4-roms toppleilighet med høy komfort. Vestvendt, nydelig beliggenhet - Spinnerikroken ved Gamlebyen

4-roms toppleilighet med høy komfort. Vestvendt, nydelig beliggenhet - Spinnerikroken ved Gamlebyen

  • Adresse Spinnerikroken 3, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK7,200,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 303, bruksnummer: 1808
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 110 m2 / BTA 118 m2 / PROM 110 m2
3 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
D Energimerke D DARK_GREEN
Energimerke

SAMMENDRAG

Hjørneleilighet fra 2015 over to etasjer i Spinnerikroken. Dette leilighetskomplekset er særegent og flott, der det står som et minne over Fredrikstads tidligere industri. Boligen ligger i første rekke mot elva, i et av byens fineste boligområder. Her er det både landlig og sentralt, en spasertur fra Fredrikstad sentrum. Utsynet er fantastisk: Fra stua og den solfylte terrassen er det panoramautsikt til Fredrikstadbrua og elveløpet nedover til Isegran og sentrum. Leiligheten, som ligger i 3. og 4. etasje, har en smakfull utforming og innredning - den er tøff og klassisk på samme tid. Stua og kjøkkenet ligger vendt mot elva. Det er høyt under taket, som strekker seg opp mot loftsstua. De to planene bindes sammen av en elegant spiraltrapp. De tre soverommene ligger trukket tilbake - to på første plan og ett innenfor loftsstua. Leiligheten har smartstyring og vannbåren gulvvarme fra fjernvarme, og generelt høy komfort. Omgivelsene rundt Spinnerikroken er vakre. Her kan man jogge en runde om morgenen, rusle ettermiddagstur eller ta med sykkelen på Glommastien mot Sarpsborg. Fergene over til sentrum venter like nedenfor, og Gamlebyen er et hyggelig nærmiljø og hele året. Det er kort vei til barnehage og skole. Her bor man midt i smørøyet.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt takst/tilstandsrapport, opplysninger om sameiets forhold, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

2015.

BELIGGENHET

Spinnerikroken ligger ved Fredrikstadbrua på Østsiden, i et nyere boligområde ned mot Glomma. Dette er veldig fin plassering: Det er kort til sentrum med Gamlebyferga/byferga, og samtidig er det et herlig turområde. Glommastien passerer utenfor bygget. Herfra er det enkelt å være myk trafikant eller reise kollektivt. Det er like enkelt å spasere til fergeleiet som å gå til nærmeste busstopp. Strøket er barnevennlig; Gudeberg barne- og ungdomsskole er nærmeste nabo, og det er 500 meter til nærmeste barnehage. Det er få minutters gange til Gamlebyen og bydelens tilbud av kafeer, nisjebutikker, museum og gallerier. Butikkene ved brohodet, blant annet Rema, Vinmonopolet og Biltema, ligger i gangavstand fra leiligheten. I nærområdet Kongsten ligger Kongstenhallen, med ute- og innendørsbad, golfbane, fotballbaner og Kongsten fort. Dette området er ideelt for sykling. Det er gode bussforbindelser til Fredrikstad og Sarpsborg sentrum i nærheten. Kjøretiden til E6 er 15 minutter, og det er 20 min. til sykehuset på Kalnes. Fra eiendommen er det flott utsikt til elva og over til vestsiden.

AREAL AV BEBYGGELSE

BRA;P-ROM;S-ROM;BTA;110;110;0;118

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

3. etasje: Gang/hall, bad, vaskerom, to soverom, kjøkken og stue med utgang til veranda (p-rom). 4. etasje: Loftstue og soverom (p-rom). Bod i felles uthus. To parkeringsplasser i fellesgarasje, og èn parkeringsplass ved boden.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Bygningsmassen har ukjent byggegrunn. Sannsynligvis pælet. Betongdekke i hele 1. etasje. Yttervegger i mur og tre, med teglstein og stående trekledning.Terrassedør og vinduer i tolags isolerglass. Takkonstruksjon av typen saltak og flatt tak, tekket med papp. Flislagt, delvis overbygget balkong med glassrekkverk på ca. 22 kvm. Det er heis i bygget som går til 3. etasje.

