Lys og hyggelig enebolig. Attraktivt og barnevennlig boligområde inntil marka - Kråkerøy.

Lys og hyggelig enebolig. Attraktivt og barnevennlig boligområde inntil marka - Kråkerøy.

  • Adresse Jaktveien 19, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK4,500,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 439, bruksnummer: 516
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 133 m2 / BTA 143 m2 / PROM 109 m2
3 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
G Energimerke G DARK_GREEN
Energimerke

SAMMENDRAG

Jaktveien 19 ligger i naturskjønne omgivelser ved Ulvedalen nord på Kråkerøy. Eiendommen ligger høyt i terrenget, innerst i blindgate i et fredelig boligfelt. I sør grenser boligfeltet til Kråkerøy-marka, hvor det er kilometervis med turstier. I nord ligger Smertudammen, et nydelig rekreasjonsområde i nærmiljøet. Her kan man ta en dukkert om sommeren og gå på skøyter om vinteren. Området er i det hele tatt svært barnevennlig. Boligen er fra 1972. Deler av den har blitt pusset opp, mens en del av interiøret er originalt. Huset er godt vedlikeholdt, og det er både lyst og trivelig. Alt er på én flate. Boligen har en stor terrasse, og tomta for øvrig er i stor grad naturtomt. Her er det god boltreplass for leking. Det er kort vei til barnehage, barneskole og ungdomsskole, og Fredrikstad sentrum kan fint nås på sykkel.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til å be om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert om markedet.

BYGGEÅR

1972.

BELIGGENHET

Nær naturen og nær byen: Jaktveien 19 ligger på Nordre Kråkerøy, mellom Ulvedalen og Svenskeberget, ca. 2 km fra Fredrikstad sentrum. Boligen ligger innerst i blindvei, i et etablert og rolig boligfelt inntil Kråkerøy-marka. Skogen er et nydelig rekreasjonssted. På motsatt side av boligfeltet ligger tur-/ og friområdet rundt den flotte Smertudammen. Dammen er en tidligere drikkevannskilde som er omgitt av skog og fjellpartier. Både Rødsmyra (barne)skole og Kråkerøy ungdomsskole ligger i gangavstand i nærmiljøet, mindre enn en kilometer unna. Det er også kort vei til barnehage. Bussholdeplass i nærheten. Kråkerøy sentrum har bl.a. matbutikker, bakeri, bensinstasjon og treningssenter. Også Høyskolen i Østfold, Helsehuset og Fredrikstad Stadion holder til her. Rett over elva ligger Fredrikstad sentrum med alle tilbud. Det er enkelt å sykle fra boligen til sentrum. 15 minutters kjøring sørover ligger Hvaler-øyene - Østfolds skjærgårds-eldorado.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum: følg RV 108 mot Hvaler over Kråkerøybroen - og ta Ulvedalen til høyre ved innkjøring mot Isegran (motsatt side) og følg veien ca 600 m. Ta Jaktveien opp til venstre og følg denne til veien slutter. Jaktveien 19 ligger innerst i blindeveien. Det vil bli skiltet til annonsert visning.

