nærmere avtale.

ADRESSE

Gamle Beddingvei 11, 1671 Fredrikstad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Flat tomt som ligger mot bryggepromenaden langs Vesterelva. Utvendige fellesarealer med gangveier mellom blokkene. Eier har parkeringsplass og en bod i garasjeanlegg i underetasjen. Det er lekeplass ved siden av blokka.

TOMTENS AREAL/EIERFORM

Eiet fellestomt. 4307 kvm.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Hver leilighet faktureres for eiendomsskatt direkte, for denne leiligheten er det kr. 5 739,-.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

2000 kwh for siste 12 mnd.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest Grønn C

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet.

REGULERINGSFORHOLD

Området er regulert gjennom reguleringsplanen 0106558 Værste 1 A, Kråkerøy. Blokkbebyggelse og annet kombinert formål. Det er utarbeidet reguleringsbestemmelser til reguleringsplanen. I kommuneplanens arealdel er omrdået avsatt til sentrumsformål - og generelle hensyn (elva).

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Leiligheten er registrert som èn boenhet og kan leies ut i sin helhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ferdigattest.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

2017/168806-1/200 Seksjonering

LIGNINGSVERDI

Etterkommer md opplysninger.

INFORMASJON OM REGLER FOR BUDGIVNING

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER

:;;Dokumentavgift til staten, beregnet av kjøpesum;2,5 %;Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte;Kr 525,-;Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon;Kr 697,-

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

EIERFORSEKSJONSAMEIETS NAVN OG ORG.NO

Sameiet Værste Brygge 3.

FELLESUGIFTER PR MND

Totalt kr 2 591,- pr mnd- Fordelingen er slik: Kr. 1 938,- per mnd. inkluderer bl.annet felles strøm, heiser, forretningsfører, revisjon, kabel TV, forsikring, vaktmestertjenester/renhold, drift- og vedlikeholdskostnader samt vann, avløp og renovasjon. A-konto fjernvarme kr 483,- pr mnd og paarkering kr 170.- pr mnd.

SAMEIETS VEDTEKTER/HUSORDENSREGLER

Det er utarbeidet vedtekter og hurordensregler for sameiet, vedtatt i konstituerende sameiemøte. Disse følger som del av salgsoppgavens vedlegg.

GENERALFORSAMLING/ ÅRSOPPGGJØR

Se vedlegg salgsoppgave

SAMEIETS OVERSKUDD/ UNDERSKUDD FORVENTNINGER MHT. UTVIKLING I FELLESUTGIFTER

Andel formue pr. 31.12.19; kr. 5 628,-.

Omkostninger
3 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
91 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 650 000,-))
--------------------------------------------------------
92 592,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 742 592,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Salgsoppgave Gamle Beddingvei 11

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61200185
PrisantydningNOK3,650,000.00
Samlet sumNOK3,650,000.00
Total kostnadNOK3,742,592.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22