STANDARD/ UTSTYR

Denne hjørneleiligheten er stilig. Uttrykket er tøft og klassisk på samme tid. Leiligheten er på to plan og ligger i 3. og 4. etasje. Planløsningen er flott: Den åpne løsningen med stue og kjøkken vender mot Glomma og har nydelig utsyn utover elva. Det er høyt under taket, og en elegant spiraltrapp knytter stua sammen med loftsstua. Standarden og komforten er god, og leiligheten har mye ekstrautstyr: smartstyring fra Fibaro, fiber fra Telenor/TeWe, vannbåren gulvvarme, fjernvarme, Velux takvinduer. Malerstrie på veggene, fliser og parkett på gulvene, malte tak. Det er heis i bygget. Porttelefon med fjernåpner. Det er gasspeis i stua og gassuttak på terrassen til grill. Overbygd, fliselagt balkong på ca. 22 m2 som har sol hele dagen. Eier har to parkeringsplasser i garasjeanlegg med el-bil lader og el-port. I tillegg er det én parkeringsplass og bod ute. Balansert ventilasjon og sprinkelanlegg.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

KJØKKEN: Stort og koselig kjøkken som er åpent mot stua og har vinduer mot elva. Hvit innredning med integrert stekeovn, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap - alt fra AEG. Ventilator i stål. Fliser mellom over- og underskap. Malerstrie på veggene, parkett på gulvet, malt tak. BAD: Romslig og stilig badeværelse med store fliser på vegger og gulv. Malt tak. Dusj, veggklosett og innredning med to vasker. Sluk i dusjen. Ventilasjon i taket. Gulvvarme. Downlights. VASKEROM: Separat vaskerom/bod. Malerstrie på vegger, fliser på gulv, malt tak. Opplegg til vaskemaskin. Ventilasjon i tak. Ikke sluk.

OPPVARMING

Fjernvarme fra Fredrikstad fjernevarme. Det er gasspeis i leiligheten.

TAKST / TILSTANDSSRAPPORT

Det foreligger takst fra Svein Nesøen, datert 28.10.2020. Verditakst 7 200 000,-

OVERTAGELSE

Etter nærmere avtale.

ADRESSE

Spinnerikroken 3, 1632 Gamle Fredrikstad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Flat tomt med fine felles grøntområder. Tomten er nydelig plassert, noen meter fra gangveien som går langs Glomma fra Fredrikstadbrua ned til Gamlebyen (Glommastien). Sameiets område avgrenses med hekk. Flott utsikt mot Fredrikstadbrua, Bellevue, elva og Isegran. Eiere har to parkeringsplasser i fellesgarasje og én parkeringsplass fremfor boden, samt en bodplass på ca. 5,5 m2 i felles uthus.

TOMTENS AREAL/EIERFORM

Eiet fellestomt. 5308.9 kvm.

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Eiendomsskatt kr. 12 056,-

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Oppdateres.

ENERGIATTEST

Oppdateres.

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet.

REGULERINGSFORHOLD

Området er regulert for formål: 563 Spinneriet og 1050 Reguleringsplan Gamle Spinneriet med formål om bolibebyggelse.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert som èn boenhet og boligen kan leies ut i sin helhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ferdigattest på eiendommen.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

2011/396023-1/200 Bestemmelse om veg, 2011/396023-2/200 Erklæring/avtale, 2011/396023-3/200 Bestemmelse om parkering, 2011/396023-4/200 Bestemmelse om bebyggelse, 2011/403011-1/200 Best. om vann/kloakkledn.,

LIGNINGSVERDI

For formuesverdi for inntektsåret 2018 som primærbolig var kr. 1 066 547,- og som sekundærbolig var kr. 3 839 569,- .

INFORMASJON OM REGLER FOR BUDGIVNING

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER

:;;Dokumentavgift til staten, beregnet av kjøpesum;2,5 %;Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte;Kr 585,-;Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon;Kr 697,-

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

EIERFORSEKSJONSAMEIETS NAVN OG ORG.NO

Spinderiet Boligsameiet, orgnummer.: 915 424 473.

SEKSJONENS ANDEL AV FELLES GJELD

Ingen fellesgjeld.

FELLESUGIFTER PR MND

Kr. 4 636,- pr. mnd. Inkluderer akonto fjernvarme, tv og internett, kommunale avgifter (foruten eiendomsskat) vedlikehold av bygningsmassen, byggforsikring, forretningsførsel og øvrig drift av sameiet. Garasjeplasser (2 x 200,-).

SAMEIETS VEDTEKTER/HUSORDENSREGLER

Se vedlegg.

GENERALFORSAMLING/ ÅRSOPPGGJØR

Se vedlegg.

FORKJØPSRETT/ GODKJENNING AV KJØPER

Det er ikke forkjøpsrett i sameiet. Styregodkjenning av ny seksjonseier kreves ikke.

Omkostninger
7 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
180 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 200 000,-))
--------------------------------------------------------
181 342,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 381 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61200217
PrisantydningNOK7,200,000.00
Samlet sumNOK7,200,000.00
Total kostnadNOK7,381,342.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22