Tøff 3-romsleilighet i horisontaldelt bolig. I villastrøk nær sentrum - Grønli

Tøff 3-romsleilighet i horisontaldelt bolig. I villastrøk nær sentrum - Grønli

  • Adresse Skogløkken 6, Fredrikstad
  • Prisantydning NOK3,400,000.00
  • Ansvarlig megler Tonje Aasvangen
    Eiendomsmegler MNEF
  • Matrikkel Gårdsnummer: 208, bruksnummer: 485
    Fredrikstad kommune
  • Areal BRA 94 m2 / BTA 102 m2 / PROM 94 m2
2 Soverom
Soverom
1 Bad
Bad
G Energimerke G YELLOW
Energimerke

SAMMENDRAG

Sprek leilighet i 2. etasje i tomannsbolig på Hassingen, i gangavstand til sentrum. Leiligheten har blitt pusset opp fra 2013, i en røff og urban stil. Hvitt, grått og sort dominerer, og synlige bjelker bidrar til den rustikke stilen. I stua/spisestua er det åpnet opp til himlingen og laget hems der det opprinnelig var loft. Denne løsningen gjør leiligheten åpen og romslig, samtidig som den har gode og lune "kroker". Kjøkkenet og det store badet er fra 2013. Fra kjøkkenet er det utgang til leilighetens store veranda mot sørvest, hvor man har sol helt til kvelden. Til leiligheten hører det garasje og en del av gressplenen på tomta. Eiendommen har en flott beliggenhet like utenfor sentrumskjernen.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt takst/tilstandsrapport, opplysninger om sameiets forhold, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

Ca. 1937.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger på Grønli, et av de mest sentrale villastrøkene i Fredrikstad. Herfra er det gangavstand til Torvbyen og sentrum for øvrig, med alt byen har å by på av butikker, tjenester, restauranter, kafeer, kino og andre tilbud. Grønli er et boligområde ved Rolvsøyveien, en av hovedårene mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Det er kort vei til skole og barnehage. Bebyggelsen i Skogløkken og gatene omkring er hovedsakelig eneboliger fra ca. 1940-1960-tallet, med koselige hager imellom. Rema 1000 på Hassingen ligger like i nærheten. Som del av nærområdet er også det lille handlesenteret på Wilbergjordet, som har både Meny og apotek. Det er kort kjørevei til handelsområdet i Dikeveien på Rolvsøy. Flotte turområder venter i Fredrikstad-marka, som ligger innen gangavstand. Fra Rolvsøyveien er det hyppige bussavganger til både Fredrikstad og Sarpsborg sentrum. Fra eiendommen er det ca. 20 minutter til E6 og sykehuset på Kalnes.

AREAL AV BEBYGGELSE

BRA;P-ROM;S-ROM;BTA;94;94;0;102

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1. etasje: Gang (p-rom). 2. etasje: Hall/stue, bad, to soverom, stue og kjøkken med utgang til balkng (alle p-rom). Garasje (s-rom).

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Halvpart av seksjonert tomannsbolig. Huset er fundamentert på leire. Det har vært en del setninger. Grunnmur av betong på eldre del, og lettklinker på tilbygg. Yttervegger muligens i plank, med liggende kledning. Ukjent isolering. En del av kledningen er original. Noe nyere kledning. Huset er malt i 2019. Valmet tak, med bord undertak. Tekket med betongstein. Vinduer og terrassedør med tolags isolerglass. Sannsynligvis fra 2009. Garasjen er oppført i 2011og har betongdekke og lettklinker ringmur. Liggende klednign og saltak med betongstein. Vedlikeholdsfri ledd port med el-åpner. Boddør på siden.

STANDARD/ UTSTYR

Leiligheten har en god standard og er godt vedlikeholdt. Den fikk nytt kjøkken og bad i 2013, mens alle vegger og tak ble malt i 2015. Nye laminatgulv i alle rom i 2015. Leiligheten er spennende når det gjelder både stil og planløsning. Moderne, røffe overflater i grått, sort og hvitt er dominerende, med innslag av varm rosa i gangen og på det ene soverommet. Mørkmalte bjelker i konstruksjonene er synlige i interiøret. I stua er taket opp til det som opprinnelig var loft, åpnet opp, og det er laget hems. Varmepumpe fra 2011. Leiligheten har en stor veranda hvor det er god utsikt utover nabolaget, og som har sol omtrent fra morgen til kveld.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

KJØKKEN: Hvit innredning fra 2013 med høyglans fronter. Benkeplata og kummen var ny i 2015. Integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Malte vegger og tak, laminat på gulvet. Stålventilator. Åpent mot spisestue/stue. Utgang til verandaen. BAD: Badeværelset har en stil som matcher resten av leiligheten: røffe overflater i sort, grått og hvitt. Inneholder: innredning med vask, veggklosset, nytt dusjkabinett og nytt speil. Det er mosaikkfliser på vegger og gulv. Disse, samt taket, har blitt malt i år. Ny elektrisk vifte i taket i år. Sluk under kabinettet. Opplegg til vaskemaskin. Mye skapplass.

OPPVARMING

Vedfyring og varmepumpe.

TAKST / TILSTANDSSRAPPORT

Det foreligger takst/tilstandsrapport fra Svein Nesøen, datert 16.11.20. Verditakst 3 400 000,-

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Skogløkken 6, 1605 Fredrikstad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Felles gruset gårdsplass med garasje. Leiligheten disponerer plen utenfor ved inngangen. Forstøtningsmur mot sør. Diverse hekk rundt eiendommen.

TOMTENS AREAL/EIERFORM

666 m2 felles eiertomt.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

11 591,- pr. år inkl. eiendomsskatt.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest gul G.

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig.

REGULERINGSFORHOLD

Uregulert område.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen kan leies ut.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Foreligger ikke i kommunens arkiv.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Seksjonering.

LIGNINGSVERDI

Kr. 543 946,- som primærbolig Kr. 1 958 207,- som sekundærbolig

INFORMASJON OM REGLER FOR BUDGIVNING

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER

:;;Dokumentavgift til staten, beregnet av kjøpesum;2,5 %;Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte;Kr 525,-;Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon;Kr 697,-

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Omkostninger
3 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
85 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 400 000,-))
--------------------------------------------------------
86 342,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 486 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Avvik i posisjon på kart kan forekomme.

Dokumenter

  1. Salgsoppgave Skogløkken 6

Nøkkelinformasjon

Oppdragsnummer61200225
PrisantydningNOK3,400,000.00
Samlet sumNOK3,400,000.00
Total kostnadNOK3,486,342.00


Vi tar forbehold om feil eller mangler i annonsen

Visning

Fra
25.11 16:00
Til
25.11 18:00

Ansvarlig megler

Tonje Aasvangen
Tonje Aasvangen

Eiendomsmegler MNEF
90 83 88 22