11 nye leiligheter i Gamle Hauge skole, 100 år med historie - Rolvsøy

11 nye leiligheter i Gamle Hauge skole, 100 år med historie - Rolvsøy

SOLGT

  • Adresse Hans Nielsen Haugesvei snr. 11, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK2,690,000.00
  • Ansvarlig megler
  • Matrikkel Gårdsnummer: 735, bruksnummer: 138
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 61.7 m2 / BTA m2 / PROM 53.7 m2
1 Soverom
Soverom
E Energimerke E RED
Energimerke

SAMMENDRAG

Gamle Hauge skole på Rolvsøy, oppført i 1920, skal fylles med nytt liv. I løpet av 2021 skal den ærverdige bygningen moderniseres og gjøres om til 11 stk. 2-roms og 3-roms leiligheter mellom 52- og 68 kvm, fordelt på tre etasjer. Eiendommen vil bli godt ivaretatt under ombyggingen. Originale bygningsdetaljer av god kvalitet blir beholdt, og det blir lagt til nye detaljer - inspirert av den opprinnelige byggestilen. Høy takhøyde, sorte vinduer i gammel stil og gammel teglstein vil skape rustikke og raffinerte leiligheter. Innredningen blir moderne og av høy komfort, med kvalitetskjøkken fra norske Strai. Hver leilighet får balkong eller egen markterrasse og det blir heis i bygget. Leilighetene organiseres som et sameie. Hauge er både landlig og sentralt - midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg sentrum. Det går hyppige bussforbindelser til begge byene. Eiendommen ligger i nærheten av handelsområdet i Dikeveien, men tilbaketrukket fra trafikken. Byggestart er i 2021. Ta kontakt tidlig - og få mulighet til å tilpasse en av disse leilighetene etter dine egne ønsker.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til å be om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert om markedet.

BYGGEÅR

1920 og 2021.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger på Hauge på Rolvsøy, omtrent midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg sentrum. Hauge er et landlig område ved Glomma, omkranset av jordbruksmark. Jorda inneholder mye leire, noe som ga grunnlag for næringsvirksomhet mot slutten av 1800-tallet. Oppgangstider og stor byggeaktivitet i byene medførte økt etterspørsel etter trelast, tegl og sten, og på slutten av 1800-tallet var det totalt fem teglverk, en sag og et prambyggeri på og ved Hauge. Glomma ble brukt som ferdselsåre. Skolen, som ble bygd av lokal teglstein, var et sentralt punkt i bygda. I dag ligger skolen blant eneboliger, tilbaketrukket fra det travle handelsområdet i Dikeveien. Det er kort vei til barnehage, barneskole, ungdomsskole og idrettshall, og bare en liten spasertur til Rolvsøy IFs fotballbaner og klubbhus. I Dikeveien finnes et stort utvalg butikker for blant annet klær, interiør, mat og byggevarer, og det er treningssenter og en rekke andre virksomheter. Fra Hauge er det enkelt å komme seg til både Fredrikstad og Sarpsborg sentrum, enten med bil, buss eller på sykkel langs Glommastien. 10 minutter å kjøre til E6.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum: kjør Rolvsøyveien forbi Råbekken og videre inn i Dikeveien - ta til høyre mot jernbaneovergangen, rett før Østfoldhallen. Leilighetene ligger på høyre hånd like etter jernbaneovergangen. Det blir skiltet ved visning - velkommen!

AREAL AV BEBYGGELSE
Etasje Uteplass/balkong BRA P-ROM S-ROM
Leilighet 1 64,4 56,4 8
Leilighet 2 62,1 54,1 8
Leilighet 3 76,4 68,4 8
Leilighet 4 62,6 54,6 8
Leilighet 5 63 55 8
Leilighet 6 SOLGT SOLGT SOLGT
Leilighet 7 62,6 54,6 8
Leilighet 8 63 55 8
Leilighet 9 73,5 65,5 8
Leilighet 10 60,1 52,1 8
Leilighet 11 61,7 53,7 8

RETNINGSLINJER FOR VISNING UNDER COVID19

1.Ta kontakt med megler før visning og meld fra at du kommer. Informer om du er i en risikogruppe, er i karantene eller har symptomer på smitte. 2.Unngå håndhilsning eller annen fysisk kontakt på visning - vi bruker smil i stedet 3.Alle visningsdeltakere oppfordres til god hoste- og håndhygiene 4.Hold minst 1,5 meters avstand til andre på visning 5.Ikke berør noe i boligen. Ta kontakt med megler dersom det er behov for å undersøke noe som forutsetter berøring 6.Sørg for god håndhygiene med såpe, Antibac e.l. 7.Delta ikke på visning hvis du er i karantene, har vært i smitteområder eller har symptomer på korona-smitte. Ring megler ved usikkerhet, slik at alternative måter å vise boligen på kan vurderes 8.Fellesvisninger med mange deltakere unngås og erstattes av lengre visningstid med mindre puljer eller individuelle visninger basert på en konkret risikovurdering 9.Hvis selger er eldre eller i en annen risikogruppe, foreta en risikovurdering og tilrettelegge visning på en måte som minimaliserer risiko for at det etterlates smitte i boligen 10.Reis til visning på en måte som ikke utsetter andre for unødvendig smitterisiko.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