AREAL AV BEBYGGELSE
BTA P-ROM S-ROM BRA
1. etg 120 109 4 113
U. etg 23 0 20 20
SUM 143 109 24 133

RETNINGSLINJER FOR VISNING UNDER COVID19

1.Ta kontakt med megler før visning og meld fra at du kommer. Informer om du er i en risikogruppe, er i karantene eller har symptomer på smitte. 2.Unngå håndhilsning eller annen fysisk kontakt på visning - vi bruker smil i stedet 3.Alle visningsdeltakere oppfordres til god hoste- og håndhygiene 4.Hold minst 1,5 meters avstand til andre på visning 5.Ikke berør noe i boligen. Ta kontakt med megler dersom det er behov for å undersøke noe som forutsetter berøring 6.Sørg for god håndhygiene med såpe, Antibac e.l. 7.Delta ikke på visning hvis du er i karantene, har vært i smitteområder eller har symptomer på korona-smitte. Ring megler ved usikkerhet, slik at alternative måter å vise boligen på kan vurderes 8.Fellesvisninger med mange deltakere unngås og erstattes av lengre visningstid med mindre puljer eller individuelle visninger basert på en konkret risikovurdering 9.Hvis selger er eldre eller i en annen risikogruppe, foreta en risikovurdering og tilrettelegge visning på en måte som minimaliserer risiko for at det etterlates smitte i boligen 10.Reis til visning på en måte som ikke utsetter andre for unødvendig smitterisiko.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Huset står på fjell med lettklinkermur. Byggemåten er bindingsverk og skal etter byggemåten være isolert med 10 cm. mineralull. Kledningen er malt i 2017 og det meste av kledningen er stående, men det er også noe liggende.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Boligen går over ett plan og inneholder gang, hall, stue, kjøkken, wc, bad, tre soverom og vaskerom (p-rom) og en bod (s-rom). Det er garasje under deler av huset.

STANDARD/ UTSTYR

Boligen er fra 1972. Det er godt vedlikeholdt og har blitt delvis pusset opp over årene. Overflater vegger: malt panel og tapet/malt tapet. Laminat og parkett på gulvene. Malte plater i tak. Gulvene er pene.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

KJØKKEN: Separat kjøkken med god plass til spisebord. Innredningen er av eik, malt lysegrå. Integrert utstyr: platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilator. Fliser mellom over- og underskapene. Tapet på veggene, parkett på gulvet, malte plater i taket. BAD: Dusj, veggklosset fra 2018 og innredning med vask. Våtromsplatene på veggene er fra 2014, mens gulvbelegget er originalt. Malte plater i taket. Det er sluk i dusjen og ved wc. Ventilasjon i taket. TOALETTROM: Wc og liten innredning med vask. Malt tapet og malt MDF-panel på veggene, belegg på gulvet, malte plater i taket. Elektrisk vifte i taket. VASKEROM: Malt tapet på veggene, belegg på gulvet, malte plater i taket. Skyllekum. Sluk i gulvet og ventilasjon i tak og vegg. Sentralfyr på bio olje

OPPVARMING

Det er to varmepumper (2007) i boligen. Sentralfyr på bio olje.

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med verditakst fra takstmann Svein Nesøen, datert 11. nov, 2020. Verditakst kr. 4 500 000,-.

OVERTAGELSE

Etter nærmere avtale.

ADRESSE

Jaktveien 19, 1672 Kråkerøy.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Høytliggende og solrik tomt. En stor del av tomten er naturtomt med bl.a. fjell, lyng og furutrær. Det er også plantet en del busker rundt omkring. På framsiden av huset er det en fin liten frokostterrasse under tak. På baksiden er en stor, skjermet terrasse (ca. 50 kvm) med trapp ned til hagen, hvor det er gressplen og et lite uthus. Garasje i husets underetasje. Det er asfaltert fra veien til garasjen.

TOMTENS AREAL

861 kvm.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet tomt.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 16 060,-.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

10 000 kwh for 2019

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest grønn G.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet.

REGULERINGSFORHOLD

42 Fuglevik Vest (delvis opphevet av R50) med formål om frittliggende småhusbebyggelse.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert som èn boenhet og kan leies ut i sin helhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

1971/301986-1/86 Erklæring/avtale, 2008/144285-2/200 Best. om vann/kloakkledn.

LIGNINGSVERDI

Formuesverdi for inntektsåret 2018 som primærbolig var kr. 672 948,- og som sekundærbolig kr. 2 422 611,-.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk. Tranportgebyr til forretningsfører/ grunneier med kr X

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
4 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
112 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 500 000,-))
--------------------------------------------------------
113 842,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 613 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61200223
PrisantydningNOK4,500,000.00
Samlet sumNOK4,500,000.00
Total kostnadNOK4,613,842.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Fra
24.11 17:00
Til
24.11 18:00

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22