11 leiligheter fordelt på tre etasjer: 3. etasje: 3 leiligheter 2. etasje: 3 leiligheter 1. etasje: 3 leiligheter Under etasje: 2 leiligheter Dobbel teglsteinsmur. Innvendig påforing av tre med unntak av noen steder, der teglsteinsmuren er blottlagt og vises som et fint innslag i arkitekturen. Nye, svarte vinduer i gammel stil. Nye verandadører og balkonger med svart stålrekkverk. Terrassene på bakken leveres uten rekkverk der det ikke er stor høydeforskjell. På taket brukes ny papp og impregnerte lekter, mens gammel teglstein og mønepanner blir gjenbrukt. Rød takstein. Det blir satt opp forskriftsmessig snørassikring. Nye beslag og takrenner.

STANDARD/ UTSTYR

Leilighetene i Gamle Hauge skole blir utformet i tråd med den opprinnelige arkitekturen. Boligene får høy takhøyde, dype vinduskarmer, og sorte vinduer i gammel stil og balkonger med rekkverk i sort stål. Dette er detaljer som sjelden blir prioritert i nye bygg. Leilighetene er på mellom 52 og 68 kvm, og har 1-2 soverom. Varmekabler på badet, entreen, stua og kjøkkenet. Den stilrene innredningen til kjøkken leveres av den norske produsenten Strai. Det er heis i bygget, og hver leilighet har utendørs sportsbod. Alle leilighetene får enten balkong eller egen markterrasse og 5 av leilighetene får carport. Tak og vegger er malt, mens gulvene er belagt med parkett og fliser. Badene vil ha flislagte vegger.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

KJØKKEN: Stilren innredning fra den norske produsenten Strai. Modell Lyngen, farge sort. Denne modellen har en helt ny, malt overflate - fløyelsmyk og samtidig motstandsdyktig mot riper og slitasje. Dette er et moderne og stilrent kjøkken som er lett å rengjøre og vedlikeholde. Benkeplatene er i laminat 30 mm farge Dark Concrete med ABS forkant, som gir et eksklusivt preg. Benkeplaten har også sikkerhetslaminat i bunn. Bakveggen er 12 mm og i samme utførelse og farge. Det følger med integrerte spotter og trafo for dimming i hylle under overskapene. Følgende hvitevarer i stål fra Electrolux følger med: oppvaskmaskin, kjøle-/fryseskap, stekeovn, induksjon koketopp. BAD: Dusj, vegghengt wc og hvite servantskap med speil og lys. Baderomsinnredning fra Strai kan velges mot tillegg. Opplegg for vaskemaskin.

OPPVARMING

Varmekabler i stue, kjøkken, hall og bad.

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med verditakst fra xx, datert yy. Verditakst kr

OVERTAGELSE

Ledig for kjøper når prosjektet er ferdigstilt.

ADRESSE

Hans Nielsen Hauges vei 21, 1661 Rolvsøy.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tomten er flat. Det blir fellesparkering for biler (med el-biluttak) og sykler, samt fellesarealer for lek og opphold. Lekeplass med lekeapparater. De to leilighetene i underetasjen vil ha inngang direkte fra terreng, mens de øvrige leilighetene får inngang via felles hovedinngang. Alle leilighetene får enten balkong eller privat terrasse på bakkeplan.

TOMTENS AREAL

1768 m2.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet fellestomt.

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kommunale avgifter og eiendomsskatt vil bli fakturert seksjoonseier direkte. Denne er ikke fastsatt.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest rød E.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Leilighetene vil være kommunalt tilknyttet vann og avløp.

FELLESUTGIFTER

Fellesutgiftene er stipulert til kr. 1 200,- per mnd og inkluderer trappevask, plenklipping, snømåking, internett, forsikring, heis, strøm fellesarealer, vedlikehold, forretningsfører og brannanlegg.

REGULERINGSFORHOLD

Området er regulert til 268 Småskauen med formål 920 - Forretning/Kontor. Se vedlegg for reguleringsbestemmelser til reguleringsplan. Det foreligger planforslag i forbindelse med ny jernbanelinje, Intercity Fredrikstad - Sarpsborg. Området er i kommuneplan for Fredrikstad i 2011-2023 med formål 410-krav vedr. infra.str. og 1110-boligbebyggelse.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Leilighetene er registrert som èn boligseksjon hver og kan leies ut i sin helhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det vil foreligge ferdigattest når prosjektet er ferdigstilt.

HEFTELSER / SERVITUTTER

1972/303374-1/86 Bestemmelse om bebyggelse.

LIGNINGSVERDI

Ligningsverdi er ikke fastsatt og blir beregnet etter ferdigstillelse.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
2 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
67 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
68 592,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 758 592,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61200181
PrisantydningNOK2,690,000.00
Samlet sumNOK2,690,000.00
Total kostnadNOK2,758,592.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning